Tarih ve saati Cpu hızını Sistemin acık kalma süresi Bellek kullanımını Kişisel msj listesi değişim süreci VE Kişisel ileti ikonu değişik simge olarak secebiliyorsunuz:Oyun,muzik,office
Daha önce böyle bişey yapan olduysa şimdiden ondan ozur diliyorumm!!
quote:
Orjinalden alıntı: stalzon
arkdaslar bu program sayesinde kişisel iletinizde
Tarih ve saati Cpu hızını Sistemin acık kalma süresi Bellek kullanımını Kişisel msj listesi değişim süreci VE Kişisel ileti ikonu değişik simge olarak secebiliyorsunuz:Oyun,muzik,office
2 ay önce kullanıyordum kaybetmiştim verdigin için çok saol bu programı süper bişey msndeki herkez nası yaptın winamptan tek tek saniyemi yazdın diye dalga geçiyolardı ama müzik işaretini degiştirince susuyolardı ama artık herkez biliyo
süper bi program tekrar çok saol
program kullanıyorum msnde daha dikkat cekıyor arkdslar halada kullanıyorum bnce güzel zaten güzel oldugu için sizinle paylaştım arkdaslar!!!
hem arkdaslar 60kb bişey enfazla 5sn de inecektır program için yorum beklmeye gerek yok bence!!
eyw. güzeL programmış
ha bide bişi sorcam bunu 7.5 msn kuLLananLar ve pLus kuLLanmıyanLarda görecek mi ?
teşekkürler aldık kullanıcam simcik
Arkadaş kullanıyodu Hiç Beğenmemiş
angelinthedark senden hep bi negatiflık mı var yoksa post kasmak için mi böyle yapıyon arkdasın kullanmıs begenmemıs olabilir de sen buraya onun fikrini niye yazıyon veya yazmandakı amac ne????yazacakksan kendı fikrini yazzz
ha bide bişi sorcam bunu 7.5 msn kuLLananLar ve pLus kuLLanmıyanLarda görecek mi ?
evet görebiliyorlar
Gsl prog.
yazdığım iletiler sırasıyla görüntülenmiyor bu genel i sorun mu?
yoksa sadece bende mi yapıyor acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: MinikYas
yazdığım iletiler sırasıyla görüntülenmiyor bu genel i sorun mu?
yoksa sadece bende mi yapıyor acaba?
sende yapıyordur bende öyle bişey yok süresini belirle tıkla oluyor