Şimdi Ara

khazix mi rengar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kazex
  • Hangisi daha iyi feedlenirse

Full hasar ikiside vurur yarı tank yarı hasarda ise Rengar daha iyidir ayrıca toplu duran bi rakibe karşı kha ile girmek daha riskliyken rengar ile hedefi aradan çıkartıp w basarak cc etkilerine maruz kalmadan çıkma gibide bi avantaja sahipsin

Ama bu daha çok oyuncunun kalitesine bağlı ikiside çok rahat taşıyabiliyor takımı
  • saolun cevap için.ormanda voli ,shy,vi oynuyorum ama bunlarla taşımak zor oluyor düşük eloda .düşük eloda hangisi iyi taşır ?
  • bostana kullanıcısına yanıt
    Zac, Xin Zhao, Hecarim taşır kardeşim.
  • kha>rengar all the time baby
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

kha>rengar all the time baby

True story.
  • Rengar tanky gidip yaklaşık aynı hasarı vuruyor. Daha işlevsel. Ama duruma göre Kha'nın daha çok iş yaptığı maçlar oluyor.
  • şu an rengar daha güçlü
  • Low eloda kha daha güçlü elo yükseldikçe rengar daha iyi o ulti açması yetiyor tüm takımı zoneluyor
  • Kha diyenler Kha'yı daha çok seviyordur açık ve net. Rengar sezon 3 dışında bütün sezonlarda Kha'dan çok daha iyiydi ve şimdi çok daha iyi. S3te Kha çok iyidi, ondan sonra nerfler Kha'yı baya bi' sarstı.
  • Kha çok erken baskınlarda daha iyi. Ama onun haricinde genel olarak rengar güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Hydron

Kha diyenler Kha'yı daha çok seviyordur açık ve net. Rengar sezon 3 dışında bütün sezonlarda Kha'dan çok daha iyiydi ve şimdi çok daha iyi. S3te Kha çok iyidi, ondan sonra nerfler Kha'yı baya bi' sarstı.

Rengar da s3de çok güçlüydü, qsu kulelere de işliyordu, tek başına ayrık ittirip bitiriyordun. Biri gelirse tekliyordun, iki veya daha fazla kişi gelirse ulti basıp kaçıyordun direk görünmez yapıyordu ultisi, ünlem falan yoktu. O zamanlar ap si bile tekliyordu, u acip adamin ustune gidip w-w yapinca adc ölüyordu.

Ama khazix de çok güçlüydü. Q sunun tüm hasarını alıp götürdüler gibi hissediyorum. Q su evolvelanmadan önce de daha fazla vuruyordu, evolvelandıktan sonra da sadece yalnız hedeflere değil, herkese eksik canlarının belli bir bölümü kadar ek hasar veriyordu. 6 levelda q ejdere 1k 1k vuruyordu, rahat solo alıyordun.

• Kha diyenler kafayı yemiş,rengar şuan mükemmel gerçi hep mükemmeldi ama olsun
  • kaçma skili olmayan mid lane herosu üstünde rengarın oluşturduğu baskıyı bilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: Prince Hydron

Kha diyenler Kha'yı daha çok seviyordur açık ve net. Rengar sezon 3 dışında bütün sezonlarda Kha'dan çok daha iyiydi ve şimdi çok daha iyi. S3te Kha çok iyidi, ondan sonra nerfler Kha'yı baya bi' sarstı.

Rengar da s3de çok güçlüydü, qsu kulelere de işliyordu, tek başına ayrık ittirip bitiriyordun. Biri gelirse tekliyordun, iki veya daha fazla kişi gelirse ulti basıp kaçıyordun direk görünmez yapıyordu ultisi, ünlem falan yoktu. O zamanlar ap si bile tekliyordu, u acip adamin ustune gidip w-w yapinca adc ölüyordu.

Ama khazix de çok güçlüydü. Q sunun tüm hasarını alıp götürdüler gibi hissediyorum. Q su evolvelanmadan önce de daha fazla vuruyordu, evolvelandıktan sonra da sadece yalnız hedeflere değil, herkese eksik canlarının belli bir bölümü kadar ek hasar veriyordu. 6 levelda q ejdere 1k 1k vuruyordu, rahat solo alıyordun.

Rengar kötü değildi ama Kha'Zix kadar sırıtmıyordu. Kha'Zix aşırı optu herkese her yerde havada tek atıyordu yalnız tek dinlemeden. Ben çok net hatırlıyorum o zamanlar karşıya bir Meka Kha'Zix gelmişti, herif adeta içimizden geçmişti yanılmıyorsam 37 kill almıştı. Gerçekten çok temiz tek atıyordu ah ah nerede o eski Kha'Zix.

• Kha le na khalena khalena

Nerdesin yiğidim
  • DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    sene olmuş 2017 haala kha vs rengar tartışılıyor

şimdi ct leri yazayım bak

rengar u açar üstüne atlar eğer lee sin derecesinde kör değilsen o adam sana atlayana kadar r basar kaybolursun ortadan rengarın ulti gg wp

rengar q atar 500 vurur kha q atar 1k vurur

rengar düz vuruşta iyidir kha'zix ilk düz vuruşta pasifini patlatır üstüne bide slowlar şimdi w atarım bende diyenler doluşmasın

rengar w su belli bir canı geri doldurur tam çözemedim o kısmı kha w atar bide evolve ettiysen nasus gibi yere yapıştırır

rengar çim olmadan ulti olmadan atlayamaz khazix anasının nikahından tepene biner

rengar e ile yere sabitler slow atar kha w sunu az önce söyledim

rengarın tek + sı kolye 5 olduğunda öküz gibi ad verir bu herifler zaten düşman olsun bi zahmet

rengar khayı kesince ad artar kha rengarı kesince 4. evolve çıkar

şimdi kabiliyete gelelim

yıldırımların efendisi rengar q + w + düz vuruşla patlatır ama düz vuruş damagei çıkar khazix q + düz vuruşla pasifiyle birlikte 2 katı hasar bırakır

bu ne demek lanede de ormanda da havada da karada da kha rengarı alır

şimdi sezon 3 den beri demiş biri

sezon 3 kha 5 kişiye girerdi alır çıkardı sezon 3 rengar 5 kişiye girerdi 2 veya 3 ünü keser ölürdü

sezon 4 de vurdular khazixede rengarada

ben sezon 7 khazixi sevmedim çünkü q su hayvani nerf yedi kimse aksini iddaa etmesin eski khazix vs eski rengarda kimse almıyodur kesin ama 1 kanasusamış ile rengarı geldiği yere geri gönderiyodunuz verdiği bütün hasar iptal oluyodu rengarın

ha birde eski kha q ile rekorum 2.2k dır rengarın izlediğim max 1.5 k damage i var yani kolsuz bir kha bile rengardan fazla hasar vurur

neden rengara güçlü deniyor çünkü oynaması basit bas ultiyi gir adama qwewqewqewqewqewqewqeqwewqe daya döşe adam öldü

khazix yetenekten çok beyin istiyor adama atla q at pasifi yıldırımların efendisine ayarla yok slow at zıpla adamı kestin reflexin sağlam olsun double jump yap vs vs vs vs vs

kısaca khazix daha mobil ve daha çok hasarı var

rengar daha tanktır diyenlerede inanmayın

full ad rengar hasarı ile 2 tank itemi kasmış khazix hasarı eşittir çok zor değil girip deneyin 1 randiun 1 streak alın gerisini bildiğiniz buildi çıkın anlicaksınız

sabah sabah aklıma gelenler bunlar

• 2side birbirine tek atar ilk hangisi vurursa o alır detaylı detaylı anlatmaya gerek yok.
  • Khazix bana daha iyi geliyor nedense
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.