Şimdi Ara

Kevlar veya Çelik Yelek Almayı Planlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kemikli yere geldimi kemiği kırıyor. Delmesinden iyidir tabi. Mythbusters serisinde arada bi buna benzer denemeler yapıyorlardı ve gerçeğe en yakın şartları oluştuyolar. Ona da göz atabilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum zamanında izlemiştim.

Organları korusak yeter kafasındayım birde iç kanama geçirmesem yeter.

Etrafta bağımlılık yapıcı madde kullanıp herkese bıçak sallayan ruh hastaları ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor.

Ben bunları hastanelik etsem 100 kişi olurlar veya beni içeri alırlar.

Araba alırsam onu da zırhlandıracağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harbiden memleket manyak dolu. O pazarda başına iş gelen çocuğu gördüm üzüldüm yazık yani hiçbi karşı koyma şansı olmadı.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Hocam arada korulukta yürüyüşe gidiyorum. Adamlar peşime takılıyor açım diye fakat külliyen yalan. Çoğu para topluyor insanlardan o parayla tiner veya bali çekiyorlar. Bazen insanların üzerine atıyorlar o tineri veya baliyi sonra çakmak yakıyorlar.

Bazıları bıçak saplamaya çalışıyor.

Derdim kız arkadaşımı ve kendimi güvene almak. Pantolon içine giyilebilecek bir şey var mı ona da bakınıyorum. Boyun kısmı içinde özellikle.

• Biber gazı korumaz mı hocam sıkıp kaçarsın  

• var ama self defense olayını aştığı için tabiki sivillere satışı olmaz o tarz şeylerin. Amerika’nın böyle bir acı tecrübesi var 97’de kuzey hollywood’da elemanlar astronot gibi full body armor’la bankaya girip facia yaratmış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.