< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Keşke Öleydim (2. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun hocam. Sağlık işini çeken bilir. Yazıyoruz ama çektiğiniz sıkıntıları anlamak o kadar değil. Hele o psikolojiyle seneler geçirmek her işi o psikolojiyle halletmek ayrı bi çaba istiyor. Azimliymişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölümden başka neredeyse herşeye çare var iyi ki atlamışsın kardeş.
sağol hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Ben de çiş yapmak için kendimi zorluom bazen. Böbreklere sıkıntı oluşturur diye çok korkuyorum. Karnımda karıncalanma falan acı oluyor gibi. Kalbimin orda da olabiliyor. Sıkıntı eder mi böbreklere? Bi de nadiren sanki böbreklerin oraya bir şey saplanıyormuş gibi saniyelik acı oluyor. Spordan da olabilir tabi bilmiyorum. Direk orayı hedefleyen bir egzersiz yapmıyorum ama. Napmalıyım?
hastaneye nefroloji bölümüne olmazsa iç hastalıkları bölümüne git. doktora idrar tahlili ve idrar kültürü tahlili yaptıracağım de. Tahlil sonuçlarından belli oluyor böbrek ile ilgili sıkıntı varsa. Umarım sorun yoktur inşallah.
Önceden konuyla alakasız idrar tahlili vermiştim başka bir şey için. Onda da anlaşılır mıydı? Teşekkürler
çok geçmiş olsun rabbim güç versin
-
evet. özellikle kreatin değeri çok önemli.
sağol.
inşallah.
amin.
Geçmiş olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın da güneş doğacak
Ama bende battı çoktan masal gibi
sağol
Geçmiş olsun. Umarım bu sıkıntıların sonu güzel biter.
Ama hayat bazıları için çok zor.
Bazen insanın isyan edesi geliyor. Çok sorguluyor.
4 yaşında ölen bir kardeşim var. 4 yılın yarısı hastanede ensefalit illetiyle geçti. Çok acı çekti. En basit hastalığı çok ağır geçirdi, hastanelik oldu. En sonunda 7 ay bitkisel hayatta geçirdi ve kaybettik. Acı çeker, gözünden yaş gelir ama bağıramazdı bile.
Masum bir çocuğun günahı nedir ki bu acıyı çekiyor ? Dünyaya gelme seçeneği bile ona ait değil.
-
Şükür et böbrek bulmuşsun babam diyalizle 3 sene yaşadı. Kendi böbreğimizi veremiyorduk koah var diye masadan kalkamaz dedi dr.
-
Bence bir youtube kanalı açın ve insanları antinatalizme yönlendiren bir podcast yapın, kendi durumunuzdan da örnek verirsiniz. İnsanları tüm acılardan korumanın yolu onları dünyaya getirmemektir.
-
baban hayatta mı?
bu arada 19 yıl önce teyzem, 8 yıl önce eniştem, 2 yıl önce komşum diyaliz tedavisi görmekte iken vefat etti.
uğraşamam onunla
Geçen yıl vefat etti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X