Şimdi Ara

Kha'zix Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rehber ilk rehberim eğer beğenilirse geliştirebilirim.

not: khazix i yaklaşık 1 yıldır oynuyorum

Rünler

sarılar zırh
    maviler büyü direnci
    kırmızılar zırh delme
    cevherler zırh delme

item build

oyunda safir kristal+ 2 can ikisiri ile başlıyoruz para 700 olduğunda gidip tanrıçanın gözyaşı ve uzunkılıç alıyoruz sonra onu manaveren'e tamamlıyoruz ve hırpalayan alıyoruz bundan sonrası rakibe göre değişiyor eğer karşıda 1den fazla yetenek gücü şampiyonu varsa ve kasmışlarsa malmortius'un ağzı alıyoruz sonra hırpalayanı karabaltaya yükseltiyoruz eğer karşıda yetenek gücü şampiyonu yoksa onun yerine vahşi hydra alıyoruz sonra kanasusamış ardından bot karşıda kasmış ad varsa ninja tabisi siz iyi gidiyorsanız ionia çizmeleri onun ardından donmuş balyoz alıyoruz cana ihtiyacım yok derseniz ve karşıda iyi zırh kasmış 1-2 kişi varsa son fısıltı alabilirsiniz eğer karşıda en takımınızı çok zorlayan yetenek gücü şampiyonları varsa son fısıltı yerine civa yatağanda alabilirsiniz.

Kabiliyetleri fotograf olarak mobilden nasil atarim biri aydinlatsa iyi olur

Not: turkte nick snowblue isteyenler oynayalim isteyenlerle westtede girerim Ama 24 lvl west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowblue -- 20 Eylül 2013; 1:20:25 >

• Hey Allahım .
  • Biraz mobafire'dan bak ve gorsellik ekle,ayrica startin hic mantikli gelmedi bana.
  • ben büyükleri x3 AD mark ları x9 armor pen yapıyorum daha iyi sanki. AD ı cok kırmayalım
  • Sayende çelincır oldum qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: batumi420

Sayende çelincır oldum qnq
    amaç htc one ım var
  • Q: pençe atar
    W:tükürür
    E:zıplar
    R:görünmez ölur
    Kabiliyetler 30-0-0 rune hepsi ad build ad veren ne varsa topla
  • Hocam rehber çok küçük resimlendirme ve renklendirme yok. Yazılar birbirine girmiş okuyası gelmiyor insanın görsellikten yana kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm0

amaç htc one ım var

Alıntıları Göster
    Rehber bu mu? Ben bunu imza yaparım la
  • Khazixi 2 yıldır nasıl oynuyon

İmlaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iIIfeeIbot -- 20 Eylül 2013; 0:02:18 >
  • 2 yıldır oynuyorsun ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

2 yıldır oynuyorsun ha
    Dont feed the troll , please.
  • eksik bi yerler gördüysen aydınlat ilk rehberim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowblue

eksik bi yerler gördüysen aydınlat ilk rehberim daha
    dalga geçende bassın gitsin işsiz misiniz olm beğenmediyseniz gidin başka rehberleri okuyun builde mobafiredan bakın zorla dayatmıyoruz ya !
  • quote:

dalga geçende bassın gitsin işsiz misiniz olm beğenmediyseniz gidin başka rehberleri okuyun builde mobafiredan bakın zorla dayatmıyoruz ya !

Bu rehberden çok ufak bi açıklama gibi.Hikayesi,skill açıklaması,counterları falan ekle qnq resimleriyle
  • Bende 4 senedir Aatrox oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

Bende 4 senedir Aatrox oynuyorum.
    300 yıldır lol 500 yıldır dota 1 oynuyom 100 yıldırda dota 2 hatta warcraft 3 ü 1000 yıldır oynuyorum annemin karnındanda age of ile çıktım allahım yareppi elim kaymış olamaz mı 1 yerine 2 yazmış olamaz mıyım kardeş ?
  • quote:

300 yıldır lol 500 yıldır dota 1 oynuyom 100 yıldırda dota 2 hatta warcraft 3 ü 1000 yıldır oynuyorum annemin karnındanda age of ile çıktım allahım yareppi elim kaymış olamaz mı 1 yerine 2 yazmış olamaz mıyım kardeş ?

Alıntıları Göster
    1 yılda lvl 24 op
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ultrAslan__izmir

1 yılda lvl 24 op

West o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.