Şimdi Ara

KESINTISIZ GÜÇ KAYNAGI İÇİN LÜTFEN TAVSİYE !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar sureklı elektrıgın gıdıp geldıgı bır yerde oturuyorum bu yuzden mecbur bır guc kaynagı alma durumum var (850 watt) guce sahıp (100-150) ytl fıyatı olan bır guc kaynagı onerınız varsa lutfen yazınız ılgınız ıcın sımdıden tsk ederım...

• 800 watt az bir güç değil hocam ortalama 1500 VA yapar

150 ytl zor ancak linkdeki olur

http://www.sanalmarketim.com/urun/7f62220b67eb9a603118fe8342bda3dc/INFORM-GUARD-1500A-STAND-BY-KGK(AVR)10-30-dk.
  • msj ıcın tskler hatamı anlamıs oldum sayenızde aradıgım (800 VA) degerınde bır psu:) bunun ıcın bır tavsıyenız olursa memnun olurum tkr tskler
  • Pc nizin tam özelliğini verirseniz daha iyi olur
  • mrblar sıstemım bu ozelıklere sahıp

islemci: amd athlon *2 4400

anakart : asus marka fakat 2 sene oldu alalı inanın kasayı acmak ıstemedık tkr bakmak ıcın :(

ram : kingston 2gb 800 mhz

ekran kartı : ati radeon x1550 256 mb

kasa: 400 watt ( ıkı adet 12 cm lık fan mevcut)

dvd writer: lg

monitor: philips 170X6 lcd monitor (17 inch)

Amacım bu sısteme yetecek ve sureklı elektrık kesıntılerıne karsı kasamı koruyabılcek bır ups sanrım buda 800 AV degerınde bır ups oluyor tavsıyenızı beklıyorum saygılar
  • Tunçmatik Lite 600 kullanıyorum. Kesinti durumunda PC'yi kapatacak kadar zaman verir size.. Ayrıca sisteminizi de hem voltaj dalgalanmalarına hem de kısa devre gibi durumlara karşı korur. Ani kesintilerde de veri kaybı,elektirisel arıza vb.. yaşamazsınız. Hele ki paraya kıyıp iyi bir sistem düzdüyseniz 60YTL daha verin alın dediğim modeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.