Merhaba arkadaşlar forumun yeni üyesiyim bu yüzden konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın Şimdi ben geçen gün yan odadaki bilgisayara bir dosya indirdim ve dosyanın keyloggerlı olmasından şüpheliyim.Spyware Doctor ve Avira Antivirüs programlarıyla tarattım birşey çıkmadı ama internetten araştırdıgımda hiç bi virüs programının bulamadığı keyloggerlar oldugunu gördüm Açıkçası o bilgisayara keylogger bulaşması önemli değil ama aynı ağı kullandıgım ve içinde önemli biglilerim oldugu bir bilgisayarım var Keylogger ağ bağlantısı üzerinden bu bilgisayarıma bulaşırmı merak ediyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler..
bulaşma ihtimali vardır eğer birbirinize o ağdan dosya gönderirseniz
Yok bilgisayarlar ağdan birbirine bağlı değil, sadece aynı modeme bağlanıyoruz
paylaşılan disk falan varmı ikisi arasında
O bilgisayarı daha yeni kurduk hatta bu olay olmadan önce birşey atmam gerekmiş ağ paylaşımı olmadığı için atamamıştım Dosya paylaşımı olmamasına rağmen keylogger'ın yayılmayacagından eminmisin hocam ?
Dosya paylaşımı yoksa yayılamaz. Ayrıca dosya paylaşımı varsa birşey açmanıza gerek yok yayılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Dosya paylaşımı yoksa yayılamaz. Ayrıca dosya paylaşımı varsa birşey açmanıza gerek yok yayılır.
Kesinlikle eminsin dimi hocam? Yoktur diye sakata gelmeyelimde :)