Şimdi Ara

Ketojenik Diyet(Düşük karbonhidrat/ Yüksek Yağ-Protein) deneyen oldu mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şükür benim öyle bir durumum olmadi . Karbonhidrad tarzi şeyler aramiyorum fakat yeri gelince börek,pide , tatli felan yiyorum fakat diyeti bozdum aşiri istek durumu felan olmuyor ertesi gün yine hiç yemesem de sikinti olmuyor.
  • Bence normal insanlar için çok mantıklı bir diyet değil ama Kanser ve şeker hastalarında uyguluyorlar. Başarılı da olduğu söyleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçen yeterliyse günde 3 öğün et yemenin neyi sıkıcı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

şükür benim öyle bir durumum olmadi . Karbonhidrad tarzi şeyler aramiyorum fakat yeri gelince börek,pide , tatli felan yiyorum fakat diyeti bozdum aşiri istek durumu felan olmuyor ertesi gün yine hiç yemesem de sikinti olmuyor.
    diyeti bozduktan sonra "sıkıntı olmuyor" ne demek anlamadım. Diyeti bozman "sıkıntı" değil mi?
  • Arkadaşlar. Bu diyet konusunda tecrübesi veya bilgisi olan var mı. Bende düşünüyorum ama detay hakkında bilgim yom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada yazilan her seyi aklinizdan cikarip kan tahlili yaptirmanizi tavsiye ederim. Protein agirlikli beslenme gut hastaligina yol acabilir. Bizzat kendi kan degerlerim gut hastaligi sinirindaydi 2015 senesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Ben tavuk dışındaki et türlerini yiyemediğim için haliyle sıkıyor hocam. Hayat sürekli yumurta ve tavukla geçmiyor.
  • o zaman sıkıntı
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    diyeti bozunca karbonhidrata asiri istek duyuyorum demistiniz. Bende oyle bir durum olmadi . istedigim zaman tuketiyorum bagimlilik hissettmiyorum anlaminda yani :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.