Şimdi Ara

KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞINA ( UPS ) UZATMA KABLOSU BAĞLANIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün FSP FP800 Kesintisiz Güç kaynağı aldım. İlk kullanımdan önce şarz ediyorum.

Topraklı priz koridorun sonunda olduğu için koridordan oturma odasına kadar topraklı kablo uzattım.

Kesintisiz güç kaynağını bu uzatma kabloya takmak istiyorum. Güç kaynağının çıkışına da 6 soketli belkin uzatma kablolu priz bağlayıp bilgisayar, led monitör , LCD TV, Receiver ve 1 adet 9W lık tasarruflu ampül kullanmayı düşünüyorum.

Yani geliş uzatma kablosundan, çıkışda da uzatma kablolu priz var.

Kitapçıkta uzatma kablosu kullanmayın diyor ama bir sakıncası olur mu?

Kullanacağım ürünler total de 480W geçeceğini sanmıyorum.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 26 Mayıs 2013; 2:05:27 >

• ben de aynı üründen aldım. henüz şarza takmadım. fakat benim merak ettiğim ben bunu 700watlık bilgisayar kasamda ve 52 ekran lcd televizyona bağlicam. Sıkıntı yaşarmıyım. ikisini aynı anda zorlanmadan kaldırabilir mi kafam karıştı. yanmasın sonra bilen arkadaşlarım yardımcı olabilrmi?
  • bence 480w yetmez(yetse bile 2-3 dakika maksimum dayanır). Tunçmatik müşteri hizmetleri ups lerde uzatma kablosunun toplam (480w) aşmayacak şekilde takılması halinde sorun olmayacağını söyledi.
  • Uzatma kablosunu istediğin kadar uzun yap sıkıntı olmaz önemli olan çektiğiniz güçtür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

ben de aynı üründen aldım. henüz şarza takmadım. fakat benim merak ettiğim ben bunu 700watlık bilgisayar kasamda ve 52 ekran lcd televizyona bağlicam. Sıkıntı yaşarmıyım. ikisini aynı anda zorlanmadan kaldırabilir mi kafam karıştı. yanmasın sonra bilen arkadaşlarım yardımcı olabilrmi?

FSP 800VA KGK tam şarz olduktan sonra parazit cızırtı sesi çıkarıyordu, garantiden yeni gelende de aynı sorun vardı, çalıştığım kurumda diğer KGK lara da baktım, onlarda sorun yoktu, bende FSP yi iade ettim. Getir götür beni çok uğraştırınca KGK'dan soğudum yenisini almadım.

800Va, hem bilgisayar hem LCD TV yi kaldırabilir ancak akü daha çabuk boşalır. Vatanbilgisayardan ilk aldığım 1 haftalık FSP 800VA ile bilgisayarım 12 dakika sonra hızlı ötmeye başladı. Garantiden gelen ürün 23 dakika sonra uyarı sesi hızlandı. Demek Vatanbilgisayarda satılan ürün sıfır değilmiş diye düşündüm.

KGK ürünleri kesinlikle açılmamış kutuda almak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 27 Ekim 2013; 22:56:34 >

• Vatan hangi ürünü sıfır satıyor ki. Bence çoğu ürün bir kaç el değiştiyor bunu tüketici farketmese de. Belki de bu cihaz da daha önce iade edildi şuan ben aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.