Şimdi Ara

keysmart 7400 dvd deneyen varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fiyatı biraz pahalı ama keysmart 7400 dvd düşünüyorum.alan arkadaş varmı.bu paraya değermi.usb. ve hdmı olması avantaj. bu linkten inceleyebilirsiniz.http://www.demo.com.tr/show/index.asp?sol=lst&sec=7313 deneyen arkadaş yazsın lütfen.buarada arkadaşa 50 ytl.ye d-smart satan bir bayiden eşantiyon AXEN marka aldık.mp4 haricinde oynatmadığı yok.usb.sorunsuz ve süper hızlı.coaxiel çıkışı olması çok hoş.tavsiye ediyorum.

• ARKADAŞLAR HİÇ ALIP DENEYEN YOKMU??
  • minton 1305 dvd-dvx almıştım, kumanda cihazının dar açılı ve tuşlarının çok rahatsız olması nedeniyle ikinci el fiyatına verip keysmart alıcam. Umarım keysmart pişman etmez...
  • Ben 2 hafta önce gittigidiyor 'dan 75 YTL 'ye satın aldım. ( http://urun.gittigidiyor.com/KEYSMART-DVX-PLAYER-HDMI-DMP-KEYPLAYER7400_W0QQidZZ11421539) Özellikle HDMI çıkışı olması bana çok cazip geldi. Genel olarak malzeme kalitesini beğendim. Ürün gayet sağlam duruyor. Şimdiye kadar denediğim tüm divx 'leri sorunsuz açtı. USB üzerinde 4 gb 'lık memory stick 'i sorunsuz gördü. DVD oynatırken bir sorunla karşılaşmadım.

Açılması biraz uzun sürüyor. Kumandasının tuşları çok ufak bazen tuşları bulmak için çok dikkatli bakman gerekiyor. Divx altyazılarını sorunsuz göstermesine rağmen yazı uzun olursa 2. satırın sonunu kesiyor. Beko 'nun sitesinde firmware 'i güncellenmiyor diyorlar. Fakat başka bir sitede firmware 'in MOD 'unu gördüm gerçi denemeye korktum :)

Ancak 75 ytl 'lik fiyata göre HDMI çıkışı, USB ve kart okuyucusu ve hemen hemen tüm divx codeclerini desteklemesiyle gayet güzel bir ürün.

• quote:

Orjinalden alıntı: erkanv

Ben 2 hafta önce gittigidiyor 'dan 75 YTL 'ye satın aldım. ( http://urun.gittigidiyor.com/KEYSMART-DVX-PLAYER-HDMI-DMP-KEYPLAYER7400_W0QQidZZ11421539) Özellikle HDMI çıkışı olması bana çok cazip geldi. Genel olarak malzeme kalitesini beğendim. Ürün gayet sağlam duruyor. Şimdiye kadar denediğim tüm divx 'leri sorunsuz açtı. USB üzerinde 4 gb 'lık memory stick 'i sorunsuz gördü. DVD oynatırken bir sorunla karşılaşmadım.

Açılması biraz uzun sürüyor. Kumandasının tuşları çok ufak bazen tuşları bulmak için çok dikkatli bakman gerekiyor. Divx altyazılarını sorunsuz göstermesine rağmen yazı uzun olursa 2. satırın sonunu kesiyor. Beko 'nun sitesinde firmware 'i güncellenmiyor diyorlar. Fakat başka bir sitede firmware 'in MOD 'unu gördüm gerçi denemeye korktum :)

Ancak 75 ytl 'lik fiyata göre HDMI çıkışı, USB ve kart okuyucusu ve hemen hemen tüm divx codeclerini desteklemesiyle gayet güzel bir ürün.

Sizi yalanlamış gibi olmasın ama bir kaç ay önce almış olduğum key7400 diye tabir edilen cihazı 150 ytl ye aldım ( dvd bile demek istemiyorum!!). Kimseye hiçbir şekilde almalarını tavsiye etmiyorum, üstüne para bile verseler almanız için almayın evinize adı dvd olan ancak dvd işlevleriyle uzaktan yakından alakası olmayan bir teknolojk çöp edinmek istemiyorsanız. Aldığım lik brkaç haftadan sonra bırakın dvd ve vcd çalmayı orjinal audiyo cd'leri bile çalmamaya başladı....
    Servise verdim, üç haftadır bekliyorum...
    Siz hiç ne cihazında ne de kumandasında volüm-ses artırıp azaltma özelliğinin olmadığı bir dvd gördünüz mü?
    Keysmart bu eksiği bünyesine katmayı başarmış...
    Bir dvd birkaç ayda neden yarı fiyatına iner? Düşündünüz mü hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgürÇ -- 3 Ağustos 2008; 18:17:24 >

• keysmart700 arceliginn bir modeli zaten firma arceligin ya :) harika bir dvd ben herturlu iddaya girerim o buyuk markalari savunan arkadaslarla actigi format konsunda ..
    harika bir cihaz kesinlikle pahali markalara kanmayin hele divx izliyorsaniz ben philips dvd dvix 3380 ust bir model hatta bu kullandim pisman oldum aldima daha once key smart kullaniyordum simdi yeniden key smart alicam..
  • aynen bende hepsiburadadan aldım çok memnunum tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.