Şimdi Ara

Keşfedilmeyi Bekleyen Cevher: Final Fantasy XIV : A Realm Reborn & Heavensward (MMORPG) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
8
Favori
26.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ekşi sözlükte, facebookta, paticikde, donanım haber de, oyunun kendi site destegi varsa buralarda yazıyorum. Enurale adı ile uazılarimi incelemelerimi okuyabilirsiniz. Ozellikle eksi sozlukte, hemen hemen her oynadıgım oyun, ve tüm oynadıgım mmo lar hakkında gercekten ayrıntılı yazılar var.

Bu oyun 3-4 yüzbin kisi ile basladı, her ay artarak, 6 m kullanıcıya kadar ulaştı. Ancak hala Türk oyuncu ilgisi dusuk, bunu hem bizim oyuncularimizin bu konsepte uzak olmalarına hem de oyunun pay to play olmasına bağlayabiliriz, yine Türk oyuncuların cogu oyunun kalitesini gözetmeksizin aylik odemeye karsıdır, ayrıca bu oyunda wow gibi oyun parasi ile game-time alma durumu yok. Oyun cok kaliteli ve 3 ayda bir yeni geniş icerik sunuyor, mmo oyuncusuyum diyen herkesin bir göz atmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romina -- 8 Haziran 2017; 12:31:2 >
  • oyunu almayı düşünüyorum steamden ama aylık ne kadar yazmıyor steam de sadece 2 dlc ve oyun var 1 aylıkta süre veriyorlarmış alınca Steamden oynayan varsa söyleyebilir mi ne kadar aylık ?

Birde arkadaşlar heawensword yerine sadece stormblood alsam nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 11 Haziran 2017; 3:35:42 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Merak ediyorum bu durumu.

Ayrıca oyunu öğrenme aşamasında yardımcı olabilecek aktif Türk topluluğu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romina

Ben ekşi sözlükte, facebookta, paticikde, donanım haber de, oyunun kendi site destegi varsa buralarda yazıyorum. Enurale adı ile uazılarimi incelemelerimi okuyabilirsiniz. Ozellikle eksi sozlukte, hemen hemen her oynadıgım oyun, ve tüm oynadıgım mmo lar hakkında gercekten ayrıntılı yazılar var.

Bu oyun 3-4 yüzbin kisi ile basladı, her ay artarak, 6 m kullanıcıya kadar ulaştı. Ancak hala Türk oyuncu ilgisi dusuk, bunu hem bizim oyuncularimizin bu konsepte uzak olmalarına hem de oyunun pay to play olmasına bağlayabiliriz, yine Türk oyuncuların cogu oyunun kalitesini gözetmeksizin aylik odemeye karsıdır, ayrıca bu oyunda wow gibi oyun parasi ile game-time alma durumu yok. Oyun cok kaliteli ve 3 ayda bir yeni geniş icerik sunuyor, mmo oyuncusuyum diyen herkesin bir göz atmasını tavsiye ederim.

Hocam oyunun aylık ücreti ne kadar? Sitesindeki 10.99€ dışında steamden daha ucuz oluyor mu biliyor musunuz hiç?

• groche G kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar Steam'de ve sitesinde direk güncel kurdan çevriliyor. Aylık yaklaşık 45-50 TL arası gibi bir ücreti var...

Oyunu ilk defa alınca 1 ay ücretsiz süre veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashina -- 11 Haziran 2017; 17:41:20 >
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman steamden almanın hiçbir faydası yok yani. SE'den alırım 11 euroluk her servera bir karakter yeter sanırım
  • Ben Game time card alıyorum 60günlük 17-18€ instantgame sitesinden alıyorum. Orda bonus paralar birikiyor En son aldığım aldığım 13 veya 14€ ya gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    Evet game time card daha ucuza geliyor ancak son birkaç aydır game time card stokları bitti. Herhangi bir sitede bulunamıyor maalesef.
  • Sanırım suan en ucuz burası. 80'e geliyor.(Alttaki 17.98poundluk seçenek) Gene de release'i bekliyorum, belki dağıtım başlar.
  • arkadaşlar yorumları tek tek okumadım kusura bakmayın,

aylık ücreti 15$ olarak duydum şu an ki kurla 52TL yapıyor, böyle yıllık planlar yada 6 aylık plan gibi bir şey var mı?

ayrıca herkes gerçekten ayda 52 TL mi ödüyor yoksa ucuza temin ettiğiniz bir yer mi var?

Prepaid kart kalmadı demişsiniz galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 15 Haziran 2017; 3:9:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

arkadaşlar yorumları tek tek okumadım kusura bakmayın,

aylık ücreti 15$ olarak duydum şu an ki kurla 52TL yapıyor, böyle yıllık planlar yada 6 aylık plan gibi bir şey var mı?

ayrıca herkes gerçekten ayda 52 TL mi ödüyor yoksa ucuza temin ettiğiniz bir yer mi var?

Satılık prepaid kodu sayısı az baya, bu da fiyatı yüksek kılıyor. Şuan 80TL 2 ay. bir üst mesajda attım linki.
    Eğer önceden kaçtı diyorsan, 69'dan alıyordum ben. CDKeys adlı siteden, fakat out of stock orada da.
    Mogstation her zaman pahalı, sıkıntılı ayrıca. Enpara ile harcama yapamıyorum bile oradan.
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Subscription fiyatları şu şekilde:

30 days (12.99 €)
    90 days (38.97 € 35.97 € SAVE 3.00 €!)
    180 days (77.94 € 65.94 € SAVE 12.00 €!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

arkadaşlar yorumları tek tek okumadım kusura bakmayın,

Satılık prepaid kodu sayısı az baya, bu da fiyatı yüksek kılıyor. Şuan 80TL 2 ay. bir üst mesajda attım linki.
    Eğer önceden kaçtı diyorsan, 69'dan alıyordum ben. CDKeys adlı siteden, fakat out of stock orada da.
    Mogstation her zaman pahalı, sıkıntılı ayrıca. Enpara ile harcama yapamıyorum bile oradan.

cevap için teşekkürler

@@catastrop teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 15 Haziran 2017; 10:56:46 >

• Combat sistemi degisecekti sanirim. Neler olacagi belli oldu mu? Biraz bakindim ama bir bilgiye ulasamadim. Stormblood geldiginde mi belli olacak?

PS4 uzerinden baslamayi dusunuyorum ama combat degisiklikleri istedigim duzeyde olursa. Combat bana gercekten cok sikici gelmisti cunku ilk basladigim zamanda.
  • Linkteki youtube playliste bakarsan bu arkadaş sırayla hepsini anlatıyor:
    https://www.youtube.com/watch?v=9ll3G_3T9Nk&list=PLWcnwjIY-MHv-Ig-4NQiiNz5HcxyZPtBU
  • Öyle büyük bir combat değişikliği yok. Yani size sıkıcı geldiyse, yine sıkıcı gelecektir.

Mesela kullanılmayan bazı skiller oyundan kaldırıldı.

Bir de eskiden cross class dediğimiz skiller, artık role abilities olarak değiştirildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Öyle büyük bir combat değişikliği yok. Yani size sıkıcı geldiyse, yine sıkıcı gelecektir.

Mesela kullanılmayan bazı skiller oyundan kaldırıldı.

Bir de eskiden cross class dediğimiz skiller, artık role abilities olarak değiştirildi

Ben bayagi erken birakmistim yalniz belki ileride daha hareketli bir hal aliyordur. En azindan kendimi sikabilirim biraz :) Eminim ki oyunun end game`i cok guzel aslinda sirf bu sebepten oturu oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Linkteki youtube playliste bakarsan bu arkadaş sırayla hepsini anlatıyor:
    https://www.youtube.com/watch?v=9ll3G_3T9Nk&list=PLWcnwjIY-MHv-Ig-4NQiiNz5HcxyZPtBU

Tesekkur ederim. Eger oyuna tekrardan baslarsam nasil bir yol ilerlemem gerekli acaba? Main questten ilerlemem yeterli mi? Ne kadar zamanimi alir 60 olmak?
  • Evet baslarda inanılmaz sıkıcı ancak ilerleyen levellarda daha fazla OGCD skillin gelmesiyle, combat o kadar da sıkıcı gelmiyor.

Onun dışında monk ve ninja gibi joblar diğer joblara oranla daha hızlı combata sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Evet baslarda inanılmaz sıkıcı ancak ilerleyen levellarda daha fazla OGCD skillin gelmesiyle, combat o kadar da sıkıcı gelmiyor.

Onun dışında monk ve ninja gibi joblar diğer joblara oranla daha hızlı combata sahip.

Anladim cok tesekkur ediyorum :) Aktif bir guild var midir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.