Şimdi Ara

Kesinlikle Bıraktım Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 tl kalmıştı hesabımda.Blackjackten 125 tl yaptım.125 tl yi 130 yapıp çekmeyi düşünüyorddum parayı.10 Dakika içinde uçtu gitti 127 oldu.2 şer 2 şer basıyodum gittikçe artırmaya başladım en son 60 diye hatırlıyodum.Bir baktım 0.Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim.Bir daha kesinlikle başlamıyacam.125 tl ya 125 3 tl den.Baazılarına küçük gelebilir ama.Benden sizi bir uyarı kesinlikle ve kesinlikle Blackjack ve Rulet oynamayın abi.Kesinlikle kasa kazanıyo.Karınız varsada bırakın.2 günde 3 den 125 yaptığım para 5 dakikada kayboldu :( .Oturup ağlıyacam nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysSB

Beyler 3 tl kalmıştı hesabımda.Blackjackten 125 tl yaptım.125 tl yi 130 yapıp çekmeyi düşünüyorddum parayı.10 Dakika içinde uçtu gitti 127 oldu.2 şer 2 şer basıyodum gittikçe artırmaya başladım en son 60 diye hatırlıyodum.Bir baktım 0.Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim.Bir daha kesinlikle başlamıyacam.125 tl ya 125 3 tl den.Baazılarına küçük gelebilir ama.Benden sizi bir uyarı kesinlikle ve kesinlikle Blackjack ve Rulet oynamayın abi.Kesinlikle kasa kazanıyo.Karınız varsada bırakın.2 günde 3 den 125 yaptığım para 5 dakikada kayboldu :( .Oturup ağlıyacam nerdeyse.

Ya sen ne diyosun kardeşim. Ben 20 TL yükledim hesabıma. 1 gecede 1.260 TL yaptım Blacjack'te Sonra 1 günde yine param sıfırlandı. Bende birdaha oynamadım, kötü birşey olduğu besbelli.

• babayorgun65 B kullanıcısına yanıt
    Çok kötüyüm şuan Ne var 125 te bıraksan.O kadar da ihtiyacım vardı ki.Kesinlikle gözü dönüyor insanın
  • Sitelerde hile var yüksek kazandığın zaman direkt seni sıfırlamaya çalışıyorlar
  • W01fMaNT3am kullanıcısına yanıt
    Hocam bende anlamadım 2 dakikada sıfırı çektim ya sistemli oynuyodum.Tedbiri elden bırakmamak iççin 25 kr ile oynuyodum.3 Tl den başladım o zaman sistem patlamadıda 25 krş ta nasıl patladı onu anlamadım.
  • Onların belli bir sistemi var kara geçenleri zarara uğratmaya çalışıyorlar.Ben değilde daha çok Teoman kardeşim (teonamel nickli) o daha iyi bilir bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W01fMaNT3am kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şeyler var o oyunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.