Şimdi Ara

Kia Ceed 1.4 Mpi Lpg uyumu nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
10.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

SIralı sistem herhangi bir LPG kiti işinizi görür.

Önemli olan doğru montaj ve mükemmel ayar. ( AFR ayarı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Dizeli hem fazla yakacaktir. 4ceker dci onceden 30kurus yakardi simdi 36-37yakiyor. Crdi 45 civarinda yakacaktir.
    Bu motor manuelde Dci, Hdi, Tdi'den fazla yakmaz.
    2016 model dizel 308'i yeni sattım. Şİmdi de 2018 dizel Golf aldım. İkisinden de fazla yakmıyordu CRDI. Hatta uzun yolda İkisi de manuel Ceed'in düştüğü rakamlara düşemiyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 29 Mayıs 2018; 12:12:21 >
  • 2010 model 1.4 model LPG li aracı 8 yıldır kullanıyorum. Aynı motorsa uyum sorunsuz fakat 120 kmh üzeri LPG de kullanmanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen aynı motorlu 2011 Rio Sahibiyim. LPG uyumu gayet iyidir, motor sorunsuzdur. İyi sistem ve iyi bir montaj ile LPG ile sıkıntı yaşatmaz.
    Ben Atiker Grand Taktırdım ve çok memnunum. Motoru da gayet canlıdır söylenenlere aldırış etmeyin.
    Uzun süre kullanacaksanız sakın kaçırmayın.
  • pileki kullanıcısına yanıt
    Cee'd in kasası biraz daha ağır, gücü de 90 HP. Rio daha hafif ve 98 HP. Cee'd için ancak idare eder denilecek bi motor. LPG ile uzun yolda bazen yetersiz kalabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Cee'd in kasası biraz daha ağır, gücü de 90 HP. Rio daha hafif ve 98 HP. Cee'd için ancak idare eder denilecek bi motor. LPG ile uzun yolda bazen yetersiz kalabiliyor.
    Ceed 1.4 100 bg. 90 bg değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki bağlantıda bilgiler mevcut, tabi ki üst düzey bir performans değil ancak üzeceğini zannetmiyorum.

kia
    KIA Ceed Hatchback Teknik Özellikleri 2020 - KIA Türkiye
    https://www.kia.com/tr/modeller/ceed/teknik-ozellikler.html

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 2010 model ve 90 HP. Yeni kasada motor değişmiş. Aracımın motoru hariç çok memnunum. Fiyatına göre çok iyi bir araç. B sınıf fiyatına c sınıf ve sorunsuz bir araç. 8 senedir kullandigima göre de motoru idare eder. Yine de 8 sene önceye gitsem 1.6 motoru tercih ederdim.

• Bu arada yeni motor lpg uyumlu mu bilmiyorum.

• Dizele nedense ısınamadım, önceki aracım leonu 7 sene lpgli sorunsuz kullandım, o nedenle lpg uyumlu araç arıyordum, iyi denk geldi sanırım, cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

2 ay once arkadasim sifir Kia ceed 1.4lt 100bg benzinli aldi,bende ilk defa 1.4 benzinli ceed gordum,araci inceledim donanim gayet yeterki,1.4 benzinli atmosferik motor olmasina ragmen 6 vites sanziman var,sehir icinde biraz kullandim cekisi gayet guzel ve yeterli.Fiyat olarak galiba 76000 tl ye aldi.Sehir ici 100 kmde 7.8 lt ortalasi var.
    Benim dizel Ceed 9 du eminmisiniz ya benzinde 7.8 olduğuna
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Ekranda 7.8 lt yaziyordu,net bir olcum yapmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Ekranda 7.8 lt yaziyordu,net bir olcum yapmadim.
    Japon ve kore otomobillerinde yol bilgisayarı pek kullanışlı değil malesef
  • mahvesm kullanıcısına yanıt
    Ömründe hiç LPG'li araç kullanmamissin arkadasi litresi 6 TL ye dayanmış bakımı bı okadar pahalı olan çevreyi kirleten motor sesi de cabası olan bı duruma itelemeye çalışıyorsun!!!Bilmiyorsan konuşma arkadaşım,konu bahsi geçen lpyi 7yil kullandım hiç bir zararını hiç bir arızasını görmedim ,işi bilmeyen ustaların montajı olan LPG için bu şekilde yorum yapmana karşıyım seçimden sonra biriken zamlarla mozot 7 TL'ye yaklaşınca şehir içi hiç yakmayan dizel araç 6 litre yaksa 42-45 kuruş yapar bu çok ekonomik oluyor degilmi?

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 1.25 Kia Rio var şehir olarak düz bı yerde yaşıyorsanız rakamlar doğru sayılır Samsun'da yaşıyorken şehir içi 6.4 civarı yakıyordu!!!

• 0.9 clioya biniliyorsa. 1.4 ceed'e ndn tüp takılıp binilmesin.

lpg sistemi 15 sene öncesine göre bayağı gelişti. pek sorun olacağını sanmam.

kafanızda varsa gidin alın fazla düşünmeden. ne kadar araştırırsanız başka seçenekelerden dolayı kafanız iyice karışacaktır.
    kapayın gözünüzü alın binin.
  • kafam baya karıştı zaten, ceed ten yola çıktım, megane, toyota, derken ordan dizel ceed e geçtim, tekrar hondaya döndüm, fokus fiesta derken, şu an megana yakın duruyorum :)

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    sen yanımdamı dolaştında lpg kullanıp kullanmadığımı biliyorsun müneccimmisin? Senin gibi gazcılar zaten sorun yaşasada motoru kucakladım demez.Bu işlerden anlamayan arkadaşlar senin gibi gazcılar gazına gelip başına bin türlü bela alıyor?Tutturtmuşlar iyi montaj iyi montaj.Git bak yetkili servislere, lpg yüzünden motor yapılmış subapları değişmiş gıcır gıcır arabaları görde gözün gönlün açılsın.
  • mahvesm kullanıcısına yanıt
    8 yikidr LPG'li araç kullanıyorum hiç bir problem yaşamadim git litresi 6,5 TL'den benzin al ben 2,95 LPG ile devam ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.