Şimdi Ara

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
16
Favori
157.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kilom 81

ideal boy-kilo kaç ?

boyumu değiştiremediğime göre kilomu kaç yapmam lazım acaba ??
  • 30 tane ENSURE içtim konserve şeklinde 15 günde 2 kilo anca albildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

30 tane ENSURE içtim konserve şeklinde 15 günde 2 kilo anca albildim

Dediğim Gibi Kullansaydın Daha Fazla Kilo alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

Günde 6 ölçek çok değil mi ya?

Ben her öğün 1 ölçek diyorsun sanıyordum

kaç gün gider bu 1 hafta gider mi
  • Bu ürünler normal kullanımda ne kadar süre gidiyor yani bunlara para verip kilo alacam derken cebimizi delmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

Günde 6 ölçek çok değil mi ya?

Ben her öğün 1 ölçek diyorsun sanıyordum

kaç gün gider bu 1 hafta gider mi

evet 7 gün Gidiyor. Bitmesin Diyorsan günde En az 200 gr Kuruyemiş yemen gerek En ucuz kuru yemiş fıstık kilosu 4 tl bir Şey.

Program Şu Şekilde olmalı

1 Ölçek Kilo aldırıcı Geçe Yatarken
    Günde En az 200 gr Kuru yemiş
    Günde 1 Ensure Veya Günde 1 Tatlı kaşığı Bal Veya Fındık Ezmesi Bim de satılıyor.
    1 adet Muz

Not : 200 gr Kuru yemişi bir anda Tüketme Gün boyunca 1 avuç azar azar Gün boyunca 200 gR Kuru yemişi bir anda Yer isen vüçüt sindiremez.büyük abdest inde Görürsün fıstık parçacıklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 20 Temmuz 2010; 19:41:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Bu ürünler normal kullanımda ne kadar süre gidiyor yani bunlara para verip kilo alacam derken cebimizi delmeyelim

Ben Mümkün olduğunca en ucuza Beslenerek Kilo almanıza yardımcı oluyorum Dikkat edersen. Google Kilo aldırıcı Diyetlere bakarsan İçeriğin ne kadar zengin olduğunu anlarsın Et yiyin diyorlar protein tozu kullanın 100 t kilo aldırıcı kullanın bir sürü Şey bunları Öğrenci adam nasıl her gün alsın kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

Bu ürünler normal kullanımda ne kadar süre gidiyor yani bunlara para verip kilo alacam derken cebimizi delmeyelim

Ben Mümkün olduğunca en ucuza Beslenerek Kilo almanıza yardımcı oluyorum Dikkat edersen. Google Kilo aldırıcı Diyetlere bakarsan İçeriğin ne kadar zengin olduğunu anlarsın Et yiyin diyorlar protein tozu kullanın 100 t kilo aldırıcı kullanın bir sürü Şey bunları Öğrenci adam nasıl her gün alsın kullansın.

Yaşım 32 bu yaşıma kadar sadece askerde kilo alabildim askerlikten sonra 2 yıl kadar kiloyu tutabildim sonra yine zayıfladım boyum 1.83 kilom 68 demek istedigim şimdi ben diyelimki kilomu 80 yapmak istiyorum ortalama ne kadar para harcarım bunun için

• 1gün boyunca yaptıgın programı yazarmısın tam anlamadım nezaman, nasıl, ne kadar ölçekle ve yemek programın ne bunları söylermisin bi bende cok zayıfım 185boy var 52kiloyum bana verebileceğin bi program varsa sevinirim
  • biraz kilo alsak fena olmaz

ilk ilacın fiyatını göremedim sen tüm ilaclarımı kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börte Çene -- 20 Temmuz 2010; 20:01:13 >
  • YAS 19 KILO 50
  • quote:

quote:

quote:

Yaşım 32 bu yaşıma kadar sadece askerde kilo alabildim askerlikten sonra 2 yıl kadar kiloyu tutabildim sonra yine zayıfladım boyum 1.83 kilom 68 demek istedigim şimdi ben diyelimki kilomu 80 yapmak istiyorum ortalama ne kadar para harcarım bunun için

Günde 2500 kalorin Üstünde Alman Gerek..

Buda Günde 200 gr Kuru Yemiş ortalama 1200 kalori
    100 Gr Kilo aldıcı 400 Kalori günde 2 kez = 800 kalori
    1 litre süt = 600 kalori
    1 tane Muz veya 1 tatlı kaşığı Bal = 100 kalori

Sadece yukardaki Yazıdıklarım 2700 kalori Eder Gün Boyunca Yediğin yemekleri ortalama 2000 kalori olsa Günlük 4700 kalori eder. sağlık sorunun yok ise 2 ayda isteğin Kilo ya sahip olursun.Spor şart yoksa Yağlanma olur.

aylık sana 75 150 tl arası bir şey tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

biraz kilo alsak fena olmaz

ilk ilacın fiyatını göremedim sen tüm ilaclarımı kullanıyorsun.

arkadaşım ilaç yok Burada Hepsi Besin Takviyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdena

boyum 1.82 cm
    kilom 81

ideal boy-kilo kaç ?

boyumu değiştiremediğime göre kilomu kaç yapmam lazım acaba ??

Yaşını Bilmiyorum ama Kilon 78 kg olan Gerek
  • redis nutritie siparişini verdim.
    ensure eczanelerde mi satılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

redis nutritie siparişini verdim.

evett
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

redis nutritie siparişini verdim.

evett

ne kadar o?
  • Redis Nutritie 25 lira.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

hocam ölmeyelim

Yan etkiler Kısmına Bakabilirsin. Soya Ve süte alerjin Yoksa Bir şey olmaz

AHA ... işte bu noktaya DİKKAT dostlar !

Bende bu alerjiden var ve 2 yıl önce no-xplode artı gainer'e falan bi yüklendim,seboreik dermatitler falan aşırı azdı.tabi bağırsak,sindirim sistemini bozmuş olacağımki alerjiler nüksetti.Şimdi İbrahim Gökçek adlı bir doktordan ilaçlar alacağımki tam iyileşebileyim.

Aman kullanırken dikkat.Zayıf kalın ama sağlıklı olun.Ben başıma iş açtım,toparlanmam yaklaşık 2-3 yılımı alıyor işte.Bu yılın sonuna doğru inşAllah iyileşirsem sonuçları tecrübelerimi yazarım.

Herkese sağlıklı kilolar !

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

hocam ölmeyelim

Yan etkiler Kısmına Bakabilirsin. Soya Ve süte alerjin Yoksa Bir şey olmaz

AHA ... işte bu noktaya DİKKAT dostlar !

Bende bu alerjiden var ve 2 yıl önce no-xplode artı gainer'e falan bi yüklendim,seboreik dermatitler falan aşırı azdı.tabi bağırsak,sindirim sistemini bozmuş olacağımki alerjiler nüksetti.Şimdi İbrahim Gökçek adlı bir doktordan ilaçlar alacağımki tam iyileşebileyim.

Aman kullanırken dikkat.Zayıf kalın ama sağlıklı olun.Ben başıma iş açtım,toparlanmam yaklaşık 2-3 yılımı alıyor işte.Bu yılın sonuna doğru inşAllah iyileşirsem sonuçları tecrübelerimi yazarım.

Herkese sağlıklı kilolar !

Geçmiş Olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.