yaa arkadaslar 2. el ankarada psp nerden bulabılırım sole temız ucuz bıse khalkedon aradım sordum cıhaz 400 dıor 3000 serısı oda aksesuarlar falan sana 460 falan patlar yanıı degmez dıe dusunuyorum o yuzden 2. el almak ısıtyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Khalkedon piyasadaki en güvenilir satıcılardan.. Kesinlikle pişman olmazsınız.. Bimeks den alırım diyen arkadaşlar büyük hata ederler..
Khalkedon dan gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. Ben biraz geç tanıştım. Ama çok memnunum ne zaman işim düşse üşenmem kalkar giderim oraya kadar.
arkadaşlar ben izmirdeyim khalkedon dan alsam bi sorun olduğunda izmire yardımcı nasıl olabilir almayı düşünüyorum ancak izmirde olduüum için tereddütteyim
abi ben ilk psp mi khalkedondan aldım...hem onlarından ilgilerinden hem de verdikleri güvenden çok memnun kaldım...geçen yıl ikincisini de aldım...şimdi de ikince el almak istiyorum ama khalkedondan alınmayan ürünlere güvenemiyorum...yorumu da sizlere bırakıyorum...ayrıca istanbul dışından kullandıkları ulaştırma yöntemi kargo...cihanızı gönderirseniz her türlü problemini çok rahat hallederler...
ben alıcam da 3004 lere çok zam yaptılar. 500 lira oldu. düşünce alıcam artık
evet neden bu kadar zam yapıldı zamanında almadık 280 liraya şimdi nerdeyse iki katını öde
quote:
Orijinalden alıntı: Zafonte
ben alıcam da 3004 lere çok zam yaptılar. 500 lira oldu. düşünce alıcam artık
artık teknosa bimeks vs. yerlerde satılan pspler kırılamıyor. yani kırılan sadece eldekiler ve git gide azalıyor. o yüzden zam.
Daha benim almama çok var ama şimdiden araştırmaya başladım. Büyük ihtimalde buradan alırım. 5-6 ay sonra fiyatlar düşer mi? Yoksa artmaya devam mı eder? Teşekkürler...
bu konuşulcak tartşlcak konu bile deil! Khalkedon forever psp anakartımı deiştrdm makina nefis çalışyo ypmayın agalar khalkedon tartışılırmı ya?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme