Şimdi Ara

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
26.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Scart Girişi 2 adet

AV Girişi Var

S.VHS Girişi Var

Kulaklık Çıkışı Var

Harici Hoparlör Çıkışı -

Back Audio ses çıkışı Var

VGA (PC Girişi) -

DVD Komponent Girişi -
  • analaşılan tvden ses alamıycam.teknik servis denemiş olmamış.hesapta 6dan sonra geliceklerdi.neyse yapçak bi şey yok.anlaşıldı tvyi de değiştirmemiz gerekcek ileride.ama servisi beğenmedim ben.ne diyolarsa olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 5 Mart 2007; 13:58:23 >
  • Water öncelikle hayırlı olsun ilk sen kavuşmuş oldun böylece sisteme (:

TV den ses alma olayına gelince çok bilgim olmamakla birlikte yayının digital değilse zaten deneme bile derim yani kablolu tv kullanıyorsan hiç uğraşma,

Gelelim diğer mevzuya eğer digital bir yayının varsa TV den sesi aktarmak istediğini belirten güzel resimli bir konu aç bence TV nun arkasını, yani çıkışları gösteren bir resim çek, sonra amfinin arkasini çek veya işte amfim şu vs. de eminim birileri yorum getirecektir,

Çünkü servisin o kadar ugraştıgını emek harcadıgını sanmıyorum.

Aslında onların açısından baktıgımda az adamla şu kampanya zamanı bu kadar çok satışla başa çıkmak gerçekten zor hak vermekte lazım sanırım

• evet kablolu yayın.açıkçası o yüzden fazla üstelemedim ben de.neyse bu akşam deniycem.bi bakalım bizim evde nası performans alıcaz.akşam olsa da eve gitsek ya.bitmez şu mesai şimdi.
  • Hadi bakalım bol bol foto bekliyom ona göre
  • valla heryer kablo oldu diye hanım söyleniyodu.malum bayanlar.4 tane hoparlör ayağı siparişi vermiştim henüz gelmedi.onlar gelince daha iyi bi görüntü olur.tabi senin lcdnin yanında bizim gariban 72 ekran arçelik tv yavan duracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 5 Mart 2007; 17:04:25 >
  • Kardeş sana bir LCD şart artık ben sana söyleyeyim Sende benim gibi bekle yaza dogru LCD fiyatları düşecek emin olabilirsin.
    Bu arada ayak olayı şart süper yapmışsın şimdi daha da merak ettim nerden kaça aldın ayakları ?

Edit : Birde sana benim kafamdaki projeyi de anlatayım, ben Kablolu tv yi bırakıp digiturk ya da işte bir çanak anten alıp optic çıkışlı bir uydu alıcısı alıcam, böylece tv deki sesi de receiverden bizim kenwood un optic'ine baglayarak almış olacagım.

Ancak receiver konusunda ne marka ne model konusunda sıfır bilgim var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 5 Mart 2007; 23:41:49 >
  • evet arkadaşlar dün cihazı şöyle bi kurcaladım.çok fazla haşır neşir olamadım.ama ilk izleimlerim şöyle:

1.eozen81 sen de sormuştun altyazı da sorun varmı diye.evet tr karakter sorunu maalesef var.dvd olarak ben evdeki philips720sa yımı kullansam diye düşünüyorum.bakıcaz.

2.Bi kere subwooferı inanılmaz beğendim.sesin henüz yarısına bile gelemedim.bence çok çok iyi.

3.İlk denememi piyanist filmi ile yaptım.Patlama sahneleri çok iyiydi.6.1 sesi gayet iyi aldım.

4.Yalnız divxlerde ve inside manin dublajlısında sesi 6.1 alamadım.Ya da ayarları beceremedim.Bilmiyorum ama bi kaç deneme yapmak lazım.listen modlarına bi bakmak lazım.(bu konuda eozen81 senin yardımlarını bekliyoruz cihazın gelince)

5.Müzik olarak çok fazla denemedim.Ama radyosu da çok iyiydi.

6.bütün ürünlerin arkasında made in china yazıyodu.aklıma takıldı.

Genel olarak cihazı çok beğendim.Sesi çok fazla açamadım.Açamıycam da heralde.Bence bu fiyata gerçekten çok iyi bi sistem.ben beğendim.

eozen81, ayakları da metrocitydeki enplusa sipariş verdim.onlar ayarlıycaktı.nası bi şey gelicek bilmiyorum.ayrıca fikir çok iyi.işte o zaman cihaz kendini bulur.

• @water demek Made In China he neyse sette sorun olmasinda bu arada Divx lerde falan 6.1 sesi alman için acaba filmin 5.1 Ac3 mü olması gerekiyor acaba?

DVD Player bu durumda zerre kadar işimize yaramıyor çünkü TR karakteri düzenleyen Firmware i bile yokmuş okudugum kadarıyla

Baglantını component mi yaptın eğer öyleyse sana şiddetle Coaxial kablo alıp divx player ina o şekilde baglantı yapmanı tavsiye ederim marka olarak bulabilirsen biraz pahalı da olsa PROFIGOLD marka coaxial kablo al

Emule kullaniyorsan burdan AUDIO DVD DTS formatinda linkler vereyim cek, ben 2 tane çektim aleti bekliyorum işte denemek için

Ayaklarin maliyeti yani belli değil mi bu durumda? Geldiklerinde bir fotolarsan sevinirim

Tekrardan hayırlı olsun

• muhtemelen divxle ilgili bi durum.ben de öyle tahmin ediyorum.

valla bütün bağlantıları gelen servis yaptı.ama daha önce philips dvd scarttan bağlıyodum.kablolama hakkında fazla bilgim yok.bundan sonra olacak inşallah.

emule kullanmıyorum.(limitli adsl)ama arkadaş kullanıyo.onunla bikaç deneme yapıcaz yakın zamanda.konser kayıtları,divxler.

ayaklar 100 ytl.(4 adet)ama nası bişey hiçbi fikrim yok.

ben senin de yorumlarını bekliyorum en kısa zamanda.
  • @water hayırlı olsun sistemin son seste film seyretme zaten film bitince geçici duyma kaybı olmasını istemiyosan.

@eozen made in china yazmasını takma dünyanın en ünlü markaları artık çinde üretim yapıyo fabrika açıyo. Kalite aynı şüpheniz olmasın sadece ucuz iş gücü olduğu için orada üretiyorlar yoksa bu kadar ucuza bu cihazları alamazdınız. Ama bunların çinin ürettiği mallar değil kenwood amerikan onkyo'da japon yada amerikan malı tam emin değilim.
  • @water, ben incelememi ayrı bir başlık açıp bol bol resimlerle yapacagım, o nedenle burdan link veririm kısmetse tez zamanda, ancak şunu belirteyim, arkadaşına söyle DTS DVD AUDIO çeksin sana şimdiden, anca biter malum, inanılmaz bir keyif, ben yana döne şu an George Michael Best OF u bekliyorum az kaldı bitmesine, onu Kenwood ile dinlemek... Bakalım nasıl olacak (İsteyenler için EMULE linki : >>BURADA<<

@tepeb haklisin artık saglam markalarin üretim fabrikalari bile Çin'de oldugundan boş yere işkillenmek yerine sistemin tadını çıkartmalıyız

Bende akşamı sabırsızlıkla bekliyorum valla gidip teslim alıcam kısmetse bu kadar zamandan sonra, bu tip şeylerde çok istediğiniz birşeyde hep bir sikinti çıkarya umarım alette sorun çıkmaz

Ayaklari merak ettim umarim şık birşeydir keza 100 YTL az değil bende işte düşünüyorum standart metal ayak mı alsam hazır yoksa şöyle al tarafına bölmeler yaptırıp içine cd dvd koyabileceğim bir mobilya mı kestirsemde üstüne koysam diye ama daha erken evi bile kiralamadık heheh bir de hanıma soralım onlar daha bir estetik oluyor , en azindan ses bizim estetik onlarin işi Neyse çenem düştü hehehe

• hadi bakalım sıra sende.söyle güzel review tadında bi inceleme bekliyoruz senden.hangi modda nası performans aldın vs. vs.

benim sistemi hakkıyla kullanamadığım bi gerçek.hayır sistemi dinlemek için zorla ev satın alıcam şimdi o olucak.

sonuç olarak ben şu anda iyi ki almışım diyorum.artık sıra güzel kaliteli korsan dvd bulmakta.malum artık bol bol izlememiz lazım.her hafta bi dvd kesmez beni artık.
  • @water korsan dvd lere çok güvenme neden diyecek olursan bugün artık TS TC yani sinema çekimleriini bile adamlar DVD ye dönüştürüp satıyorlar, o açıdan özellikle yeni çıkan filmlerin DVDsinin orj oldugundan emin ol, sana tavsiyem oturdugun beldede orjinal DVD kiralayan bir yer varsa oradan temin etmeye bak ya da adsl i kuvvetli bir divx arşivcisi arkadaş bul en güzeli ve en ekonomiği

Bu arada bence önemli olanmüstaik bir ev değil yani yüksek sesten ziyade düşük ya da şöyle diyeyip orta seviyede film izlenecek dereceki ses şiddettinde sesleri ayri ayri duymak, kaliteli ses almak benim bu sistemden tam olarak beklediğim bu çünkü ne yazıkki çoğumuz apartmanlarda yaşıyoruz ve bu nedenle alacagimiz ses "inletiyor" dan ziyade "temiz" ses imajını vermeli bana göre, o nedenle benim tercihlerim arasinda asla Logitec Z-5500 olmadi

Ben bu arada modlarla birlikte en çok bass tiz performansını merak ediyorum özellikle live konser kayitlardaki o akustik gitar sesi falan bakalim nasil olacak ahh şu zaman darliği olmasa

• aynen öyle.dediğin gibi benim de amacım "temiz" ses almak.ve bence bu sistem bu fiyata en iyilerinden biri.

arşivci bi arkadaş var zaten.en son bon jovi konseri ile madonna konserini vermişti.bu sistemle denemedim henüz ama eminim süper olur.kendisi de forum üyesi zaten.kanına girersem ona da aldırırım belki.

aslında beşiktaşta vardı bi yer zamanında abone olduğum.en iyisi yeniden oraya üye olmak galiba.
  • Walla alacaksa arkadaşın bence çokda yavaş davranmasın 1400 YTL lik sistemi 800 YTL ye aylarca satacaklarini sanmiyorum

Bu arada konser çekimi oldugu kadar çekim formatı da önemli malum sıradan 700 mb lik bir konserle 1 dvd lik konser kaydi farkli oluyor, ama benim dediğim DTS formatli sunumlar çok başka zaten fazla yok piyasada onlari israrla çektir.
  • DTSli format

zaten ben de aynı şeyi söyledim.kampanya var dedim.bakalım.
  • Arkadaşlar zor oldu ama sonunda sistemi teslim aldım
    Ancak belirteyim o ONKYO 6.1 sistem acayip büyük,zaten resimden de algılarsınız herhalde
    Valla apartmanın girişinden tek kat yukarı çıkarana kadar tek başıma anam agladı

Kullanmadıgımız bir odaya dayadım sistemi güç müç kalmadı test etmeye

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET

• ayrıntılı resimleri bekliyoruz dostum ve yorumlarını. vallaha kutuyu görünce çok merak ettim içindekileri
    Orjinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar zor oldu ama sonunda sistemi teslim aldım
    Ancak belirteyim o ONKYO 6.1 sistem acayip büyük,zaten resimden de algılarsınız herhalde
    Valla apartmanın girişinden tek kat yukarı çıkarana kadar tek başıma anam agladı

Kullanmadıgımız bir odaya dayadım sistemi güç müç kalmadı test etmeye

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET

[/quot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 6 Mart 2007; 21:30:02 >

• bitmiş zaten laaanet olsun:(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.