Şimdi Ara

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
18
Favori
46.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Hocam 1.2.2 sürümü indirip denedim. Test etmek için Jool Aerobraking denen scenario modunu kullandım. Abartısız söylüyorum 1.3.1 ile 30 fps fark var arada. Çünkü ben bu oyunu daha önce grafik modlarıyla bile sorunsuz oynadım. 1.3.1den sonra grafik modu falan yüklesem 20 fps ile oyun oynarım heralde. Neyden kaynaklı bilmiyorum. Fakat anlamadığım bir sorun var.

Birde bir şey sormak istiyorum hocam oyunu aldığım zaman direk istediğim sürümü yükleyebilir miyim ? Yani 1.4 değilde 1.3.1 yada 1.2.2 gibi ?

steam menüsünde oyuna sağ tıklayıp beta sekmesine gelin. oradan istediğiniz sürümü seçin. O sürümde oyunu oynayabilirsiniz güncelleme olmadan.
  • Gülmekten öldüm.

• Merhabalar bu oyunda modları nereden indiriyoruz özellikle kerbal engineer redux tarzı bir program arıyorum 1.4.4 sürümünde çalışan
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimsizdost

Merhabalar bu oyunda modları nereden indiriyoruz özellikle kerbal engineer redux tarzı bir program arıyorum 1.4.4 sürümünde çalışan

Modu indirdiğin sayfada zaten modun uyumlu olduğu KSP versiyonu yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 2 Temmuz 2018; 12:14:27 >

• İsimsizdost İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Oyunda modları indirebileceğin, daha doğrusu tavsiye ettiğim 2 yer var;
    KSP Forum
    Curse
    Buralardan indirirsen ve versiyonuna dikkat edersen, ki şu anda oyunun orjinalse 1.5.1'deyiz, hiç bir sorun çıkmaz. Tabii uyumsuz modlar olabilir dikkat etmelisin. İngilizcen iyiyse indirdiğin sayfayı tamamen oku. Hazır paketlere de yönelebilirsin. Ben mesela Önder Tarım'ın şu anki serisindeki mod paketini kullanıyorum.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Oyun 1.5.1 şu anda ve DLC olarak kullandıkları tek şey Making History Expansion. Mod yapımcıları desteğini çekmedi. Oyunu bıraktıysanız geri dönmenizi tavsiye ediyorum. Optimizasyon sorunları da az çok düzeltildi zaten. Bir de paraşüt olayları felan baya güzel şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ano-kun

Selamlar.
    Oyun 1.5.1 şu anda ve DLC olarak kullandıkları tek şey Making History Expansion. Mod yapımcıları desteğini çekmedi. Oyunu bıraktıysanız geri dönmenizi tavsiye ediyorum. Optimizasyon sorunları da az çok düzeltildi zaten. Bir de paraşüt olayları felan baya güzel şu anda.
    Merhaba.

1.3.1'de curse sitesinde 7-10 sayfa civarında mod varken, 1.5.1 için yaklaşık 3 sayfalık mod var. 1.3.1 sürümü sonrasındaki her versiyon için, 1.3.1'den daha az mod, güncelleştirme aldı.

Yani oyunun, oyuncu kitlesini, 2K kendi eliyle öldürdü.
    Bu ölümü neye bağlıyorsunuz peki? Yavaş gelişim mi? Yanlış doğrultuda gelişim mi? Veya başka bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Bu ölümü neye bağlıyorsunuz peki? Yavaş gelişim mi? Yanlış doğrultuda gelişim mi? Veya başka bir şey?
    Oyunda, Red shell denen ve oyuncuların adresinden, kredi kartı bilgilerine, multiplayer olmadığı halde ip bilgilerine kadar her şeyi tutan bir spyware olduğu görüldü.

Bu oyuncular tarafından görüldükten ve developer - yayımcı tarafından doğrulandıktan sonra ki doğrulanma hemen gerçekleşmedi. Uzun bir süre inkar ettiler. Sonra kabul ettiler. Herkes topluyor neden bizde toplamayalım savunmasına geçtiler. Ardından binlerce oyuncu, steam sayfasında oyuna olumsuz yorum yazıp oyunun satın almasının büyük ölçüde önüne geçince, apar topar red shell denen naneyi kaldırdılar. tabi bu süreçte binlerce oyuncu kaybettiler. Süreç uzayınca da, KSP'ye mod geliştiren, mod yapımcıları da şevkini kaybetti. Modlarını geliştirmeyi bıraktı.

Yanlış hatırlamıyorsam, EULA'da bütün bu sorunların üstüne şu yazıyordu. Bu oyun için geliştirilen her mod, mod yapımcısından herhangi bir izin alınmadan, oyuna entegre edilebilir, yapımcıya dava açılamaz, para talep edilemez gibi bir madde koymuşlardı. İyice tuzu biberi oldu.

Baştan sona doğru diyebilirim üstteki ile birlikte. Fakat atladığınız bir şey var. Beğenilen, kullanılan ve işlevsel modların çok çok çok çok büyük bir kısmı 1.5.1 sürümüne uygun şu anda. Benim kullandığım ve uyumsuz olan tek mod var o da [x] Science! modu. Fakat bu modu da başka bir insan 1.5.1 sürümüne uygun hale getirdi. Kısaca onu da kullanabiliyorum. Bir incelersen büyük ihtimalle kullanmak isteyeceğin modların hepsinin 1.5.1 sürümünü bulabilirsin. Curse'da tüm modlar yok, yani KSP Forum'un Addons kısmına da bir bak bence. Burada sürekli yeni sürümler yayınlanıyor. Yeni modlar da yayınlanıyor. Curse'de kesinlikle gereksiz bir sürü mod var.
  • Bende yeniden başladım mun a bir kaç kere gittim,bu oyunda atmosfere girerken olan o kıvılcım harika...

Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkandcold D kullanıcısına yanıt
    Eh, benim de bilgisayarım format atıldıktan sonra bu şekilde oynamama izin veriyor fakat zamanlar (Garry's Mod sağ olsun) yavaşlıyor dolayısıyla en düşük ayarlar ile oynamak durumunda kalıyorum. Fakat oyunun efektleri cidden çok hoş. Özellikle Flame Out! efekti. Her ne kadar görmek hoşuma gitmese de
  • Kerbal Space Program (2015) [ANA KONU]

Mobil Sondaj Aracı tasarladım. Artık yüksek maliyetli ve uzun süren kaynak üsleri inşa etme derdi bitti.
    Araç simetriktir. Yani sağ tarafında gördüğünüz şeyler sol tarafında da bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 1 Ekim 2019; 22:1:1 >
  • hocam sizin gibi oyuncuları seviyorum :D daha önce de bi görev paketi hazırlamışsınız. sadece bir SS atmak yerine modülleri işaretleyip aracı kolay anlaşılır kılmak... bir oyunu özen göstererek oynamak değerli bir tavır bence. Bende oyunlarımı özenle oynarım, özenle oynayanları gördükçe de hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

hocam sizin gibi oyuncuları seviyorum :D daha önce de bi görev paketi hazırlamışsınız. sadece bir SS atmak yerine modülleri işaretleyip aracı kolay anlaşılır kılmak... bir oyunu özen göstererek oynamak değerli bir tavır bence. Bende oyunlarımı özenle oynarım, özenle oynayanları gördükçe de hoşuma gidiyor.
    Teşekkürler hocam. Sadece oynamak yetmiyor. Bi üretkenlik göstermek istiyorum oyunlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Beyler şu yörüngeye bi türlü oturamıyorum. yani daha dogrusu yakıt yetmıyor biraz daha yakıtım dayansa yorungemi oluşuturcam ne yaptıysam yetmiyor :)Varmı püf noktası
  • Başlık düzenlendi. Oyun her ne kadar 2011'den beri geliştirilse de resmi çıkışını 2015'de yaptı.
  • Lancess kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız roketin fotoğrafını atarsanız daha etkili yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMeqatronl

Yaptığınız roketin fotoğrafını atarsanız daha etkili yardımcı olabilirim.
    Teşekkürler. Delta v oranlarını ögrendikten sonra rahatça oturabiliyorum. Ama aya gidip gelmek biraz sıkıntılı.Yani basit ama işte belli başlı kurtarma görevleri biraz zaman istriyor. Eksik çok şeyim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancess -- 8 Haziran 2020; 22:9:20 >
  • 2. oyunun çıkış fiyatı hakkında yabancı kaynaklarda telafüz edilen bir rakam var mı?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.