< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 2 Nisan 2022; 20:13:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 2 Nisan 2022; 20:13:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zmanında hocam merhaba diye mesaj yazmıştım direkt A şıkkı demişti anlam verememiştim ama sınavda bir sorunun cevabı A şıkkı olunca şaşkınlıktan kendime gelemedim, mezuna bırakmaya işte o zaman karar verdim
![]() |
Zamanında kerim hocaya şakasına kötü anlatıyorsunuz demiştim o da küfür edip git behzat izle demişti(halbuki sadece bir şakaydı)
Ama onun tavsiyesi bile işe yaradı behzat izleyip o sene tyt ayt fiziği fulledim çok teşekkürler kerim hocam |
Toplu troll falan mı bu? Herkes ayni seyleri yazmis neredeyse. Kanalin adi nedir?
|
Ben şansa inanmam başarmanın tek sırrı Kerim Tv
|
Kanal yok sitesi var referansla girilebiliyor sadece ticket ile
|
fenasi kerim hoca
|
0 doğru 6 yanlış yaptığım denemeler oluyordu kerim hoca sayesinde artık 6 da 6 yapıyorum |
Gokhan ozkars hocamla donusumlu girerlerdi derslerimize. Tyt matematigi tyt sosyalden hizli bitirirdim o donemler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 11 Mayıs 2020; 18:3:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |