Şimdi Ara

Kha'zix FirstBlood taktiği veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler biraz troll konu gibi gözükebilir ancak ciddi olarak söylüyorum ve çoğunuz biliyodur.runelere armorpen. koyabılırsınız.koymasanızda olur.elixir,ward ve kırmızı pot ile başlıyoruz q açıp direk çalıda saklanıyoruz.(toplane nehirin ordaki çalı) rakip kesinlikle o çalıya gelıcektır.ward atmak için olsun yada meraktan.geldiği an pasif adamı işaretleyecek ve elixiri basıp q atıyoruz ardından pasif vuruyor adam slowlanıyor,2. qda %20 canı kalıcaktır.flash atıcak yüksek bi ihtimal.flash+q+ignite ve firstblood.

+
    =FIRSTBLOOD

• zaten bilinen birşey ama kesin gelicek diye birşey yok her kha alışımda bekliyorum 40 yılda bir adam geliyor
  • sağol kardeşim lig atladım sayende
  • Süpersin
  • Rengar daha kolay 2 level olunca 3 Ferocity yap sonra q açıp zıpla adama çalıdan e +q +aa +ignite al sana fb
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

zaten bilinen birşey ama kesin gelicek diye birşey yok her kha alışımda bekliyorum 40 yılda bir adam geliyor

bilinen bişi olduğunus öyledim zaten, belki bilmeyen vardır.adam gelmezse minyonlar çıktıktan sonra yine bi 20-30 sanıye bekle.kaçıracağın 5minyon olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk olarak karşında ben olsam ve senin bunu yapcağını bilmesem bile 3 4 lvle kadar çalıya ward koymuyorum.Sen çalıda o kadar beklersen gg wp.
  • Karşındaki darius sa teq atmaz mı qnq?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

İlk olarak karşında ben olsam ve senin bunu yapcağını bilmesem bile 3 4 lvle kadar çalıya ward koymuyorum.Sen çalıda o kadar beklersen gg wp.

minyonlar laneye geldikten en fazla 30sanıye beklerım
  • Ben biraz farklısını yapıyorum.

Büyüler bariyer ve flash.
    İlk itemler 350lik elixir kalan parayla da normal potion.

İlk levelda Q'ya veriyoruz normal bir şekilde. 2 level olana kadar eğer adam bize saldırırsa biz de ona saldırıyoruz, her türlü trade'den karlı çıkarız doğru oynanırsa zaten. Adam geri çekilmezse biz de geri çekilmiyoruz çünkü bariyerimiz ve elixirimiz var. Adam büyük ihtimal geri çekilecektir salak değil sonuçta level 2 olduğumuzda e skilline veriyoruz üzerine atlıyoruz adam ya flash atıyor ya ölüyor ondan sonra base giderse level olarak geride kalıyor gitmezse farm yapamıyor her türlü avantaj bizde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

İlk olarak karşında ben olsam ve senin bunu yapcağını bilmesem bile 3 4 lvle kadar çalıya ward koymuyorum.Sen çalıda o kadar beklersen gg wp.

minyonlar laneye geldikten en fazla 30sanıye beklerım

Hı böyle .Konuya eklede Fab cı yeni başlayan arkadaşlar 1 2 dk beklemesin çalıda.
  • bil bakalım ne oldum ? çelıncır oldum hll qnq
  • Oyunu 100% kazanma taktiği veriyorum, Nexus'u kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimeria

Karşındaki darius sa teq atmaz mı qnq?

İlk Lvl da ulti fazla vurmuyor qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dari gelse ne olacak qnq ? Dariler qaçmaz savaşır pasifi sayesinde qarLı çıkar. Dari max rangeden sana bir q atsa 1.5 tüp gider zaten.
  • Valla ben dakka 4.30 da wardımı atarım. Çükü jungle anca o zaman gank gelir ortalama olarak sende çalıda oyle beklersin qnq gg izi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Oyunu 100% kazanma taktiği veriyorum, Nexus'u kesin.

:facepalm:
  • Sayende lig atladım ama çelıncır olacak kadar büyük bir tavsiye değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Oyunu 100% kazanma taktiği veriyorum, Nexus'u kesin.

:facepalm:

Konudan daha mantıklı, konuya niye facepalm yok?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.