Şimdi Ara

KHALKEDON vs KAHRAMAN ELEKTRONİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PSP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE BU MARKETLERDEN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM HANGİSİ DAHA GÜVENİLİRDİR

• ikisinden de alışverişim olmadı ama isminin türkçe olması nedeniyle kahraman'dan al derim. Ben olsaydım öyle yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 3 Ağustos 2011; 19:29:39 >
  • Ben ikisinden de aldım hiç bir sorun olmadı gönül rahatlılığı ile alabilirsiniz
  • Khalkedon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

ikisinden de alışverişim olmadı ama isminin türkçe olması nedeniyle kahraman'dan al derim. Ben olsaydım öyle yapardım.

benim için önemli olan ismi değil satıcısının dürüstlüğü ve güvenirliği ama yine de önerin için sağol
  • İki mağazaya da gitmedim...Telefonla görüşüp kargo ile alışveriş yaptım...Khalkedon derim kesinlikle....Benim tecrübeme göre müşteriye çok çok iyi davranıyorlar....Yaptıkları işi çok iyi yapıyorlar....
  • Bu güne kadar khalkedondan çok alışveriş yaptım bir çok arkadaşıma da önerdim onlar da alışveriş yaptı.

Gönül rahatlığıya alışveriş yapabilirsin khalkedondan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da Xbox Kol Tamiri?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor soru ancak ilk wiimi 2007de serbulent Abi'den almıştım o yüzden khalkedon
  • ilginiz için sağolun arkadaşlar o zaman khalkedondan alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rostro

İki mağazaya da gitmedim...Telefonla görüşüp kargo ile alışveriş yaptım...Khalkedon derim kesinlikle....Benim tecrübeme göre müşteriye çok çok iyi davranıyorlar....Yaptıkları işi çok iyi yapıyorlar....

Adamlar müşteriye kankası gibi davranıyo
  • KHALKEDON hizmet anlayışı süper.Bilgili ve malının arkasında duran bir firma.
  • Ben Konsolumu ( Xbox 360 Slim'i)Geçtigimiz Haziran Ayında Kahraman Elektronikten aldım kargo ile getirdiler güvenilir tavsiye ederim..
  • peki khalkedon kendi garantisini veriyo mu vermiyosa kahramandan alıcam çünkü onlar kendi garantisini veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Khalkedon

+1
  • khalkedon a sıcak kanlı diyorlar ama ben gittiğimde bana çok soğuk davranmıştı
    yaklaşık 30 dk da 3 psp sattı neyse 3 sene oldu alet hiçbir sorun çıkarmadı
    sonuç olarak khalkedon iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkın98

peki khalkedon kendi garantisini veriyo mu vermiyosa kahramandan alıcam çünkü onlar kendi garantisini veriyo

Kendi garantilerini veriyorlar pspye bişey olursa mutlaka ilgileniyorlar
  • khalkedon'dan ms pro duo almıştım kargoyla herhangi bir problem olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 13 Ağustos 2011; 9:53:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.