Şimdi Ara

Kha'Zix hakkına sorular.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Tear Of The Goddess core item mi sizce ? ben alsam mı almasam mı bilemedim.
    2.Nerf yeme ihtimali var mı sizce olacaksa hiç Rengar gibi heves etmeyelim.(Reworkden sonra çöp)
    3.Mecha güzel mi :D

• iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kha hala kullanılabilir fakat şuan kullanim şekli değişti çekik gözlüler oftank olarak kasıyo bende o şekilde kasıyorum çok verimli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle gidip kertenghele + hırpalayan gerisi full tank çıkıyolar insec sağ olsun tank kha zixin gücünü gösterdi.
  • 1)w evolve ediyorsan çık ama artık edilmiyor ve o item a gerek yok
    2)tabikide var çok picklenen jungle lardan biri şuanda
    3)güzel bir skin beğeniyorsan al derim

• Mecha cok güzel bir skin , işaretlemeleri ve sesleri çok güzel.
    Junglede bu aralar çok iyi insec build git
  • Khazix çok yönlü bir hero ne yaparsan yap yanlış diyemez kimse. Tear core itemi değil ama midde oynuyorsan tear alıp w evolve edip rahat farmlayabilirsin. Zorlanacağın oyunlarda böyle yapıp rahat bir lane geçirebilirsin. Bunun dışında jungle ve top oynarken tear almana gerek yok. Jungle oynarken jungle itemi yeterli oluyor, top oynarkende hydra alıp sorunu çözebilirsin. Koreliler tank khazix metası çıkardı diye illa tank build yapmanızda gerekmiyor. Takımda tank ihtiyacı varsa fazladan 1 defansif item alabilirsiniz ama bunun dışında ad khazix çok daha iyi benim gözümde. Özellikle soloq oyunlarda çok daha rahat carrylemenizi sağlar.
  • Mid/Top/Jungle viable

Jungle buildi sırasıyla : ad veren jungle itemi / botun ilk parçası / hırpalayan / sihiriçen / botu merkürbotuna çevir / randuin / son fısıltı / karabalta / Malm. ağzı oyun çok uzarsa jungle itemini satıp cıva yatağan al.

Skill geliştirme sırası : Q,W,E
    Evolve sırası : R,E,Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLpinga

Mecha cok güzel bir skin , işaretlemeleri ve sesleri çok güzel.
    Junglede bu aralar çok iyi insec build git

Meka'nın w'su kadar iğrenç bir şey yok nefret ettim, diğer şeyleri güzel.

Jungle kertenkele+dev kemeri+hırpalayan+randuin+ mathilus'un bilmemnesi(büyü direnci veren ad item)+hydra+karşıya göre zırh yada büyü direnci itemi güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 5 Nisan 2014; 23:42:34 >
  • 1- Artık pek gerek olmuyor.
    2- Sanmıyorum.
    3- Sen bilirsin.

R-Q-E veya R-E-Q olarak evrim yapabilirsin. Off tank çık, fakat çok öndeysen direkt Kertenkele + Hırpalayan + Son Fısıltı çık atladığın ölüyor. Hele oyun başında 1-2 kill aldıysan benim gibi oyunu 19/2 veya 10/0 veya 13/1 bitirmen içten bile değil.
  • Solo Q için full tank çok işe yarar olmuyor bence, çünkü turnuvalarda khazixe offtank (neredeyse tank aslında) çıkılmasının nedeni ultisine gelen buff, ultiyi r'ye evolvelarsan %50 damage reduction veriyor. Atlıyorsun atabildiğin damage'i burstleyip ulti basıyorsun ve takımın takip edersen kolay kolay ölmüyorsun. Ama soloQ'da özellikle düşük elodaysan bence adc, apc tekleyebileceğin bir build çıkmalısın. Kertenkele yanına 1-2 ofansif, geri kalanını oyunun gidişatına göre dizebilirsin. Randuin özellikle adclere karşı çok işe yarıyor 11'de e'ni evolvelayacağını varsayarsak vayne dışındı neredeyse hiçbir adc seni kitelayamaz randuin de çıkarsan.
  • mid/top/jungle'da viable hatta plat hellde kha'zix supp bile görebilirsin yani.
    jungle olarak; benim evolve sırası E-Q-R şeklinde bazen R-E-Q yapıyorum. build olarak genelde jungle ad itemi-bc-lw-ga-randuin ve bot olarakta cdr botunu alıyorum.
  • ben baslarken faerie charm'la baslayip ilk base attigimda tog'a ceviriyodum topta oynarken, ki oyle yapilmasi lazim bence cunku manasi cabuk bitiyo, adc degil ki duz vurusla biseyler yapabilesin dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

ben baslarken faerie charm'la baslayip ilk base attigimda tog'a ceviriyodum topta oynarken, ki oyle yapilmasi lazim bence cunku manasi cabuk bitiyo, adc degil ki duz vurusla biseyler yapabilesin dimi

Pasifi var aa için gayet iyi,w spamlamazsan mana sıkıntın kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.