Şimdi Ara

Keskinoğlu güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar.Ben fazla bilmediğim markaların et ürünlerini almam fakat bacağımı kırdım bu yüzden evde yatıyorum.Alışverişe kuzenim gitmişti ve sağolsun bütün ihtiyaclarımı almış fakat aldığı sosisin adını daha önce hiç duymamıştım.Keskinoğlu Kokteyl Sosis yazıyor.Açıp bakmadım ama içinde hep piliç sakatatı var sanırım.Acaba daha önce bu ürünü kullanan var mı? Herhangi bir sorunla karşılaştımı yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Winchester -- 6 Temmuz 2011; 0:20:25 >

• Bizim şirkette satıyordu sorun yok aytac gibi kaliteli bi marka. sadece et ürünleri satıyor için rahat olsun paşam
  • Güvenilir bir markadır.Tavuk eti ve yumurta satıyorlar diyebiliyorum.Heleki sitesindeki yumurta ve piliç eti izleme sistemi bir garibime gitmiştir.Bu kadar işine önem veren müşteriyi bilgilendiren bir firma yoktur herhalde.Alın evimdeki keskinoğlunun yumurtası üzerindeki kodu girince ne çkıyor siteden
     Keskinoğlu güvenilir mi?

Tavuğun yediği yemden veterine kadar bilgi veriyor.Vay be
  • Teşekkürler
  • Keskinoğlu lezzetli ve kalitelidir. 5 senedir falan ailemizde yumurta ve tavuk ürünü olarak hep keskinoğlu kullanırız, herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Ancak işlenmiş ürünleri de öyle midir bilmiyorum
  • Keskinoğlu buffalo wings'i şiddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Güvenilir bir markadır.Tavuk eti ve yumurta satıyorlar diyebiliyorum.Heleki sitesindeki yumurta ve piliç eti izleme sistemi bir garibime gitmiştir.Bu kadar işine önem veren müşteriyi bilgilendiren bir firma yoktur herhalde.Alın evimdeki keskinoğlunun yumurtası üzerindeki kodu girince ne çkıyor siteden
     Keskinoğlu güvenilir mi?

Tavuğun yediği yemden veterine kadar bilgi veriyor.Vay be

• sosisleri mide bulandıran cinsten sahurum zehir oldu aman yaklaşmayın ben hastaneye gidiyorum
  • Beypilic tavsiyemdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuggetlari bes para etmez plastik gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüminKardeş kullanıcısına yanıt
    Ben eskiden cp nugget alırdım artık burda bulamıyorum ıkı aydır felan keskinoğlu nugget yiyorum gayet güzel hocam neyse zevkler ve renkler tartışılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterMrgn -- 15 Temmuz 2015; 3:45:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.