Şimdi Ara

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
16
Favori
157.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

Dayım almanyadan high protein 90 gertirmişti.İnanılmaz kilo aldırıcı özelliği var. 1 ay kullandım 58 ken 68 oldum ve ilacı bıraktım. Şu an 72 kiloyum. Bu tür ilaçlar gerçekten işe yarıyor ve kas eksiği varsa direk kasa yapısıyor seklinde şeyler duydum ne kadar gerçektir bilmem. Kullanıcak arkadaslara tek tavsiyem kullandıktan sonra spor yapmasınlar. İnsanın vücut ritmi inanılmaz derecede artıyor. Spor da yapınca baş dönmesi kacınılmaz. Burdan bi zararı oldugunu cıkarmayın. Sporu yapmak için zaman girmesini bekleyince hiçbir problem olmuyor

1 ayda 10 kilo gerçekten büyük bir olay olsa gerek. Kaç kiloydu ki protein tozu? Nasıl kullandın? Normalde kilo alamayan birimiydin?

Benim için inanılmaz iyi oldu. Üniye başladığım gibi kullanmaya başladım. Bir deri bir kemik dolaşıyordum. Normalde kilo alamıyordum. Zaten yeteri kadarda beslenmiyordum. İşin en güzel kısmı bu. İştahınız açılıyor ve gerçek anlamda beslenmeye başlıyorsunuz. Boyum 1.78. Kullandığım protein tozu isostar powerplay high protein 90. Herkese öneririm. Bir bardak suya karıştırıp içiyorsunuz. Muzlu vanilyalı çilekli seçenkleri var. Tadıda muhteşem oluyor gerçekten. Bir yan etkiden korkmasam gece gündüz içerdim. İnsan aldıktan sonra damarlarındaki hareketlenmeyi gözleriyle görebiliyor. Bir sitede buldum şimdi fiyatıda 21 euro ymuş.

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı

Siteyi pm olarak atabilirmisin hocam bahsettiğiniz gibi ise hemen sipariş vericem

• Fotoğrafı ararken yabancı bir sitede gördüm. Heryerde bulabilirsin. Tr de birtek champion da bir arkadaşım görmüş. Oda pahalıydı dedi. İnternette küçük bir araştırmayla hemen siparişi verebilirsin. Kesinlikle işe yarıyor. 1 kaşık tozu 1 bardak suya karıstırıp içtikten sonra kol ve bacağındaki damarların atışını gözünle görebiliyorsun(evet yanlıs yok). Tadıda çok güzel. Sadece mesrubat niyetine bile alıcak olsan o paraya değer

Ekleme : Arkadaşlar haklı spor yapmadan alırsan direk göbeğin şişmeye başlar. Kullandığına pişman olursun sonradan. Sabah akşam az buçuk mekik şınav yapıyodum. Azda olsa göbek çıktı ama vücut olarak toparlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 21 Temmuz 2010; 18:38:58 >
  • @insomnia__, çok sağol bilgiler için, uzun uzun açıklamışsın herşeyi. Bakalım, bunu da deneyeceğiz artık
  • Yaz benide,deneyeceğim.
  • Kilo almak isteyen bol bol hamur işi yesin kardeşim ilaca para mı verilir. Git yemeğe para ver daha iyi, döner dürüm ne varsa dalın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

Kilo almak isteyen bol bol hamur işi yesin kardeşim ilaca para mı verilir. Git yemeğe para ver daha iyi, döner dürüm ne varsa dalın :D

Adam Çok zeki beyler qweqweqeqweqweqweq qw
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

Kilo almak isteyen bol bol hamur işi yesin kardeşim ilaca para mı verilir. Git yemeğe para ver daha iyi, döner dürüm ne varsa dalın :D

yaşlı teyzelerin verdiği öğütler gibi konuşmuşsun yanlız o işler öyle olmuyor maalesef
  • Nesi olmuyor yav, tıkın tıkın illa kilo alacan :D:D:D
  • 1 hafta kullandım gram artış olmadı anasını satim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

1 hafta kullandım gram artış olmadı anasını satim

Bende bugün sipariş verdim. Bakalım, kilo artışı olacak mı...
  • Böyle şeylere para vermeyin arkadaşlar.Yazık.
    Hele hele doktora danışmadan sakın kullanmayın. Bu konuda yazılanların karaciğeri ya da diğer organları yormadığını, kötü yönde etkilemediğini kim söyleyebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cupcup

Böyle şeylere para vermeyin arkadaşlar.Yazık.
    Hele hele doktora danışmadan sakın kullanmayın. Bu konuda yazılanların karaciğeri ya da diğer organları yormadığını, kötü yönde etkilemediğini kim söyleyebilir ?

Herhangi bir alerjimin veya rahatsızlığımın olmadığını bildiğimden, bu ürün hakkında da internetteki araştırmalarımda kötü yorum görmediğimden alıyorum. Ama haklısın. Bazı insanlarda çeşitli rahatsızlıklara sebep olabilir, önce doktora gidilmeli! Ben önce doktora gittim, verdiği liste padişah yemeği listesiydi resmen. Hem maddi olarak alımı zor, hem de zayıf olduğum için zaten yiyemiyordum tüm verdiklerini. Kısaca herkes kendine göre alıp-almamaya karar vermeli.
  • benide ekelyin beyler su tosdan bende alayim yakin zamanda
  • Yeni Projelerim Var şimdilik araştırma içindeyim. gerekli denekleri Buldum Sonuç Pozitif Çıkarsa Çok Yakında Bekleyin Kesin Kilo Alacaksınız.
  • Kargo bugün geldi. 24 saat bile geçmeden. Bakalım deneyince yorumlarımı yazarım
  • Bir adet Redis Nutritie kilo aldırıcı bende sipariş ettim inşallah kilo alırım gelişmeleri buraya yazarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

Dayım almanyadan high protein 90 gertirmişti.İnanılmaz kilo aldırıcı özelliği var. 1 ay kullandım 58 ken 68 oldum ve ilacı bıraktım. Şu an 72 kiloyum. Bu tür ilaçlar gerçekten işe yarıyor ve kas eksiği varsa direk kasa yapısıyor seklinde şeyler duydum ne kadar gerçektir bilmem. Kullanıcak arkadaslara tek tavsiyem kullandıktan sonra spor yapmasınlar. İnsanın vücut ritmi inanılmaz derecede artıyor. Spor da yapınca baş dönmesi kacınılmaz. Burdan bi zararı oldugunu cıkarmayın. Sporu yapmak için zaman girmesini bekleyince hiçbir problem olmuyor

1 ayda 10 kilo gerçekten büyük bir olay olsa gerek. Kaç kiloydu ki protein tozu? Nasıl kullandın? Normalde kilo alamayan birimiydin?

Benim için inanılmaz iyi oldu. Üniye başladığım gibi kullanmaya başladım. Bir deri bir kemik dolaşıyordum. Normalde kilo alamıyordum. Zaten yeteri kadarda beslenmiyordum. İşin en güzel kısmı bu. İştahınız açılıyor ve gerçek anlamda beslenmeye başlıyorsunuz. Boyum 1.78. Kullandığım protein tozu isostar powerplay high protein 90. Herkese öneririm. Bir bardak suya karıştırıp içiyorsunuz. Muzlu vanilyalı çilekli seçenkleri var. Tadıda muhteşem oluyor gerçekten. Bir yan etkiden korkmasam gece gündüz içerdim. İnsan aldıktan sonra damarlarındaki hareketlenmeyi gözleriyle görebiliyor. Bir sitede buldum şimdi fiyatıda 21 euro ymuş.

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı

Tavsiyenle bende basladim ayni urunu kullanmaya 250ml su veya sut'e 3 corba kasigi dokuyorum karistirip iciyorum ,insh ise yarar.

Edit: Tam 50 adet PM aldim "hocam ise yariyor mu diye" bende faydasi oldu desem yalan olur ,ayrica bu urun sirf protein ,spordan once veya sonra kullanmak icin ,yani kilo almakla alakasi yok.
    veya kisiden kisiye degisiyor demmeki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 18 Eylül 2010; 1:46:04 >

• bu konudan ne çıktı arkadaşlar sonuçlar nasıll
  • işe yaramaz bunlar az çekin dertlerden kurtulun
  • Valla beyler yukarıda bir arkadaş yazmış.
    Patates, pilav makarna aynen öle 17 kilo aldım.Ayrıyetten bolca yoğurt ve kara şimşek çorbası içerseniz enerjinizde artar.Hiç de toza hapa ihtiyaç yok.
    öncesi sonrası resim kendi konuma koyacaktım ama önceden resimlerde iskelet gibi çıkıyordum.Hemen siliyordum :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.