Şimdi Ara

khalkedon dan psp alanlar bakabilirmi (acill) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direk al derim ben slim psp e millet netten bakrken khalkedon dan almıstım sene olacak süper alet eet garanti yok ama deli gibi oynuyorum ve hiç bi problem yok makınamda
  • alabilirsin güvenli
  • 500 lira garantili alacağına (ki buna firmware yükleticen ve garanti dışı kalacak) al bi tane söylenen psplerden keyfine bak. Merak etme,ben 1 seneye yakın kullandım hiçbir sorun yaşamadım. 2.el bile alsan,aklı başında hiç kimse psp sini hor kullanmaz.Öyle durduk yere de psp si bozulan şimdiye kadar kimseyi görmedim..
  • ne olur nerde oldugunu soleyin hemen almaya gidicem heralde bakırkoydemiydi duydum gibi bide 200 ytl ye psp ikinci el bulabilirmiyim kadıkoyden
  • 200 ytl ye temiz slim psp bulabilirsi. Hadi en fazla 220-230 olsun. Dediğim gibi psp si olan adam hor kullanmaz,alırken bakın inceleyin cihazda bir sorun yoksa alın gitsin. Gittigidiyorda %10 olayı olduğu için fiyatlar biraz fazla oluyor,forumda ikinci el bölümüne bi bak satanlar var bulursun temiz bişey
  • khalkedon bence süper bir satıcı her keze tavsiye ederim ben çok memnun kaldım süper süper süper
  • bu khalkedon dükkan mı? Dükkansa nerede? Ayrıca psp slim fiyatı ne kadar şuan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

bu khalkedon dükkan mı? Dükkansa nerede? Ayrıca psp slim fiyatı ne kadar şuan?

bakırköyde ikinci el bölümünde arat khalkedon diye haritasına kadar çıkıyor psp slim fiyatı en son 340 ytl idi ama doların cıkıp inmesi bişeyler değiştirdi mi bilmiyorum ölü piksel garantisi ve 1 yıl garanti veriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluk13

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

bu khalkedon dükkan mı? Dükkansa nerede? Ayrıca psp slim fiyatı ne kadar şuan?

bakırköyde ikinci el bölümünde arat khalkedon diye haritasına kadar çıkıyor psp slim fiyatı en son 340 ytl idi ama doların cıkıp inmesi bişeyler değiştirdi mi bilmiyorum ölü piksel garantisi ve 1 yıl garanti veriyorlar

1 yıl garanti gibi bir durum yok sadece 15 günlük kullanımda herhangi bir sorun çıktığında değişim yapıyorlar bu kadar.. Gerçi Khalkedondan PSP alıpta sorun yaşayan pek birilerini tanımıyorum gerçekten güvenilir ve sağlam bir yerdir..

Fiyat meseleside en son uğradığımda 350 liraydı şuanda benimde tam bir bilgim yok tamamen dolar durumuna göre değişiyor

• khalkedon yani serbülent bey kaçak mal satıyor. bu yüzden fiyatları uygun. orjinal aldım keyfime baktım diyen arkadaşlar eğer cfw yükletiyorsa zaten garanti dışı kalıyor makineleri, yok servise para vermem gibi bir durum yok yani. eğer orjinal fw ile kullanıyorlarsa da verdikleri umd paralarını bi hesaplasınlar derim.

ben de khalkedon dan alışveriş yaptım ve ankarada olduğum için kargo ile aldım ürünleri
  • Ben Khalkedon dan PSP aldığımda bu kumanda kutu içeriği olarak çıktı. Ama kullanmıyorum öylece duruyor. Standart kutu içeriği olduğunu düşünüyorum halen daha vardır herhalde.
    Ayrıca Serbülent'in zamanında dükkanıda yoktu amcasının mobilyacı dükkanından işlerini yürütüyordu (diye biliyorum). Yakın zamanda dükkan olayına geçmiş daha iyi olmuştur hayırlı olsun. Herne şekilde olursa olsun ondan alabilirsin. Üzmez, alıcıdan yanadır. Bende görmeden tanımadan sadece forum referanslarından iletişime geçip alışveriş yaptım. Kısaca tavsiye ederim.
  • Ben de psp slim alacağım da khalkedon da hala 290 lira mı merak ediyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojannn

Ben de psp slim alacağım da khalkedon da hala 290 lira mı merak ediyorum ?

hayır arkadaşım 350 ytl olmuş ne zaman 300e filan düşer biliyomusunuz
  • o zaman doların düşmesini bekleyeceğiz.
  • Khalkedondaki kulaklıklar orjinal mi? bilen warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kymelria

khalkedon yani serbülent bey kaçak mal satıyor. bu yüzden fiyatları uygun. orjinal aldım keyfime baktım diyen arkadaşlar eğer cfw yükletiyorsa zaten garanti dışı kalıyor makineleri, yok servise para vermem gibi bir durum yok yani. eğer orjinal fw ile kullanıyorlarsa da verdikleri umd paralarını bi hesaplasınlar derim.

ben de khalkedon dan alışveriş yaptım ve ankarada olduğum için kargo ile aldım ürünleri

+100 : )

Bende yakında 8 gb lık hafıza kartı alcam : )

Büyük bir ihtimal tükkandan gidip alırım : )

• Arkadaşlar şimdiki slim psp fiyat durumu nedir acaba khalkedonda?
  • Khalkedon da yani serbülennte şuan psp yok nezaman geliceği belli değil sorun psp bukmak değil

toptancılarla anlaşamıyoruz fiyatlar çok uçtu 2000 lerin üretimi durdu ( Kırılan anakartlar)
  • arkadaşlar haksızlık yapıyordunuz PSP garanti olmamasının nedeni PSP nin CFW yüklü olması BİMEKS ten al istersen ama CFW yükleyince yine garantisi iptal oluyor ama zenginim dersen kırdırma orjinal oyun oynarsın ama zenginin garantiye ihtiyacı olmaz
  • Khalkedon piyasadaki en güvenilir satıcılardan.. Kesinlikle pişman olmazsınız.. Bimeks den alırım diyen arkadaşlar büyük hata ederler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.