Bildirim
Keyler Geri Alınıyor Almayın Arkadaşlar (10. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni gördüm keylerin geri alındığını. Daha bugün indi, henüz maile bakamadım geldi mi bilmiyorum ancak sabah online oynuyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha keyi iptal olan yok sanırım. Oyuna giremeyen var mı?
Dün bana da mail göndermişler şu şekilde;
Estimado/a İsmi Lazımdeğil,
Se ha iniciado un reembolso para su pedido de Rockstar Warehouse número 15878558907 por importe de 230.93 ARS. Tenga en cuenta que, en función de su método de pago, puede que deba realizar pasos adicionales para completar el procesamiento del mismo. En ese caso, recibirá más información en otro mensaje de correo electrónico. Si no es así, recibirá un mensaje confirmando su reembolso.
El PDF que se adjunta a este mensaje incluye una nota de crédito relativa a su factura antigua para que la pueda archivar. Puede descargar Adobe Reader gratuitamente desde la siguiente página:get.adobe.comInstalación de Adobe Acrobat Reader DC para todas las versioneshttp://get.adobe.com/es/reader/otherversions
WSi necesita más ayuda, visite nuestro Servicio de Atención al Cliente en:www.rockstarwarehouse.comRockstar Warehousehttp://www.rockstarwarehouse.com/store?SiteID=tk2rstar&Action=help
Este correo electrónico se ha enviado desde una dirección que se utiliza exclusivamente para notificaciones y, por tanto, no se podrá recibir ningún correo en la misma. No responda a este mensaje.
Sincerely,
Rockstar Warehouse Customer Servicewww.rockstarwarehouse.comRockstar Warehousehttp://www.rockstarwarehouse.com/store?SiteID=tk2rstar&Action=help
Key'i farklı bir Social Club hesabımda aktif ettim ve şuan çatur çutur oynuyorum. Hiç sanmıyorum ama olurda para iadesi yapıp hesabı askıya alırlarsa tekrar tekrar aynı şekilde sipariş verip aynı şekilde oyunumu oynamaya devam edeceğim. Yıllardır oyun camiasıyla iç içeyim ben bu kadar cimri bir şirket görmedim!
-
İlk saatlerde alanlardanım bana da mail geldi iade ile ilgili.
Fakat oyuna girebiliyorum. -
Hocam 55 tl nasıl fazla? 9 dolar ediyor. Adamlar ne yapsınlar yani 1 dolara mı satsınlar?
Sonra Online oynanmaz hale geldi falan derler. Muhtemelen zaten öyledir bir dünya hacker vardır ama 1 dolar olduğunda oluşacak olan kaosu düşünemiyorum. -
Bana da adresin geçersiz olması bahanesi ile geri ödeme yapılacağı belirtilen bir posta geldi.
"Hola, Mano R.:
Se emitió un reembolso solicitado por ti o por la persona que tramitó el pedido, ya que la dirección era incorrecta o el envío fue rechazado.
ID del pedido: 1586243XXXX
Cantidad: 230.93 ARS
Si necesitas más ayuda, consulta las preguntas frecuentes en la página de ayuda del Rockstar Warehouse o contacta con su servicio de soporte.
Muchas gracias,
Rockstar Warehouse" -
Tamam da başka ülkelerde ucuz zaten halihazırda bir tek bizim ülkemizde kurdan dolayı pahalı. Bu da hileye çok büyük etki etmez. 9 euro onlar için para değil zaten.
Bunlara kaldı zaten adres doğrulama. Garip bi şirket 20 lira için bulaşmamakta fayda var.
Ben keyi bekletiyorum. Ban dalgası gelirse San Andreaslı hesabım patlamasın şimdi :D key iptal olursada sorun yok napalım 55 liradan devam ederiz.
Edit: Bana oyunlarımız indirim bittikten sonra geri alıncakmış gibi geliyo. Tekrar satın almayalım diye şimdi hiç dokunmuyolar. 7 ocakta GG WP :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 25 Aralık 2019; 19:19:38 > -
Kanada hariç diğer ülkelerle(Steam'deki fiyatları baz alarak söylüyorum.) bizim ülkeyi kıyaslamak biraz komik olacak. Özellikle Arjantin'in enflasyon oranlarına bakacak olursak oradakiler de belki bu fiyata pahalı diyor olabilir. Sonuçta TakeTwo hayır için ucuza satmıyor millete. Her ülkenin alım gücüne göre fiyat belirleniyor. Bizim ülkede daha ucuz olabilirmiş tabi ilk çıkışını 2013'te PC'ye ise 2015'te çıkmıştı. Ben hatırlıyorum o zamandan 60 tlye alanlar olmuştu bende Çinden 90 tlye almıştım gift ile. (Bu sefer kendime almadım.) şimdi Steam'de baz oyun hala 84,5 tlye satılıyor.
Keşke fiyat politikası Witcher 3'ü getirenlerle aynı olsa ama yapacak bir şey yok. Ya hiç almayacağız ya da alışacağız. Ben eskisi gibi Çinden diğer ülkelerden alamadığım için ön sipariş veya dayone alımı yapamıyorum. Oyunları 6-24 ay sonra alabiliyorum.
55 tl müthiş bir fırsat değil fakat berbat bir fırsat da değil. Oyunun online'ına 2013'ten beridir destek veriyor adamlar. O yüzden de sürekli satın alanlar oluyor ve fiyatını düşürmüyorlar.
-
-
Arkadaşlar iade mesajı harici iadesi gerçekleşen var mı, ben hala online oynuyorum mail geldiği halde :D
Paramı da göndermişler ama online oynayabiliyorum hala :"D
Bana da mail geldi karta geri ödeme olmadı ama oyuna girebiliyorum ve online oynuyabiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 26 Aralık 2019; 19:12:2 > -
Keyi geri alinan var mı ya da oyuna giremeyen. Suan gördüğüm kadarıyla herkes giriyor bende dahil.
Muhtemelen 7 ocakta falan alırlar yukarda arkadaşın dediği gibi tekrar almayalım diye
Bence sen biraz Türkçe öğrenquote:
Orijinalden alıntı: HuLK559
Bana da mail geldi karta geri ödeme olmadı ama oyuna girebiliyorum ve online oynuyabiliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben bu geri alınma muhabbetinden sonra bir daha aldım, kod geldi ama henüz aktifleştirmedim öyle duruyor. Arjantinde yeni açtığı hesaba kodu yükleyip alınan var mı yoksa sadece kendi hesabına ekleyenlerden mi silinmiş ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X