onkyo olsun kenwood osun alın dvd fark yok ki. alt yazı ayrı... dvd filmler ucuzladı divx izlemiyorum artık yani.uğraşamam. usb giriş olsun o vakit eyvallah.
Az önce Erenköy ENPLUS ile görüştüm akşam gidip Kenwood u test edicem teşhirde varmış,
Konuştugum kişide Ses kalitesi diyorsanız kenwood teknoloji istiyorsanız Onkyo dedi (AVR) olarak Ben zaten 6.1 sistemdeki sub ın gücü + Kenwood a güvenim neticesinde bu akşam büyük ihtimal Kenwood u alırım diye düşünüyorum
Eveet arkadaşlar bende akşam iş çıkış aldım taragımı tasımı gittim ERENKÖY ENPLUS'a ha bu arada orda öğrendiğim bilgiye istinaden ENPLUS bir ENKAY kuruluşu, ENKAY'da KENWOOD Kenwood markasının distribütörü. Yani ENPLUS'dan Kenwood aldıgınızda direk tedarikçisinden almış oluyorsunuz belirtmek isterim.
Neyse @tepeb inde belirttiği gibi alan çok dar, o dar alana bir çok hop ve sistemi baglamışlar dinlemek istediğinizi direk ilgili bey (sağolsun çok bilgili ve iyi bir esnaf) baglayıp size DTS özel DVD sini takıp çeşitli filmler ve konser ler izletiyor. Ben 2 film sahnesi ve Eric Clapton müzik kaydını dinledim KENWOOD ile gerçekten ses çok güzeldi, patlamalarda o patlama seslerinin hoparlörleri sırayla gezişini o kısıtlı yerde bile hissedebiliyorsunuz. Özellikle sub'ın nispeten kapalı bir yerde olmasına ragmen basslar çok kuvvetliydi, hatta öyleki ben tiz eksik gibi hissettiğimden AVR'de tiz ve bass ayarı var mı diye sorsum, "Var tabi, bir çok ayarı zaten eve kurulumda arkadaşlar yapıyor" dedi. Her ne kadar ben şu an eve kurmayacak olsam da bunu öğrenmek bu denli pro bir düşünce yapısında olduklarını bilmek gerçekten gurur vericiydi.
Sonuç olarak KENWOOD 6.1 sistemi 800 YTL peşin para ile yarın teslim alacagım, elimde bir coax kablo yok o nedenle test yapmaya fırsat bulabilirsem ancak component bir test olacak bizim Voxline Divx ile sonuçları test yapar yapmaz sizlere resimli olarak ileteceğim.
İlgili beye bu kampanyanın içeriği konusunda bilgi sordugumda bana "bu tip kampanyaları hem ENPLUS'ı müşteriler arasında duyurmak hemde gelen partileri sırayla bitirmek için yaptıklarını söyledi".
Kenwood dan sanıırm 500 dedi 500 tane getirtmişlerdi bitene kadar bu kampanya devam edecekmiş.
Bilgilerinize...
Neticeye varmak çok güzel o kadar araştırmadan sonra Son olarak satıcı bey gelene kadar buldugum kısa zamanda çekebildiğim tek görütüyü paylaşmak isterim
süper bi set bu gerçekten bazı yorumlardan da anlaşılacağı giibi
e oldumu şimdi!.bunların bi fiyat standardı yokmu.90 lira içeri girdik.enkay grup benimi gözüne kestirdi yoksaalışveriş merkezlerinde dahamı pahalı.anlamadım .
Fiyat olayı magazadan magazaya değişiyor. Aynı şey benim başıma Siemens beyaz eşya ararken gelmişti bir magaza 2 modeli yarı yarıya indirmişti sordugumda diğer siemens lerde böyle bir kampanya olmadıgını kendi insiyatiflerinde bunu yaptıklarını söylemişleri. Hakikaten de diğer siemensleri gezdiğimde fiyat 2 katıydı.
Neyse bence gene 890 a almış olsanda üzülme keza sistemin fiyatı aşağıdan da görebileceğin üzere aslında 1400 civarı
Bu arada arkadaşlar aldıgımız sistemdeki Kenwood KRF-V6090D AVR'si resmi sitede bu isimde geçmiyor, bende resimlerden bakarak farklı bir model ismi altında buldum ne dersiniz bu işe
Ayrıca adamlardan MANUAL yani avr nin kullanım kitapçıgını istedim sitede yok, ben bulamadım en azından. ONKYO'da ne güzel hepsinin PDF i vardı
fiyat olayını acı bi şekilde tecrübe ettik.neyse kardan zarar deyip sevinelimbi de sistemler kurulunca irtibatı koparmayalım.
Benim bugünki teslimat yattı, adamlar yetiştirememişler arabaya Zaten bugünde alet gelseydi benden ENPLUS mükemmel bir not alacakardı
Salı günü gidip ben teslim alıcam artık
bi de onkyo avrde gece sinema modu var bunda yok diye üzülüyodum.ama var galiba. Midnight mode (Dynamic compression system in Dolby Digital mode and DTS mode) diye yazıyo verdiğin linkte.
bu arada benimde bugün olacaktı teslimat ama pazartesi geleceklermiş.bakalım pazartesiyi bekliyorum ben de.
demek teslimatta adamlarda sorun var bunu belirtmek lazım aslında merkezlerine, çünkü ben bütün gün sırf onlar gelecek diye tüm işlerimi ertelemiştim,
Bu arada water lütfen dij. makinan varsa teslimattan sonra kutulu hallerinden içinden çıkan malzemelere kadar herşeyi fotografla :)
Ben öyle yapıcam
tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Benim bugünki teslimat yattı, adamlar yetiştirememişler arabaya Zaten bugünde alet gelseydi benden ENPLUS mükemmel bir not alacakardı
Salı günü gidip ben teslim alıcam artık
Keşke gidip ümraniyeden teslim alsaydın, biz parayı verdiğimiz gün hatta erenköyden ödemeyi yapıp direk gidip ümraniye depolarından teslim almıştık.
Dostum altımda araba yoktu ve işten 6 da eve gelen biri olarak o saatte ümraniye ye de gidemem
eozen geldimi geldiyse beğendinmi? beğenmediysen ben z5500 alacağım ondan soruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: siyahtemas
eozen geldimi geldiyse beğendinmi? beğenmediysen ben z5500 alacağım ondan soruyorum
Dostum 8 mesaj öncesi ne yazmışım bakarsan eğer
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Dostum altımda araba yoktu ve işten 6 da eve gelen biri olarak o saatte ümraniye ye de gidemem
Neyse hayırlı olsun sonuçta sistemi aldın, 1-2 gün geç olsun gerçi insanın içinde heves varken canını sıkar böyle şeyler ama geçte olsa gelecek sonuçta.
Haklısın hevesimiz kursagımızda kaldi cts gelseydi evde olsugumdan kurup test etme imkanım ve sizlerle paylaşma şansımda olacaktı, yarın akşam alıcaz eve getiricez ama öyle durucak cts ye kadar zor kurarım ben onu
Neyse geç olsunda güç olmasın
Bu arad yok mu hiç bir arkadaş şu dvd player i test eden ya tr karakterler ne durumda acaba
arkadaşlar ses sistemini eve kurmuşlar.Yalnız sadece dvdden ses alınabiliyormuş.tvden ses gelmiyomuş.televizyon arçelik 72 ekran.ben şimdi tv izlerken hoparlörden ses alamayacakmıyım.acil yardım!!