Şimdi Ara

Kewel,cana,pino,Kallstrom,Baptista(sabah)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kewel,cana,pino,Kallstrom,Baptista(sabah)

G.Saray, hafta sonu evlenen Baptista ile yarın masaya oturuyor. El Hamdaoui ve Kallström de tekrar gündeme geldi

Galatasaray'da gözler hem orta saha hem forvet oynayabilen Julio Baptista'da. Romalı oyuncunun geçen hafta sonu Madrid'de evlenmesi transfer görüşmelerini geciktirdi. Olympiakos'un da istediği Brezilyalı için fiyat artırıp Yunan kulübüne set çeken sarı- kırmızılılar, yıldız oyuncunun nikahı için Madrid'e giden menajeri ile yarına kadar bir araya gelecek. Hollanda basını ise El Hamdaoui'yi Cimbom'a yakıştırdı. AZ Alkmaar'ın 26 yaşındaki forveti, Ajax ile anlaşmasına hatta sağlık kontrolünden geçmesine rağmen G.Saray devreye girince, 4 gündür imza atmıyor. Telegraaf, "AZ Alkmaar'ı 5 milyon Euro, El Hamdaoui'yi yıllık 600 bin Euro ile ikna eden Ajax G.Saray'a takıldı" diye yazdı.

KALLSTRÖM İDDİASI
    İsveçli Kim Kallström'ün de yeniden G.Saray'ın gündemine geldiği öne sürüldü. Son dördü Lyon'da olmak üzere Fransa Ligi'nde 6 sezondur 30 maçın altına düşmeyen İsveçli ön libero ile bu ay içindeki temaslarda anlaşma sağlanamamıştı.

Yaşar Yalçın

• Kallström dışında gerek yok. Baptista eski Baptista değil
  • Bu 2 isim olursa bu kadar beklediğimize değer. Baptista her yerde oynayabilen oyuncu, Barosun yedeği olur, kanatlarda oynar, forvet arkası oynar.

Ama ilk önce Kalströmün işini bitirmek gerekiyor.
  • Baptista büyük ölçüde gelicek kallstrom a bu sefer daha iyi teklif yapıcaklar görücez .Kallstrom ün özellikle gelmesi lazım
  • malesef olmayacak bence
  • Eğer Elano giderse bu 2 ismi anca alabiliriz çünkü ne Kallström ne de Baptista yedek bekleyecek oyuncular değil..
  • ikiside gelmiycek gibi geliyor bana. Bu kallstrom orta sahanin ortasinda oynamiyor muydu? Fm profilini koyabilir mi biri.
  • Yaşar yalçın canayı,pino,kewell çok önceden söyledi hatta haldunun istifasını 1 ay önceden haber yaptılar.Kallstrom kesin olmasa bile Baptista gelicektir.Hatta sabah yaşar yalçın Jan Polak ıda bildi.Klup az kalsın alıyordu Anderlecth resmi sitesindede yazdı son anda vazgeçtiler.Yani Baptista başta olmak üzere yazanlar büyük ölçüde gelicek
  • Kallström
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Kallström

bu adamin nesini begeniyorsunuz anlamadim , kivrak degil, sadece uzaktan sutlari var , paslari bile orta sinif oyuncu klasinda.

Alexander Kolarov'u alirdim onu yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Kallström

bu adamin nesini begeniyorsunuz anlamadim , kivrak degil, sadece uzaktan sutlari var , paslari bile orta sinif oyuncu klasinda.

Save yapmayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi

quote:

quote:

Kallström

Save yapmayı unutma

Adam kafasına kafasına çakmış

• quote:

quote:

Kallström

kardeşim sen bir daha yorum yazma bu foruma bence.kolorovun city'e gittiğini bilmiyormusun.kaça gittiğinide bak istersen ayrıca aynı bölgenin adamı değiller...

• quote:

quote:

quote:

Kallström

Save yapmayı unutma

• quote:

quote:

quote:

Kallström

Save yapmayı unutma

bence kesinlikle 1-2 tane iyi yabancı transfer olucak. haldun üstünel gitti taraftarın tepkisini dindirmek gerek. yoksa sene ortasında taraftar tepkisi yüzünden yönetim çok zorluk yaşayabilir. baptista, kalström falan bilmem ama bence transfer olucak iyi 1-2 transfer

• quote:

quote:

Kallström

iyi de kolarov o mevkide değil ki, casillas desen anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

quote:

quote:

Kallström

iyi de kolarov o mevkide değil ki, casillas desen anlarım.

Geyik muhabbetine girmişsiniz iyice.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

ikiside gelmiycek gibi geliyor bana. Bu kallstrom orta sahanin ortasinda oynamiyor muydu? Fm profilini koyabilir mi biri.

• keşke gelseler kim istemezki ama baqtista uzun zamandır takip edemedim eğer eski formunu yakalarsa başarılı olur...
  • elona satılırsa baptista alınabilir ancak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.