Şimdi Ara

Keske almasamiydim? Moral bozuk yardim!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın ama çok saçma bir nedenden üzülüyorsunuz.
    bir velet elindeki anahtarla aracınızı boydan boya çizse ne olacak ?İntihar mı edeceksiniz.
    Tamponu boyatın ,o parça boyadan bile sayılmıyor..

düzeltme nedeni: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspava30 -- 31 Temmuz 2011; 21:57:43 >
  • Hiçbir araba insanı üzecek kadar kıymetli değildir.

Sıfır araçta "acaba ne zaman çizilecek" tedirginliği yaşamaktan iyidir bu tür basit olaylar.

Allah kaza bela vermesin...
  • Arkadaslar dogru diorsunuz da bende olayin maddi zararindan cok psikolojik zarari olustu,
    1. Kendime guvenim sifir araba kullanmak konusunda. Arabayi suresim bile gelmior.
    2. Yukarda da yazdigim gibi sol far yerinden oynamis. kaput kapanmior o nedenle artik neye sebep olduysa, gidip bunu yaptirmam gerek nerde nasil yaptiracagimi bile bilmiorm.

Yukarda bir arakadas guzel demis, tecrube kazandior die de valla tecrubeyi kazandik da en azindan ne yapacagim konusunda bilgi verirseniz.
  • önce can sonra canan. kafanıza takmayın ;)
  • Korkacak bir şey yok.Sıkma canını.Böyle şeyler arabası olan herkesin başına geliyor.Benimde başıma geldi.Araba kullanmatan vazgeçmeyin.İnadına daha da fazla kullanın derim.Daha dikkatli olun ama fazla da kasmayın.Olacak olana birşey yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innervision

Arkadaslar dogru diorsunuz da bende olayin maddi zararindan cok psikolojik zarari olustu,
    1. Kendime guvenim sifir araba kullanmak konusunda. Arabayi suresim bile gelmior.
    2. Yukarda da yazdigim gibi sol far yerinden oynamis. kaput kapanmior o nedenle artik neye sebep olduysa, gidip bunu yaptirmam gerek nerde nasil yaptiracagimi bile bilmiorm.

Yukarda bir arakadas guzel demis, tecrube kazandior die de valla tecrubeyi kazandik da en azindan ne yapacagim konusunda bilgi verirseniz.

servise götür mesela ;)
  • ilk arabayi aslidna pek 0 alamamak lazim bu yuzden, ama moralinizi bozmayin hocam tertemiz arbaniz var bence tadini cikarin
  • valla tecrübesiz adamın sıfır araç alması ne kadar mantıklı. ben olsam almazdım. sıfır aracın vuruğu, eziği bile aracın ederini çok düşürüyor. 2.el uygun fiyatlı araç olunca çamurluk değişti diyince olur ya o kadar diyorlar. ama 2011 model focusun çamurluğu değişti deseniz öcü görmüş gibi uzaklaşıyorlar. bu bir örnekti misal. size bir de iyi bir şey söyleyeyim. araç sıfır olunca titizlenip, daha iyi araç kullanıyorsunuz. ama park ederken tampon sürtmesi filan kaçınılmaz. onu unutun
  • Zamaninda benzer bir konuda yaptigim mesaji copy-paste yapmak istiyorum:)

dur daha bunlar ne ki..

mahallenin çocukları kale direği yapacak arabandan, ve "out"'a çıkan her top sana "in" olacak..

soğuk kış gecelerinde sıcacık kaputun üzerinden kıvrıla kıvrıla uyuyacak mahallenin uyuz kedileri, hemde kaputa çıkarken "aaaa ayaklarım çamur olmuş, dur sileyim de ayıp olmasın" demeyecek..

(deniz kenarından yaşıyorsan) martı gidecek yiyecek çöpü, balığı..vs, sonra senin 3 dk önce yıkamacıdan çıkardığın yaldır yaldır parlayan, göz alan arabanın üzerine 30cm X 30 cm bir alana çalışma yapaca, ve emin ol bu çalışma naturmort olmayacak..ve sen ne zaman bu çalışmalara baksan hep aynı şeyi göreceksin...kan, sadece kannnn

içindeki hayvan sevgisi, çocuk sevgisi, insan sevgisi her geçen gün azalacak.....

sonun da diyeceksin ki...amaaaannnn koy g......ne gitsin, mezaramı götürecem lan, ve herşey normale dönecek

Gecmisolsun;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk sürtülme-çizilmede moral bozukluğu gayet normal. Fakat kendinize güveninizin kaybolmasına izin vermeyin. Araba sonuçta bir araç ve önünde sonunda yıpranacak. Yarın hemen direksiyona geçin, servise gidin, aracınızı yaptırın ve tadını çıkarmaya devam edin .
  • Geçmiş olsun dostum takma kafanı olur böyle şeyler bu gibi aksiliklerle canını sıkmana değmez. Anlattığına görede çok önemli bir durum yok. bu gibi durumlara takılıp kalma güvenin kaybolur ilerde araç kullanırken panik halinde bile olabilirsin hiç olmamış gibi arabanı kullanmaya devam et. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

Arkadaslar dogru diorsunuz da bende olayin maddi zararindan cok psikolojik zarari olustu,

Yazdıklarımı sonuna kadar oku,

2008 yazında geçirdiğim trafik kazasını değil bu forum bu ülkede çok az insan geçirmiştir.

yaklaşık 15-20 saniye içerisinde koca demir kasalı bir kamyon arkadan tamponumuza binip aracın önünün kaldırdı,araç sola doğru savrulup tekrar kamyonun altına girdi(sol köşemiz)kamyonun altına geldi,biz oradan en sol şeride savrulduk tam bariyerlere giriyorduk ki o sırada sol şeritten gelen bir araç bize tam burundan vurdu ve bizi aynen en sağ şeride gönderdi daireler çizerek en sağ şeride geçtiğimizi hatırlıyorum hayal meyal,

En sağ şeritte yine tam bariyerler biz ara gözümün önüne geldi diyebilirim o sırada sanırım kazadan kaçmaya çalışan bir otomobil emniyet şeridinden kaçmaya çalışırken bizim ile bariyerlerin arasında sıkıştı bize çarparak hem bizi hem kendini durdurdu

Kamyonun altına 2 kez girip çıkmamız ne kadar mucize ise sol şeride(hız şeridi)'ne kızaklayana kadar otobüs,kamyon vss,büyük bir aracın altına girmemezizde büyük mucize,eğer otomobil yerine büyük bir araca orada denk gelseydik bizi ezip geçebilirdi

Daha dün aracım ile olağanüstü sağlam bir bariyer direğine babam çarptı ve aracın göğsüne demir adeta hançer gibi saplandı

Çok şükür canımız sağ,

İnan bana otomobilimi içime sinerek aldım

İkinci eli yoktur dediler hiç bakmadım içimdeki sesi denledim aldım umurumda olmadı

Her gün bir parça bez ile üzerini silip temiz tutmaya çalışıyorum

En ufak bir çiziğe vs.kafayı takardım

Dünkü kazadan sonra canlarımızıda sağ gördüm boş ver derim gerisini

Bak kardeşim benim ehliyetim yok

Bulunduğum mahallede trafiğe kapalı 1-2 yer var oralarda bir kaç gün üst üste aracın direksiyon hakimiyeti,fren,gaz ayarlamaları vs.konusunda kendi

kendime çalışıp dar yerlerde aracın gaz ayarlamalarını yapıp kendi kendime park edebildiğimi fark eetim

Hemde imzamda gördüğün yaklaşık 2200 kg'lik bir araç ile

İnsan bir şeyi isteyerek yapıyorsa kaçacak bir şey yok elinden buna emin ol,

Sende belli ki bu işe hevesli ama kendine özgüvenini kaybetmişsin

Aracını al mümkün olduğunca kısa ve dar yerlerde kullan yanına da kimseyi alma boş konuşup kafanı dağıtmasınlar

Sen sıfır bir aracı almış isen kullanmak için

Şoförlüğün var ama özgüvenin yok demektir.

Bebekler bile düşe kalka sağını solunu yaralaya yaralaya büyüyor

Kollarında belki çocukluğundan kalma düşme,kakma yaraları var hepsi hayatı öğrenirken olmuştur değil mi?

O zaman dedin mi ben bu dünyada yaşamayı becereniyorum?

Bak aracı almışsın,ailendeki insanlar senin şoförlüğüne güvenmiş

Ne yaptığının farkında mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 31 Temmuz 2011; 22:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Yazdıklarımı sonuna kadar oku,

2008 yazında geçirdiğim trafik kazasını değil bu forum bu ülkede çok az insan geçirmiştir.

yaklaşık 15-20 saniye içerisinde koca demir kasalı bir kamyon arkadan tamponumuza binip aracın önünün kaldırdı,araç sola doğru savrulup tekrar kamyonun altına girdi(sol köşemiz)kamyonun altına geldi,biz oradan en sol şeride savrulduk tam bariyerlere giriyorduk ki o sırada sol şeritten gelen bir araç bize tam burundan vurdu ve bizi aynen en sağ şeride gönderdi daireler çizerek en sağ şeride geçtiğimizi hatırlıyorum hayal meyal,

En sağ şeritte yine tam bariyerler biz ara gözümün önüne geldi diyebilirim o sırada sanırım kazadan kaçmaya çalışan bir otomobil emniyet şeridinden kaçmaya çalışırken bizim ile bariyerlerin arasında sıkıştı bize çarparak hem bizi hem kendini durdurdu

Kamyonun altına 2 kez girip çıkmamız ne kadar mucize ise sol şeride(hız şeridi)'ne kızaklayana kadar otobüs,kamyon vss,büyük bir aracın altına girmemezizde büyük mucize,eğer otomobil yerine büyük bir araca orada denk gelseydik bizi ezip geçebilirdi

Daha dün aracım ile olağanüstü sağlam bir bariyer direğine babam çarptı ve aracın göğsüne demir adeta hançer gibi saplandı

Çok şükür canımız sağ,

İnan bana otomobilimi içime sinerek aldım

İkinci eli yoktur dediler hiç bakmadım içimdeki sesi denledim aldım umurumda olmadı

Her gün bir parça bez ile üzerini silip temiz tutmaya çalışıyorum

En ufak bir çiziğe vs.kafayı takardım

Dünkü kazadan sonra canlarımızıda sağ gördüm boş ver derim gerisini

Bak kardeşim benim ehliyetim yok

Bulunduğum mahallede trafiğe kapalı 1-2 yer var oralarda bir kaç gün üst üste aracın direksiyon hakimiyeti,fren,gaz ayarlamaları vs.konusunda kendi

kendime çalışıp dar yerlerde aracın gaz ayarlamalarını yapıp kendi kendime park edebildiğimi fark eetim

Hemde imzamda gördüğün yaklaşık 2200 kg'lik bir araç ile

İnsan bir şeyi isteyerek yapıyorsa kaçacak bir şey yok elinden buna emin ol,

Sende belli ki bu işe hevesli ama kendine özgüvenini kaybetmişsin

Aracını al mümkün olduğunca kısa ve dar yerlerde kullan yanına da kimseyi alma boş konuşup kafanı dağıtmasınlar

Sen sıfır bir aracı almış isen kullanmak için

Şoförlüğün var ama özgüvenin yok demektir.

Bebekler bile düşe kalka sağını solunu yaralaya yaralaya büyüyor

Kollarında belki çocukluğundan kalma düşme,kakma yaraları var hepsi hayatı öğrenirken olmuştur değil mi?

O zaman dedin mi ben bu dünyada yaşamayı becereniyorum?

Bak aracı almışsın,ailendeki insanlar senin şoförlüğüne güvenmiş

Ne yaptığının farkında mısın?

Ne kadar güzel yazmışsınız.Tebrik ederim.

• Araç kullanırken çok dikkatli olunmalı ve araba kullanmaya ufak yaşta başlanmalı bence ehliyet almadan bi hafta önce değil yani ufak tefek pazar yerlerinde sanayide vb boş alanlarda. Geçmiş olsun
  • En büyük kazan bu olsun. ne canını sıkıyosun duyanda perte araç çıkardın sanacak... Zaman la alışırsın... içine de siner dışına da bozma moralini
  • her nekadar bende dahil herkes canını sıkma desekte canınız sıkılacak bunun çaresi zaman. ben ilk arabamı aldığım akşam yan tarafını boydan boya direğe çarparak ezmiştim inan bir hafta arabaya ellemedim bir aya yakın arabaya korkarak bindim, evet sonuçta cana gelmedi mala geldi demek geçiyor insanın içinden ama nekadar olsa üzülüyor insan ama sonra alışıyor, benin tavsiyem kendine biraz zaman ver ve mümkünse daha düşük model bir araç bul onunla biri iki ay tecrübe kazan
  • Bir daha o arabaya binilmez. Bence arabayı sat hatta birine hediye et. Hayrın olur.Sıcakta,Yağmurda, çamurda da yürürsün.
  • ne tecrübeli şoförler gördüm sürten mutlaka olacaktır arabının gıcır gıcır kalması mucize olur masrafı çok olmaz aracınızın nazar diyin geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

mahallenin çocukları kale direği yapacak arabandan, ve "out"'a çıkan her top sana "in" olacak..

hocam yerden yazıyorum şu anda
  • arkadasa ben bi tane klavye hediye edecem. ``Y`` tusu calismiyor klavyesinin. belki boyle morali yerine gelir, yazik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.