Şimdi Ara

keops piramidi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahire'de bulunan Keops piramidinin bir tanesi 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon bloktan oluştuğunu,
    günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl sürdüğünü,
    piramidin üstünden geçen meridyenin karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böldüğünü,
    piramidin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunduğunu,
    yüksekliğinin(164m.) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığı verdiğini,
    taban alanının yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını(3,14) verdiğini,
    piramitlerin içerisinde ultrasound , radar , sonar , gibi cihazların çalışmadığını,
    kirletilmiş suyun bir kaç gün piramidin içinde bırakıldığında arıtılmış olarak bulunduğunu,
    piramidin içinde sütün bir kaç gün süreyle taze kaldığını ve sonunda bozulmadanyoğurt haline geldiğini,
    bitkilerin piramit içerisinde daha hızlı büyüdüklerini,
    çöp bidonu içerisindeki yemek artıklarının hiç koku yaymadan mumyalaştıklarını,
    kesik , yanık , sıyrık ve yaralarınpiramidin içinde daha çabuk iyileştiğini,
    piramidin içinin yazın soğuk , kışın sıcak olduğunu,
    piramit kimin adına yapıldıysa onun bulunduğu odaya yılda iki kez güneş girdiğini ve bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu,

biliyor muydunuz?

• piramit kimin adına yapıldıysa onun bulunduğu odaya yılda iki kez güneş girdiğini ve bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu, en ilginç olan kısmı bu
    bu piramid en büyük olanıydı yanılmıyorsam
    paylaşım için saol
  • biliyordum ama teşekkürler
  • okuduğunuz için teşekkürler

bilmeyenleri bilgilendirmek lazım
  • çok ilginç değil mi yhaa

• quote:

bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu,

tahta çıktığı ve öldüğü gün diye biliyordum ben
  • evet piramitlerle ilgili bu tarz özellikler çok , dünya şuan teknolojik açıdan ne kadar çok gelişmiş olsada piramitlerin sırrı şuan hala çözülemiyor..

Hatırlatma:Bu piramitler yüz yıllar önce mısırda bu teknolojinin 4 te biri bile olmadan yapıldı ( belki daha fazlası vardı bizim bildiğimiz bu )
  • ben araştırdığımda doğduğu ve tahta çıktığı günler diye buldum
    quote:

Orjinalden alıntı: sezenda

quote:

bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu,

tahta çıktığı ve öldüğü gün diye biliyordum ben
  • bilgilendirme için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: CrueLGuiTaRiST

evet piramitlerle ilgili bu tarz özellikler çok , dünya şuan teknolojik açıdan ne kadar çok gelişmiş olsada piramitlerin sırrı şuan hala çözülemiyor..

Hatırlatma:Bu piramitler yüz yıllar önce mısırda bu teknolojinin 4 te biri bile olmadan yapıldı ( belki daha fazlası vardı bizim bildiğimiz bu )
  • bunların bazıları ilginç bazıları da sıradan geldi
    sıradan gelmesini sağlayan düşüncem ise bilindiği gibi en büyük matematik , astronomi v.b bilimlerde mısır da bulunan uygarlıklar ilerlemişlerdir pi sayısını elde etmesi vs bana sıradan geldi ( tarih te konumuz eski uygarlıklarda )
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrueLGuiTaRiST

evet piramitlerle ilgili bu tarz özellikler çok , dünya şuan teknolojik açıdan ne kadar çok gelişmiş olsada piramitlerin sırrı şuan hala çözülemiyor..

ne 4 ü ne 1 i

100 de biri bile yoktu
  • Piramitler hakkında araştırma yaptım ve belgesel izledim gerçektan muazzam yapıtlar. Birde ne kadar büyük olduğu tv den belli olmuyor. Bir kere yanına adam durdu ve kamerayla çektiler çok büyük. NAsıl yapıldıkları zaten hala çözülemedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.