Şimdi Ara

Ketojenik beslenme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ketojenik güzel ama karbonhidrat krizlerine sokabilir seni ilk 1 haftası falan çok zorlayıcı olabiliyor çünkü vücudun ilk enerji kaynağı karbonhidrat vücut bir yerde patlıyor zihnin inanılmaz baskı uyguluyor bu aşamayı atlatırsan çok daha iyi geçecektir süreç.
  • Hermia H kullanıcısına yanıt
    Ketojenik beslenme
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Kıtlık falan hikaye inanma onlara. Kıtlık modu 3 gün açlıktan sonra devreye giriyor. Vücudun girdiği tek mod şu; gençler kb gelmiyor depodaki yağları yakın modu. Kıtlık olsaydı ben 3 ayda 20kg veremezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacigeri cok yoracagindan doktor kontroluyle yapilmasini oneririm.Sporcularin onemli yarislardan once kisa sureli uyguladigi diyettir.Uzun sureli yapilmasi vucuda zarar verir.En guzel tarafi ise vucut bir kere yag yakarak enerji elde etmeyi ogrendi mi unutmuyor.Umarim kosullari saglarim ve 5 kilo yag verebilmek icin yaparim ben de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Hayır değil :) dışarıda bir hamburger menü parasına ben evde hazırlayarak günlük beslenmemin tamamını karşılıyorum. Keto ve if yapınca dışarıda yemek yemek atıştırmak bitiyor. Bunlara çok para harcıyor insan. He diyorsanız ki hayır ben zaten sabah akşam evde pilav makarna yerim yanında da başka birşey yemem o zaman pahalıdır evet. Fakat normal koşullarda benim mutfak masrafım eminim ki sizinkinin yarısından azdır.
    Pahalı hocam, 2 avakado alacaksın 15 tl, özel yağları alacaksın ki bana zeytinyağı bile pahalı geliyor onlar 3-5 katı fiyatlı. Badem sütü gibi ürünler tüketeceksin ki markette 250 ml 10 tl, kendin evde 1 litre badem sütü yapsan 10-20 tl gidiyor. Keto yapmamamın 1 numaralı sebebi bu.
  • xentios kullanıcısına yanıt
    Dostum sende avakado yemeyiver. Zeytinyağını bimden al sızma olanını. Nedir yani ben öyle yapıyorum hiçte ölmedim tahlillerim de çok iyi. Ben 5 aydır yapıyorum avakado nedir bilmem badem sütü neyine lazım ben bilmem. Yapmak istedikten sonra yaparsın böyle şeylerin hiç birisi şişman olmaktan daha kötü değil.

• cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Karaciğeri çok yoracagini nereden çıkarttınız hocam? Aksine karaciğer rahatlıyor çünkü üstünde yağ kalmıyor. Yüksek protein dietleriyle karıştırmayın.

• Arkadaşlar bu beslenme şekliyle kısa zamanda güzel sonuç alınıyor. Ben yılların siskosuydum insanlar çevrem beni hep öyle bildi. Buna rağmen sosyal ve sürekli hayatında kadın olan birisiydim ama zayiflayinca şişman olmanın insanların gözünde bir özür olduğunu anladım. Kilo verince yemin ederim insanların o ilk karşılaşmada ki saygısı arttı. Çoğunuz benden gençsiniz arkadaşlar lütfen içinizde kilo sorunu olan varsa yaza kadar yapsın yaza fit girsin. En güzel yillarinizi benim gibi şişko geçirmeyin. Öyle İnternette yazan pahalı şeylere de takılmayın. Kendi düzeninizi kurun evde yemeğinizi ben kendim hazırlıyorum siz annenize rica ediverin elinizden gelmiyorsa. Size bol yağlı orta proteinli ve bol yesillikli şeyler pişirsin. İçine salça soğan havuç koymasın oturun yiyin zaten acikmayacaginiz için sorun olmayacak. Dersleriniz bile düzelir bakın odaklanma ve zihin açıklığı da başka boyutlara geliyor.

• Karatay bunları yıllardır söylüyor bazı sivri zekalılar karataya bunları yedi diye kandırıldı demekten öteye gidemiyor

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu makrolari kendiniz mi belirlediniz herhangi bir program üzerinden. Dr a gitmeden demiştiniz. Bu sure boyunca katı bir şekilde mi uyguladıniz.
    Aslında güzel bir paylaşım daha da Detaylandirirsaniz uygulayacak olanlara yol gösterici olabilir. Hatta burdan aşıp bir grup kurup destekçi bile olabiliriz birbirimize..

Ben de merak ettim? Neden karaciğere bir baskı olacağını düşündünüz?

Yine yağdan zengin beslenmek, kan lipitlerini artırarak, karaciğer yağlanmasını ve büyümesini tetikleyebilir.
    Kontrolsüz protein tüketimi karaciğer büyümesine, gut hastalığına, böbrek taşı oluşumuna yol açabilir.

Kent Sağlık Grubu | 0 850 222 53 68
    Ketojenik Diyet Hasta Etmesin - Sağlık Kenti Blog - Kent Sağlık Grubu | 0 850 222 53 68
    https://www.kentsaglikgrubu.com/blog/214/ketojenik-diyet-hasta-etmesin.html

Bunlarin yaninda spor yapilmayacaksa bu diyetin yapilmamasi gerektigini okumustum bir yerde

• qzerty kullanıcısına yanıt
    Hepsini kendim belirledim yediklerimin makrolarini bir süre fat secret üzerinden takip ettim ve tartarak öğün hazırladım. Sonra zaten ne uygulamaya nede tartmaya gerek kalmadı elim alıştı. Herşey dr can çiftçinin videosunu izlememle başladı ve birçok şeyi onun sayesinde YouTube den öğrendim. Sadece tahlillerim için düzenli olarak devlet hastanesine gidiyorum başka doktora diyetisyene falan gitmedim bu diyet için

Doğrudur, her türlü araştırma var piyasada ama ben kendi kendimi sürekli kontrol ediyorum. Diyete başlamadan yaptırdığım tahlillerde kolestrol ve trigliserit yüksek iken 3 ay sonra yaptırdığım tahlillerde ve en son yaptırdığım tahlillerde hepsinin normal sınıra geldigi, testosteron artışının olduğu, urik asidimin normale döndüğü görüldü. İlk kolesterol yüksek çıktığında iç hastalıkları doktorunun bana verdiği şeker ve kb dolu kolestrol düşürücü diyeti gördüğümde şoka girmiştim çünkü yapmak üzere olduğum diyetle alakası yoktu. Sağlıklı yağ iyidir bana göre her kötülüğün başının şeker olduğunun canlı kanitiyim.

Her zaman icin isin uzmanina danisma taraftariyim.Super bir gelisme gostermissiniz tebrik ederim.Bir diyetisyene de yasadiginiz sureci anlatip bir problem olmadiginin onayini alin bence.Bildigim kadariyla ketojenik diyet kisa sureli uygulanmali

Diyetisyen arkadaşımla konuştuk bu konuyu. Ketojenik beslenmenin onların soktuğu kb dongusunu bozacağı için kilo verdirdikleri insanı müşteri olarak kaybedeceginden dolayısıyla ketoyu kötü gösterdiklerini söyledi.(ima etti) Kb yiyen insan diyetisyen ile kilo verebiliyor ama bıraktığı an geri alıyor çünkü adam acıkıyor ve yemeye devam ediyor kimse daha sonra 2 kaşık pilavda kalmıyor. Keto da insülin değişimi olmadığı için artık zorunluluktan yemek yiyorsunuz. Bu diyetisyenleri bitirir.

• annemle yaşamam haricinde bir sorun yok, keto da yaparım ama annem her şeyi bozuyor

• Aynı diyetle ben de baya kilo vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Diyetisyen arkadaşımla konuştuk bu konuyu. Ketojenik beslenmenin onların soktuğu kb dongusunu bozacağı için kilo verdirdikleri insanı müşteri olarak kaybedeceginden dolayısıyla ketoyu kötü gösterdiklerini söyledi.(ima etti) Kb yiyen insan diyetisyen ile kilo verebiliyor ama bıraktığı an geri alıyor çünkü adam acıkıyor ve yemeye devam ediyor kimse daha sonra 2 kaşık pilavda kalmıyor. Keto da insülin değişimi olmadığı için artık zorunluluktan yemek yiyorsunuz. Bu diyetisyenleri bitirir.
    hocam ellerinize sağlık, dh'de açılan en yararlı konulardan biri. sizdem ricam örnek bir beslenenme tablosu yazar mısınız. sabah kahvaltısı ögle yemegi akşam yemeği. günlük kalori miktarı ve spor yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • merhabalar hocam öncelikle azminiz ve başariniz için sizi tebrik ederim. ben de 22 yaşıdayım ve sizinle aynı ölçülere sahibim(170 boy 94 kilo) konuda bahsettiginiz olumsuz şeylerin hemen hepsi aynen bende de var. sivilceler lekeler kiça uygun pantolon bulamama vs. size şunları sormak istiyorum, kalori sayımı yaptiniz mi bu surecte, yaptiysaniz gunluk kac kaloriyle sinirlandiniz acaba kendinizi? ben de intermittent fasting metodunu(16:8) yapmak istiyorum ama bazi insanlar ac kalirsan metabolizman yavaslar diyor bu dogru mu sizce? son olarak kilo verdikten sonra sarkma oldu mu acaba? bir de before/after fotosu koyabilirseniz cok iyi olur benim gibi insanlara motivasyon icin. tesekkurler, iyi gunler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.