Bildirim
Kesin bilgi 1 saat içinde akaryakıta zam gelecektir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Farketmez ben hep 50tl lik alıyorum. -
Bu karmaşada akılları varsa ötelerler.
Eğer ötelemezlerse de farklı planları var demektir. -
60 kuruş nedir arkadaş? Gelmez heralde o kadar? -
Hiç zannetmiyorum zam geleceğini. Bu ölçüde gelirse önümüzdeki ay uçacak olan enflasyonu daha da beslerler. -
6.30'dan 6.94'e çıkarken kaç kuruş geldi? 64 kuruş.quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
60 kuruş nedir arkadaş? Gelmez heralde o kadar?
Şimdi niye gelmesin?
Zammı ÖTV'den karşılama durumu olmasaydı şimdi benzin tam 9.5TL olmuştu.
Hepsi sevgili akepelilerin sayesinde. 16 yılda ülkeyi bu hale getirdiler. Gurur duysunlar bu durumdan. -
bir depo alıp zor günler için ucuzdan mazot depolasak olmaz mı acaba? -
3 hafta önce köyüme gitmek üzere istanbuldan çıkarken depoyu 410 a doldurduk
Bakalım şimdi kaça dolacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 31 Ağustos 2018; 11:12:36 > -
Bu ay abartısız 3 kez 50 tllik 1 kez de 100 tllik mazot aldım. Yani 250 tl lik mazot. Köye şehir merkezine gidip gelmeye yetmiyor. Şuan kırmızının bı üstünde.
Araç albea 2010 model. -
kesin bilgi yalan oldu sanırım -
Şu kadar açık sözlü olsalar keşke...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 31 Ağustos 2018; 12:30:7 > -
Bekletilen zamları yaparsalar enflasyon iyice azar kur daha da yukarı gider. İyice kısır döngüye girmeyelim diye bütçe açığı vermek pahasına tutuyorlar. Kuru 6 larda falan stabilleştirseler yavaş yavaş zamları yapacaklar. Rafineri çıkış fiyatı ne oldu, ne kadarı ötvden gidiyor onu bile bilmiyoruz. Forumda birisi arabesk arabesk laflar demiş doğru söylemiş. Dün bir üst düzey yönetici arkadaşımla konuşurken o da aynı şeyi söyledi. Arabesk önlemler dedi. Bugünkü mevduat stopajı hamlesi gibi. Palyatif önlemlerle durumu idare etmeye çalışıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi. -
Burda açıkladığı zamlar Demirel dönemi. -
Bilmiyorum hangi dönem ama böyle haberler yapılmalı halka ne olduğunu göstermek lazım piyasayı bilmesi lazım halkın -
İşlerine gelmez ki. Halka dış güçler, Amerika saldırıyor de inanıyorlar zaten. -
Zam geldi mi? -
Benzine mazota değil de diğer şeylere gelmiş. Fuel oil, gazyağı vs. -
İlçedeki eve taşınıp odun yakacam, mum yakıp aydınlanacam ve büyük oyunu bozacam. Oyun böyük yeeeğenim.quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Benzine mazota değil de diğer şeylere gelmiş. Fuel oil, gazyağı vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flap-jack -- 1 Eylül 2018; 16:0:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X