Şimdi Ara

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
16
Favori
157.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ensure 400 Gr Toz = 20 tl Olmasi Gerek
  • kilo aldrıcı eczanelerde yok mu yani

ensure ve fındığı bir deneyelim yaz istersen ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

kilo aldrıcı eczanelerde yok mu yani

ensure ve fındığı bir deneyelim yaz istersen ;

Eczanelerde satılmaz.

Günde 1veya 2 defa Ensure = 800 kal
    200 gr Fındık = 1200 kal
    500 ml Süt = 300 Gr
    fındık ezmesi BİM de satılıyor veya 2 kaşık Keçi Boynuzu Pekmezi Veya 2 kaşık Düt Pekmezi Veya 2 kaşık Bal = 120 kal veya 2 Adat Muz 200 kal
    100 gr Yulaf veya Mısır Gevregi = 300 kal

2700 kalori Eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 20 Temmuz 2010; 22:00:28 >
  • Deneyelim bakalım :)
  • Dayım almanyadan high protein 90 gertirmişti.İnanılmaz kilo aldırıcı özelliği var. 1 ay kullandım 58 ken 68 oldum ve ilacı bıraktım. Şu an 72 kiloyum. Bu tür ilaçlar gerçekten işe yarıyor ve kas eksiği varsa direk kasa yapısıyor seklinde şeyler duydum ne kadar gerçektir bilmem. Kullanıcak arkadaslara tek tavsiyem kullandıktan sonra spor yapmasınlar. İnsanın vücut ritmi inanılmaz derecede artıyor. Spor da yapınca baş dönmesi kacınılmaz. Burdan bi zararı oldugunu cıkarmayın. Sporu yapmak için zaman girmesini bekleyince hiçbir problem olmuyor
  • Spor yapmadan kullanırsanız boşuna kullanırsınız arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Dayım almanyadan high protein 90 gertirmişti.İnanılmaz kilo aldırıcı özelliği var. 1 ay kullandım 58 ken 68 oldum ve ilacı bıraktım. Şu an 72 kiloyum. Bu tür ilaçlar gerçekten işe yarıyor ve kas eksiği varsa direk kasa yapısıyor seklinde şeyler duydum ne kadar gerçektir bilmem. Kullanıcak arkadaslara tek tavsiyem kullandıktan sonra spor yapmasınlar. İnsanın vücut ritmi inanılmaz derecede artıyor. Spor da yapınca baş dönmesi kacınılmaz. Burdan bi zararı oldugunu cıkarmayın. Sporu yapmak için zaman girmesini bekleyince hiçbir problem olmuyor

1 ayda 10 kilo gerçekten büyük bir olay olsa gerek. Kaç kiloydu ki protein tozu? Nasıl kullandın? Normalde kilo alamayan birimiydin?

• Protein tozu spor yaparken kullanılır zaten yoksa kalori alarak yağa dönüşür o yüzden protein kullanıcaksanız spora başlamadan kullanmayın başladığınız gibide kullanmayın spor ile bir altyapı oluşturduktan sonra 3 ay gibi bir sürede protein desteğine başlamalasınız çünkü zaten günlük besin değerlerini beslenmenizi tam olarak yapabilirsiniz bu yüzden spora başlamadan protein tozu kullanmayın kas olarak bir etkisini göremezsiniz boşu boşuna para verirsiniz proteinde vücut dışına kullanılmadan atılır
  • yararlı konu
  • Ulan NE Ballı Adamlrsınız İnsanlar sizin gibi olmak icin ne kadar para dkyo bunlar kilio almaya alındıgı gibi verilmiyo 190 boyunda 75 kilyom eskiden 100 düm
  • Benide ekle bakalım alabilcezmi şuan 55 kilo civarındayım 180 küsür boy var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Dayım almanyadan high protein 90 gertirmişti.İnanılmaz kilo aldırıcı özelliği var. 1 ay kullandım 58 ken 68 oldum ve ilacı bıraktım. Şu an 72 kiloyum. Bu tür ilaçlar gerçekten işe yarıyor ve kas eksiği varsa direk kasa yapısıyor seklinde şeyler duydum ne kadar gerçektir bilmem. Kullanıcak arkadaslara tek tavsiyem kullandıktan sonra spor yapmasınlar. İnsanın vücut ritmi inanılmaz derecede artıyor. Spor da yapınca baş dönmesi kacınılmaz. Burdan bi zararı oldugunu cıkarmayın. Sporu yapmak için zaman girmesini bekleyince hiçbir problem olmuyor

1 ayda 10 kilo gerçekten büyük bir olay olsa gerek. Kaç kiloydu ki protein tozu? Nasıl kullandın? Normalde kilo alamayan birimiydin?

Benim için inanılmaz iyi oldu. Üniye başladığım gibi kullanmaya başladım. Bir deri bir kemik dolaşıyordum. Normalde kilo alamıyordum. Zaten yeteri kadarda beslenmiyordum. İşin en güzel kısmı bu. İştahınız açılıyor ve gerçek anlamda beslenmeye başlıyorsunuz. Boyum 1.78. Kullandığım protein tozu isostar powerplay high protein 90. Herkese öneririm. Bir bardak suya karıştırıp içiyorsunuz. Muzlu vanilyalı çilekli seçenkleri var. Tadıda muhteşem oluyor gerçekten. Bir yan etkiden korkmasam gece gündüz içerdim. İnsan aldıktan sonra damarlarındaki hareketlenmeyi gözleriyle görebiliyor. Bir sitede buldum şimdi fiyatıda 21 euro ymuş.

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

Protein tozu spor yaparken kullanılır zaten yoksa kalori alarak yağa dönüşür o yüzden protein kullanıcaksanız spora başlamadan kullanmayın başladığınız gibide kullanmayın spor ile bir altyapı oluşturduktan sonra 3 ay gibi bir sürede protein desteğine başlamalasınız çünkü zaten günlük besin değerlerini beslenmenizi tam olarak yapabilirsiniz bu yüzden spora başlamadan protein tozu kullanmayın kas olarak bir etkisini göremezsiniz boşu boşuna para verirsiniz proteinde vücut dışına kullanılmadan atılır

dostum benim boy 185 kilo 52-53

iskeletten farkım yok, kemik üstünde deri var ne yağ nede kas var, ben yağ olarak bile kilo almak istiyorum en azından derinin üstü kemik olarak gözükmez

• Bazi doktorlarin dogal kilo aldirici olarak bildircin yumurtasini önerirler.

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım. 25 Kişi Olduk 10 kişi kilo aldı
  • http://www.hizlial.com/spor-fitness/sporcu-besinleri/optimum-on-serious-mass-2727-gr-gainer-kilo-aldirici_19.020.4880.0043.htm

Ne olduğu belli olmayan kalitesiz şeyler almayın.

Böyle bir şey alın. Spor da yapın ayda 3-4 kilo alırsınız.
  • quote:

Protein tozu spor yaparken kullanılır zaten yoksa kalori alarak yağa dönüşür o yüzden protein kullanıcaksanız spora başlamadan kullanmayın başladığınız gibide kullanmayın spor ile bir altyapı oluşturduktan sonra 3 ay gibi bir sürede protein desteğine başlamalasınız çünkü zaten günlük besin değerlerini beslenmenizi tam olarak yapabilirsiniz bu yüzden spora başlamadan protein tozu kullanmayın kas olarak bir etkisini göremezsiniz boşu boşuna para verirsiniz proteinde vücut dışına kullanılmadan atılır

Çok Güzel açıklamış arkadaş Boşuna Protein Tozuna Para Vermeyin.Bunun Yerine Creatin kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

http://www.hizlial.com/spor-fitness/sporcu-besinleri/optimum-on-serious-mass-2727-gr-gainer-kilo-aldirici_19.020.4880.0043.htm

Ne olduğu belli olmayan kalitesiz şeyler almayın.

Böyle bir şey alın. Spor da yapın ayda 3-4 kilo alırsınız.

Daha Önceki sayfada Söylemiştim Para Sorunuz yoksa Daha kaliteli Kilo Aldırıcılar mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 21 Temmuz 2010; 12:54:25 >

• yahu bu konuyu açan arkadaş kesin kilo alıyorsunuz derken hangi üründen bahsediyorsun sen biraz karıştı burası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

dostum benim boy 185 kilo 52-53

iskeletten farkım yok, kemik üstünde deri var ne yağ nede kas var, ben yağ olarak bile kilo almak istiyorum en azından derinin üstü kemik olarak gözükmez

Yağ olarak kilo sadece Göbekte alırsın.Kilon artar ancak Diğer Bölgelerin Aynı kalır. Bu yüzden Spor Yapman gerekir. Spor yaparsan Kasların hacimsel olarak Genişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

yahu bu konuyu açan arkadaş kesin kilo alıyorsunuz derken hangi üründen bahsediyorsun sen biraz karıştı burası ?

1.sayfada yazan ürünler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.