Şimdi Ara

Keylogger aynı ağı kullanan başka bilgisayarlara bulaşır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumun yeni üyesiyim bu yüzden konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın
    Şimdi ben geçen gün yan odadaki bilgisayara bir dosya indirdim ve dosyanın keyloggerlı olmasından şüpheliyim.Spyware Doctor ve Avira Antivirüs programlarıyla tarattım birşey çıkmadı ama internetten araştırdıgımda hiç bi virüs programının bulamadığı keyloggerlar oldugunu gördüm
    Açıkçası o bilgisayara keylogger bulaşması önemli değil ama aynı ağı kullandıgım ve içinde önemli biglilerim oldugu bir bilgisayarım var
    Keylogger bağlantısı üzerinden bu bilgisayarıma bulaşırmı merak ediyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• bulaşma ihtimali vardır eğer birbirinize o ağdan dosya gönderirseniz
  • Yok bilgisayarlar ağdan birbirine bağlı değil, sadece aynı modeme bağlanıyoruz
  • paylaşılan disk falan varmı ikisi arasında
  • O bilgisayarı daha yeni kurduk hatta bu olay olmadan önce birşey atmam gerekmiş ağ paylaşımı olmadığı için atamamıştım
    Dosya paylaşımı olmamasına rağmen keylogger'ın yayılmayacagından eminmisin hocam ?
  • Dosya paylaşımı yoksa yayılamaz. Ayrıca dosya paylaşımı varsa birşey açmanıza gerek yok yayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Dosya paylaşımı yoksa yayılamaz. Ayrıca dosya paylaşımı varsa birşey açmanıza gerek yok yayılır.

Kesinlikle eminsin dimi hocam? Yoktur diye sakata gelmeyelimde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryanhardy

quote:

Dosya paylaşımı yoksa yayılamaz. Ayrıca dosya paylaşımı varsa birşey açmanıza gerek yok yayılır.

Siz yine güncel antiviruslerinizle taramalarınızı yapın hocam. İşi sağlama alın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ryanhardy

quote:

Siz yine güncel antiviruslerinizle taramalarınızı yapın hocam. İşi sağlama alın

Valla 1 kaç haftadır bütün önlemlerimi alıyorum bir sıkıntı yok bakalım şuanlık ama hala ağ paylaşımından bulaşıp bulaşmadığını öğrenemedim :/

• Ağ üzerinde dosya alışverişi yapıyorsanız eğer bulaşma ihtimali var hatta bulaşmış bile olabilir
  • Hiçbir şekilde paylaşım yapmıyorum sıkıntı yok gibi gözüküyor ama ben hala şifrelerimi girerken ekran klavyesi kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.