Şimdi Ara

Kevin Garnett - Dwight Howard Kavgası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Beyler neler düşünüyosunuz KG yi biliyoruz zaten kafa atıp oyundan atılıyor Howard bence olayı büyütmeyerek akıllı davranıyor..

Arkadaşlar olayın geçmişini buldum editliyorum 2009 yılı tahminimce konferans finallari KG bu sefer yumruk atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillDRE12 -- 16 Ocak 2015; 23:17:48 >

• KG alır abi herşey cüsse değil. belki howardı hic sevmediğim için bana öyle geliyor. keşke burnuna asılsaymış kafayı.
  • Bana da Howard biraz sut cocugu gibi geliyor,KG eski kabadayilardan Carmelo'yu cikisa cagirmisti bi keresinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 14 Ocak 2015; 19:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade26

Bana da Howard biraz sut cocugu gibi geliyor,KG eski kabadayilardan Carmelo'yu cikisa cagirmisti bi keresinde
    Howard değişik bir adam ya süt çocuğu diye düşünüyoruz bende dahil ama herkesle bi kavgası var kobe,kevin durant,kg,marc gasol aklıma gelenler
    Bide Paul Pierce çok sert bi faülü vardı 2010 da hatırladığım

• Hocam LaLa Honey Nut Cheerio muhabbeti bi maç boyuncu sürdü KG bayağı abartmıştı orda ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDRE12

Hocam LaLa Honey Nut Cheerio muhabbeti bi maç boyuncu sürdü KG bayağı abartmıştı orda ya
    dwight hiç ciddiye alınmayan , steve nash ten bile azar işitebilmiş bir adam kevin garnett öncededen de bunları yapardı şimdi artık iyice abartıyor ama dwightı parçalar çünkü dwight karaktersiz bir adam.
  • meameth kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da KG yaşlandıkça çileden çıktı iyice geçen David Westün yüzüne üfledi David West dediğin adamda sağlamdır bayağı
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    ya kevin garnettin ne olduğunu bilmeyenmi var.adam tam pislik , tim duncan gibi adama annesini kaybettiği zaman '' happy motherfuckers day '' demiş adam maçta sinirlendirmek için , herkese pislik yaptı işte ayaklar yavaşlayınca iyice çeneye vurdu.Ama dwightı her türlü ayıklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

ya kevin garnettin ne olduğunu bilmeyenmi var.adam tam pislik , tim duncan gibi adama annesini kaybettiği zaman '' happy motherfuckers day '' demiş adam maçta sinirlendirmek için , herkese pislik yaptı işte ayaklar yavaşlayınca iyice çeneye vurdu.Ama dwightı her türlü ayıklar :)

tim duncana bunu dediğini bilmiyodum ya tam şerefsizmiş garnet tamam trash talk yapıyosun da bir yere kadar be
  • quote:

quote:

tim duncana bunu dediğini bilmiyodum ya tam şerefsizmiş garnet tamam trash talk yapıyosun da bir yere kadar be

Alıntıları Göster
    adam junkyard dog sayılır yani hep aynı kafada , kobe de trash talk yapıyor ama garnett ciddi suyunu çıkartıyor herşeyin.

• Garnett efsanesine leke surmus bir adam. Duncan a yaptigi bile yeter biraktiktan sonra adinin kotu anilmasina. Howardi sevmesem de en iyisini yapmis uzatmamis olayi. Garnett iyice tiksindiriyor kendinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavaklar0

Garnett efsanesine leke surmus bir adam. Duncan a yaptigi bile yeter biraktiktan sonra adinin kotu anilmasina. Howardi sevmesem de en iyisini yapmis uzatmamis olayi. Garnett iyice tiksindiriyor kendinden.
    Arkadaşlar forumda kulüplerimizin sayfaları canlıyken neden kimse nba ile ilgili bişey yazmıyor.Bu kadar büyük forumda gerçekten çok şaşırıyorum..
  • Howard hep boyle ligde yaramaz cocuğa oynuyo garnetti yalnız zor tutmus herkes tam saha dolastı sakinlesmek icin
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    Kendi açımdan euroleague'i herzaman nba'e tercih ederim.Nba de playofflar izlenecek kıvama geliyor yoksa ne savunma ne hakem kararları ciddi bir doğruluk göstermiyor.Birde kendim oynayabiliyorken basketbolu izlemek acı veriyor :) izleyip yorum yapacağıma milleti basketbola davet edesim geliyor hep :)
  • quote:

Kendi açımdan euroleague'i herzaman nba'e tercih ederim.Nba de playofflar izlenecek kıvama geliyor yoksa ne savunma ne hakem kararları ciddi bir doğruluk göstermiyor.Birde kendim oynayabiliyorken basketbolu izlemek acı veriyor :) izleyip yorum yapacağıma milleti basketbola davet edesim geliyor hep :)

Hocam Rose un sakatlığıylabende ara vermiştim NBA a 2 sene doğru dürüst oynamadıktan sonra bu sene dönmesi uykusuz okula gitmeme sebep oluyor Rose eskisi gibi korkusuzca penetre esmesede değer onun için Ayrıca nba izleyen bi adama euroleague'in hoş geleceğini sanmıyorum inanılmaz durağan geliyor bana maçlar tabi daha taktiksel ama göze hoş gelmiyor

• Klasik kg hareketleri :D
  • quote:

quote:

Hocam Rose un sakatlığıylabende ara vermiştim NBA a 2 sene doğru dürüst oynamadıktan sonra bu sene dönmesi uykusuz okula gitmeme sebep oluyor Rose eskisi gibi korkusuzca penetre esmesede değer onun için Ayrıca nba izleyen bi adama euroleague'in hoş geleceğini sanmıyorum inanılmaz durağan geliyor bana maçlar tabi daha taktiksel ama göze hoş gelmiyor

Alıntıları Göster
    KG eski ganstalardan.Basketbol kariyerine başlamadan herif bildiğin çete elemanıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

KG eski ganstalardan.Basketbol kariyerine başlamadan herif bildiğin çete elemanıymış

Alıntıları Göster
    Kim kimi yer bilmem de bu kg çok karaktersiz üstelik korkak da , böyle hava gazı yapıp karşısındaki yemediğinde geri vitesleri çok olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Kim kimi yer bilmem de bu kg çok karaktersiz üstelik korkak da , böyle hava gazı yapıp karşısındaki yemediğinde geri vitesleri çok olmuştu.

Alıntıları Göster
    KG emekli olmali artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

KG emekli olmali artik

Alıntıları Göster

Arkadaşlar olayın geçmişi varmış şunu buldum konferans finalinden KG bildiğin yumruk atıyor hakemin gözü önünde araştırdıkça soğuyorum bu adamdan ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.