Şimdi Ara

Ketojenik Diyet(Düşük karbonhidrat/ Yüksek Yağ-Protein) deneyen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1 hafta demedim, bende işe yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre yaptım hocam az çok bilgim de var istdiğini sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım :)
  • uzun bi süre yapıp 30 kilo verdiğim dönem oldu ayrıyeten okuduğum bölüm dolayısıyla vücudumuzdaki mekanizmaladan da anlıyorum istediğini sorabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --V--

uzun bi süre yapıp 30 kilo verdiğim dönem oldu ayrıyeten okuduğum bölüm dolayısıyla vücudumuzdaki mekanizmaladan da anlıyorum istediğini sorabilirsin
    Kilo vereceğiz işte ama hangi diyeti uygulasak diye düşünüyordum böyle bir şey duydum sorayım dedim. Sporsuz yaparsak çok sıkıntı olur mu? Boy 1.80 küsür kilo doksan beş civarı
  • ben uyguluyorum hala hocam 120+ kilodan düştüm şuan 92 civarıyım boy 197. Tartım yok tam değer veremiyorum. Intermittent fastingle uygularsan her ay aşağı yukarı 7 kilo verirsin sağlıklı bi şekilde. Spor yapmıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ichigo Kurosaki -- 26 Temmuz 2019; 18:1:35 >
  • Denedim ve öldüm beyler mezardan yazıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Kilo vereceğiz işte ama hangi diyeti uygulasak diye düşünüyordum böyle bir şey duydum sorayım dedim. Sporsuz yaparsak çok sıkıntı olur mu? Boy 1.80 küsür kilo doksan beş civarı

Alıntıları Göster
    aktif spor yapamayacak durumda değilseniz 30 dk yürüyüş yeterli olur tabi HIIT şeklinde olması önemli.ben 123 ten 93e düşerken biraz yüzme biraz yürüyüş şeklinde gitmiştim spor yaptığımı söyleyemeyecek kadar tabi.Ancak sizin kilo durumunuz şuan çok yerinde olduğundan vermeniz için biraz zorlamanız gerekiyor tabi verdikten sonra boş durmamak için biraz sporlu gitmeniz sizin açınızdan daha iyi olur.

• Askerde denedim. Sadece et ve sebze yedim ekmek, şeker yok. 85 kg dan 72kg a düştüm 6 ayda. Sayılır mı bilmem.

• Uygulamaktayim omad ile beraber yag oranim 21den 13e dustu bunu bir diyetten cok bir hayat tarzi olarak benimsemeniz daha yararli olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

https://www.youtube.com/channel/UCaGWT10TnS3vN0lt9Nrq_ww
    Can hocayı dinlemiştim ama bu videolarını kaçırmışım teşekkürler izleyeyim hepsini.
  • 2019 ocak ayının son haftası 125kg ve bele idim

melemen diyeti ve şeheriçi kilometrelerce soğuk kar demeden yürüyüş yaptım
    mart ortası 105 kg oldum

ve şimdi bele oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 26 Temmuz 2019; 22:23:47 >

• 1 ay sıfır karb yaptım çok disiplinli şekilde 10 kilo verdim. Şu anda ideal kilomdayım canım çok istediğinde karbonhidrat tüketiyorum ama yine de mümkün olduğunca uzak duruyorum.
    Sadece kilo olarak düşünmeyin karbonhidratsız diyet her yönüyle yaşam kalitenizi artırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

1 ay sıfır karb yaptım çok disiplinli şekilde 10 kilo verdim. Şu anda ideal kilomdayım canım çok istediğinde karbonhidrat tüketiyorum ama yine de mümkün olduğunca uzak duruyorum.
    Sadece kilo olarak düşünmeyin karbonhidratsız diyet her yönüyle yaşam kalitenizi artırır.
    nelerı yemeyelım karbonhidrat hangi besınlerde daha çok
  • quote:

1 ay sıfır karb yaptım çok disiplinli şekilde 10 kilo verdim. Şu anda ideal kilomdayım canım çok istediğinde karbonhidrat tüketiyorum ama yine de mümkün olduğunca uzak duruyorum.
    Bu kadar işe yarıyor mu gerçekten ya? Peki haftada bir cheat day yaptınız mı?
  • quote:

Bu kadar işe yarıyor mu gerçekten ya? Peki haftada bir cheat day yaptınız mı?

Alıntıları Göster
    İşe yarıyor kesinlikle. O bir aylık süreçte hiç kaçamak yapmadım. O şekilde yapanlar da var ama bence racona ters. Metabolizmanın "ketozis" durumuna geçmesi zaten 2-3 gün sürüyor. Tam etki almak için ketozisten hiç çıkmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

nelerı yemeyelım karbonhidrat hangi besınlerde daha çok

Alıntıları Göster
    Hamur işleri, unlu mamuller, pirinç, tatlı, abur cubur, patates, makarna, meyveler, meyve suları, gazlı içecekler çok yüksek karbonhidrat içerir.

Kırmızı et, tavuk eti, balık, yeşil sebzeler, yumurta, soğan, domates, salatalık, patlıcan sınırsız tüketebilirsin.
    Sıvı yağ, tereyağı istediğin kadar kullanabilirsin. Tuz ve diğer baharatları (yeterince su içmek şartıyla) istediğin kadar kullanabilirsin.
    Yoğurt, tam yağlı süt abartmadan tüketebilirsin.
    Sosis, sucuk, salam karbonhidrat içermez ancak içindeki diğer maddelerden ötürü abartmadan tüketebilirsin.

Aklıma gelenler bu şekilde.

Ekleme: İçecek olarak şalgam suyu, maden suyu, şarap karbonhidrat içermez. Şekersiz kola da karbonhidrat içermez ancak tatlandırıcının insülin dengesini etkileyip etkelemediği tartışmalı bir konu. Kendiniz yorumlayın, size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 26 Temmuz 2019; 23:5:36 >

• quote:

Hamur işleri, unlu mamuller, pirinç, tatlı, abur cubur, patates, makarna, meyveler, meyve suları, gazlı içecekler çok yüksek karbonhidrat içerir.

Kırmızı et, tavuk eti, balık, yeşil sebzeler, yumurta, soğan, domates, salatalık, patlıcan sınırsız tüketebilirsin.
    Sıvı yağ, tereyağı istediğin kadar kullanabilirsin. Tuz ve diğer baharatları (yeterince su içmek şartıyla) istediğin kadar kullanabilirsin.
    Yoğurt, tam yağlı süt abartmadan tüketebilirsin.
    Sosis, sucuk, salam karbonhidrat içermez ancak içindeki diğer maddelerden ötürü abartmadan tüketebilirsin.

Aklıma gelenler bu şekilde.

Ekleme: İçecek olarak şalgam suyu, maden suyu, şarap karbonhidrat içermez. Şekersiz kola da karbonhidrat içermez ancak tatlandırıcının insülin dengesini etkileyip etkelemediği tartışmalı bir konu. Kendiniz yorumlayın, size kalmış.

Alıntıları Göster
    Kalori hesabı yapmayacak mıyız? Ayrıca ekmek tüketebiliyor muyuz tam buğdaylı çavdarlı vs?

1 gün istediğimiz her şeyi yiyebilecek miyiz?

• quote:

Kalori hesabı yapmayacak mıyız? Ayrıca ekmek tüketebiliyor muyuz tam buğdaylı çavdarlı vs?

1 gün istediğimiz her şeyi yiyebilecek miyiz?

Alıntıları Göster
    Kalori hesabı yok. Öğün sayısını istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ekmek hiç tüketilmemesi gerekir. Tek istisna badem unundan yapılan ürünler ama onları bulamazsın zaten Türkiye'de. Bulsan da para dayanmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.