Şimdi Ara

kernel 32.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan XP kullanıcısıyım.Windows 98 kullanırkewn 99 yapımı bir oyunu bilgisayarıma yüklemek istedim dün gece.Ancak yükleme yarıda kaldı ve kernel32.dll hatası verdi bilgisayarım.Tam olarak da şöyle yazıyordu
    the procedure entry point could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
    ne yapmam gerekiyor herhangibir fikri olan var mı acaba?

• Uyumsuz bir oyun olmalı.Sürücüleri güncelleyip tekrar denersen belki düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Uyumsuz bir oyun olmalı.Sürücüleri güncelleyip tekrar denersen belki düzelir.

+1

ama sürücülerle olmayacak gibi. işletim sisteminin çekirdeği ile ilgili bir hata bu olmayacak gibi...
  • Ben daha erim hocam çok anlamıyorum bilgisayar işlerinden:)Ama şöle bir durum var xp yi daha yeni format ettim ve bilgisayarım bu oyun için oldukça kuvvetli.Yinede sürücüleri güncellemem bir fayda sağlar mı?
  • hem bu arada sen yeni formatkladım dedin. ekran kartının driverını yükledin mi? yoksa xp otomatik mi tanıdı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: buun

hem bu arada sen yeni formatkladım dedin. ekran kartının driverını yükledin mi? yoksa xp otomatik mi tanıdı???

Ekran kartı driverımı yükledim cd'den.Acaba daha güncel sürümünü internetten mi indirsem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.