Şimdi Ara

khalkedon dan psp alanlar bakabilirmi (acill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ayın sonunda tatile çıkıcam psp yi alıyım oralarda internete felan girerim diyorum khalkedondan 280 liarya slim paketini alıcam ama bi sorum var

khalkedon dan psp alanlar bakabilirmi (acill)

bu kumandadan varmı peketinde ?

kendisine mesaj attım ondanda cevap sorıyım bekliyorum ama bide buraya sorıyım dedim mutlaka alan vardır

alan biri paket içeriğini yazabilirmi

• Bu kumanda ayrı satılıyor. 20 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReaLKraL

Bu kumanda ayrı satılıyor. 20 ytl.

kumanda + kulaklık 20 ytl
  • khalkedon satıyormu bunu?
  • birşey soracağım khalkedon spotmu satıyor kaçakmı yani? ben ps3 almak için gittim 700 ytl fiyat verdi spotmu orada satılan ürünler merak ettim de
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspMANYA

birşey soracağım khalkedon spotmu satıyor kaçakmı yani? ben ps3 almak için gittim 700 ytl fiyat verdi spotmu orada satılan ürünler merak ettim de

kaçak heralde garantisi yok ama tam emin değilim
  • yanlız hocam khalkedonun eski re gamersdan tüm ilanlarını kaldırılmıştı ona göre seç bence. (yanlış hatırlamıyorsam)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuza psp buldum....
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 280ytl çok uygun git gel yaşıyorum bimeksten 500ytl ye alsam beyaz slim i arkama yaslanır keyfime bakarım ama khalkedon dan alsam tereddütlü olurum... garanti çok önemlimi? ekranı filan gitmez dikkatli adamımdır ben yani çok oynadın çok ettin yada durduk yere bozuldu diyelim tamir ettirme şansımız varmı(parayla)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

280ytl çok uygun git gel yaşıyorum bimeksten 500ytl ye alsam beyaz slim i arkama yaslanır keyfime bakarım ama khalkedon dan alsam tereddütlü olurum... garanti çok önemlimi? ekranı filan gitmez dikkatli adamımdır ben yani çok oynadın çok ettin yada durduk yere bozuldu diyelim tamir ettirme şansımız varmı(parayla)

dostum bence yinede garantili al sonuçta ne olacağı belli olurmu en azından için rahat eder ben ps3 ve psp yi bimeksten aldım çok güvenilir doya doya keyif yapıyorum şimdi parayla tabiki tamir şansın var ama garantili olunca daha iyi (garantide tamir olurken para ödeniyormu? ) ödeniyorsa bile kesinlikle garantili al asla kaçak alma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 14 Temmuz 2008; 9:13:27 >

• eğer xboxı 650 değilde 800ytl ye filan alırsam khalkedondan alıcam psp yi ... ama 650ytl ye almaya çok yakınım bimeksten alıp alışveriş mağzasında ps2 aldığım gün gibi bir anım olsun istiyorum zaten ps3üde bimeks-teknoljixten alıcam ama teknolojix te daha ucuz saol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspMANYA

quote:

280ytl çok uygun git gel yaşıyorum bimeksten 500ytl ye alsam beyaz slim i arkama yaslanır keyfime bakarım ama khalkedon dan alsam tereddütlü olurum... garanti çok önemlimi? ekranı filan gitmez dikkatli adamımdır ben yani çok oynadın çok ettin yada durduk yere bozuldu diyelim tamir ettirme şansımız varmı(parayla)

dostum bence yinede garantili al sonuçta ne olacağı belli olurmu en azından için rahat eder ben ps3 ve psp yi bimeksten aldım çok güvenilir doya doya keyif yapıyorum şimdi parayla tabiki tamir şansın var ama garantili olunca daha iyi (garantide tamir olurken para ödeniyormu? ) ödeniyorsa bile kesinlikle garantili al asla kaçak alma derim

fimware yükleyince garanti gidicek zaten nie garantili alıyon fimware yüklemesende sadece umdeden oyun oynayabilir karson olmaz

• aaa tabi yaw unuttum o nu fw şart ama xboxla ps3 e yetiştiriirim ama psp ye para yetiştiremem oyunda.. iyi hatırlattın saol bide imzanı sil artık sbs biteli 1 ay olcak nerdeyse
  • ps3 ve xbox a para yetiştirirsin die pspye para yetiŞdireceksin die bişey yok bi umd 90 lira bkz euro 2008,pes 2008 ve bunlar çabuk bitecek sonra yeni umd istiyecek 3 umd parasına zaten psp alınır 2.el o yüzden orjinale hayır diyorum zaten orj.ler pahalı olmasa ne korsan çıkar ne fw
  • arkadaslar khalkedonun urunlerı spot bundan dolayı gold,vatan gıbı yerlere gore ucuz. dukkan garantısı werılıyolar. ayrıca bozulan psp lere teknık servıslerıde war.İşlerinin egliler.Ben gecen gıttım unbrıck yaptırdım. Zaten sız oraya gıttıgınızde we khalkedon esnaflıgını gorunce guvenınız artar hıc bır sekılde kafanızda soru ısaretı kalmaz.
  • quote:

aaa tabi yaw unuttum o nu fw şart ama xboxla ps3 e yetiştiriirim ama psp ye para yetiştiremem oyunda.. iyi hatırlattın saol bide imzanı sil artık sbs biteli 1 ay olcak nerdeyse

Rahat ol.Khalkedon onu da çözmüş.Adam sana 34 dvd'nin içinde 380 oyunu 40 liraya satıyor.Psp'yi alınca içine fw'de atıyor.Daha ne olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln10ever

yanlız hocam khalkedonun eski re gamersdan tüm ilanlarını kaldırılmıştı ona göre seç bence. (yanlış hatırlamıyorsam)

Yönetimle olan anlaşmazlık yüzünden kendisi ayrılmıştı siteden. Ticari olarak bir sebebi yoktu. Khalkedon çok iyi referanslara sahip bir satıcıdır.
  • HAFTA SONU UĞRADIM ORAYA ÇOK KÜÇÜK BİR DÜKKANI VAR. TABELASIDA YOK! HİÇ KAFADAMDA BEKLEDİĞİM GİBİ BİR YER ÇIKMADI! KÜÇÜCÜK BİR DÜKKANDA İŞ YAPIYORLAR. KİŞİLERE İLGİLİLER. BEN 2.EL PSP ALDIM 0 YAKIN EĞER 2.EL ALMASAYDIM KHALKEDON'DAN ALIRDIM.
  • bu kumandayı sık bi şekilde kullanan war mı yani ne biliyim ben bir tek Pause Play için kullanırım yani şarkı değiştirmek için kullanmam çünkü ekranı yok bence kullanışlı deil
  • Khalkedon gerçekten güvenilir birisi o kadar referansı var hem aldıktan sonra bile bi sorun oldugu zaman gereken ilgiyi gösteriyo
  • çok dürüst bi satıcı gerçekten hiçbir zaman müşterisini mağdur bırakacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.