keşke deville'in 2 yıl öncesine ben de dönsem (merak ettim bak şimdi)
keske universiteye geri donsem ah be
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadas
keşke 34 yaşıma geri dönebilsem
dostum nerelerdesin sen yaa,,, pm attık insan bi cevap verir dimi
arkadaslar esaycafe kullanıyorum tek bir client makinesindede hata var nakinayi süresiz açıyorum kullanılan süre 0 kalan süre -1 : -14 görünüyo ne yaparsam yapayım düselmiyo defalarca yeniden yükledim ama olmuyo süreli açarsam sorun yok anlamdım error mesajıda şöööle
02.01.2005 - 19:53:55 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:54:50 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:55:06 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:58:14 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:59:14 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:59:44 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
quote:
Orjinalden alıntı: deville
keşke 2 yıl gerisine geri donsem..
keşke deville'in 2 yıl öncesine ben de dönsem (merak ettim bak şimdi)
kız olayını iptal ederdim ne yapcam
bu aralar pek gelmiyorum evet... ama PM yok senden gelen.... yannışlıknan başkasına göndermiş olmayasın..
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash dostum nerelerdesin sen yaa,,, pm attık insan bi cevap verir dimi
1 sene oncesine donebilsem asik olmazdım...Asık oldugum icin cok pismanim..simdi oda bana asık...Tek taraflı cok daha guzel ve heyecan vericiydi...
Fen Lisesine kazanıp gitmedim başka şehirde diye. Keşke gitseydim yaa...