Şimdi Ara

Kia Cee'd yakıt tüketimi ve model yılı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2015 makyajlı kasa kullanıyorum (7 kademe DCT, dizel, 136 HP). Ankara şehir içi ve Ankara-İstanbul otoban karma ortalaması 6,3 şu an. Otobanda genelde 120-130 km/s arası hızla. Şu yarabayı 120 HP yapsalardı biraz daha az yakardı, kimse de niye 120 beygir demezdi.
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    1.3 Astra kadar hantal bir araba hayatımda görmedim. Herşey yakıt değil ya biraz da bastığında gitmeli araba. Yokuşta 3 kişi araba yerinden oynamıyor kalkamiyor resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 makyajlı manuel dizel var bende de havaların ısınması ile tüketim düştü iyice ;) çevre yolunda 120km ile 4.7 - 4.8 , şehiriçi ise 5.7 - 5.9 , araçtan tüm açılardan çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Evet bilgiler için tşkler ama bir iki düzeltme yapmadan da geçemeyeyim ki yanlış bilgilendirme olmasın. Tam otomatiği oldukça sağlam doğrudur , geçişleride oldukça tatminkar ancak 2012 - 2015 arası olan otomatikler 6 ileri tam otomatikler. Düzeltmişler dediğiniz şanzıman dönemide 2015 in ikinci dönemi sonrası gelen yarı otomatik çift kavrama 7 ileri dct şanzımanlar. 2015 öncesi yarı otomatik yok. Sizin 2012 model aracınız makyajlı kasa değil yeni kasa. Makyajlı olanlar yine 2015 in ikinci yarısı gelen kasalar.

Şunlarıda eklemek isterim ; aracınızın yol bilgisayarı verisine değilde depo dolumlarında koyduğunuz yakıta göre gittiğiniz km.yi kendiniz hesaplarsanız aslında aracınızın bahsi geçen litrelerin altında yaktığına tanık olacaksınız. Ve unutmadan aracınızın abs yazılım güncellemesinin yapılıp yapılmadığını yetkili servisinizden teyit edin ve yapılmamışsa ücretsiz güncellemenizi yaptırın. Frenajdaki farkı güncelleme sonunda bariz hissedeceksiniz ...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgiler için. Fakat bende de 2012 model Kia Ceed Sw var fakat eski kasanın makyajlısı olarak geçiyor. Model yılı 2012.

Tüketim konusunda ise genel yorumlara katılıyorum. Biraz fazla yakıyor ama abartmamak lazım.sonuçta boş ağırlığı vagon kasa için söylüyorum 1400 kg. Şehir içi 7-7.5 uzun yolda 5-6 arası tüketimi. Performanstan memnunum. İçi geniş tam aile arabası. Ben ikinci el olarak satın aldım. Çünkü aldığımda 38.000 km. İdi ve otomatik, muadilleri 70-80 bin civarı iken ben bu aracı 55.000 e satın aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Bendeki Corsa ben 1.3 Astra hic surmedim; ama J kasa ise haklilik payiniz yuksek. Kasa cok agir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pişman etmez alın, aldırın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu benim 320i 11 litre yakmıyor, yavaş. Zamanında yeni kasası çıktığında aldım 2.5 yıl kadar kullandım, manuel'in 6.5 gibi bir ortalaması vardı kasmadan kullanımda. Otomatiği de olsun olsun 8-9 litre. Rakiplerinden bir tık fazla yakar evet lakin oldukça kaliteli, yakışıklı ve dolu bir araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bendeki Corsa ben 1.3 Astra hic surmedim; ama J kasa ise haklilik payiniz yuksek. Kasa cok agir.
    Sizdeki corsa 1.3 easytronic idi yanlış hatırlamıyorsam.

Piyasadaki en az yakan dizel araç o zaten, komik derecede düşük fabrika verileri var aracın.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Aynen.

Sehirler arasi 3.0 diyorlar 3.1 tutturdum; ama sehir icine 3.4 diyorlar yanindan bile gecemedim. En iyi 1 litre fazla yaktirdim 4.4 o da.

Yakit ve vergi yonunden buyuk avantaj 1.3 CDTI.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Daha ne olsun hocam 4.4 nedir

95 hp ve otomatik vites olması avantaj

Güle güle kullanın aracınızı

• Ankara şehir içi, sabah ve akşam iş trafiği kış için 8,5 tüketiyor, yazın 7,5- 7,8, uzun yolda 90 - 100 arası 4,5 - 5 litre, dikkat etmezseniz sürat artarsa 6 lt oluyor, 6,5 olduğu vaki, aracım 2011 4 ileri tam otomatik, şehiriçi güzergahım Oran ile Meclis kavşağı arası, dikmen caddesinden hoşdere turan güneş bulvarını takip ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.