Şimdi Ara

Kesin bilgi 1 saat içinde akaryakıta zam gelecektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurban Bayramı'ndan önce nasıl sabah saatlerinde zam geldiyse 1 saat içinde motorine 44krs benzine 60 krş zam gelecektir.

• Farketmez ben hep 50tl lik alıyorum.
  • Bu karmaşada akılları varsa ötelerler.
    Eğer ötelemezlerse de farklı planları var demektir.
  • 60 kuruş nedir arkadaş? Gelmez heralde o kadar?
  • Hiç zannetmiyorum zam geleceğini. Bu ölçüde gelirse önümüzdeki ay uçacak olan enflasyonu daha da beslerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

60 kuruş nedir arkadaş? Gelmez heralde o kadar?
    6.30'dan 6.94'e çıkarken kaç kuruş geldi? 64 kuruş.

Şimdi niye gelmesin?

Zammı ÖTV'den karşılama durumu olmasaydı şimdi benzin tam 9.5TL olmuştu.

Hepsi sevgili akepelilerin sayesinde. 16 yılda ülkeyi bu hale getirdiler. Gurur duysunlar bu durumdan.
  • bir depo alıp zor günler için ucuzdan mazot depolasak olmaz mı acaba?
  • 3 hafta önce köyüme gitmek üzere istanbuldan çıkarken depoyu 410 a doldurduk

Bakalım şimdi kaça dolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 31 Ağustos 2018; 11:12:36 >
  • Bu ay abartısız 3 kez 50 tllik 1 kez de 100 tllik mazot aldım. Yani 250 tl lik mazot. Köye şehir merkezine gidip gelmeye yetmiyor. Şuan kırmızının bı üstünde.
    Araç albea 2010 model.
  • kesin bilgi yalan oldu sanırım
  • Şu kadar açık sözlü olsalar keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 31 Ağustos 2018; 12:30:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Bekletilen zamları yaparsalar enflasyon iyice azar kur daha da yukarı gider. İyice kısır döngüye girmeyelim diye bütçe açığı vermek pahasına tutuyorlar. Kuru 6 larda falan stabilleştirseler yavaş yavaş zamları yapacaklar. Rafineri çıkış fiyatı ne oldu, ne kadarı ötvden gidiyor onu bile bilmiyoruz. Forumda birisi arabesk arabesk laflar demiş doğru söylemiş. Dün bir üst düzey yönetici arkadaşımla konuşurken o da aynı şeyi söyledi. Arabesk önlemler dedi. Bugünkü mevduat stopajı hamlesi gibi. Palyatif önlemlerle durumu idare etmeye çalışıyorlar.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Burda açıkladığı zamlar Demirel dönemi.
  • Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hangi dönem ama böyle haberler yapılmalı halka ne olduğunu göstermek lazım piyasayı bilmesi lazım halkın
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    İşlerine gelmez ki. Halka dış güçler, Amerika saldırıyor de inanıyorlar zaten.
  • Zam geldi mi?
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Benzine mazota değil de diğer şeylere gelmiş. Fuel oil, gazyağı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Benzine mazota değil de diğer şeylere gelmiş. Fuel oil, gazyağı vs.
    İlçedeki eve taşınıp odun yakacam, mum yakıp aydınlanacam ve büyük oyunu bozacam. Oyun böyük yeeeğenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flap-jack -- 1 Eylül 2018; 16:0:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.