Şimdi Ara

Kia Ceed 1.4 Mpi Lpg uyumu nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2017 kia ceed sıfır model almayı düşünüyorum. 75 bin tl ye buldum. 1.4 Mpi motor lpg ye tam uyumlu mudur. Bir. Bilgi bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla taa era'lara kullanılan motor. Eğer o motor ise lpg uyumu mükemmel, 600 bin km yapıyor taksiler. Ama teyit gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceedi iyi bilen arkadaşımızı konuya dahil edelim.

• teşekkür ederim, inşallah iyi anlayan arkadaşımız da konuyla ilgilenir

• Motor lpg ye uyumludur. Gecenlerde sifir i30 u 80 e veriyorlardi. Kirmizi renk celik jant ve bir kac bisey daha vardi

Isterse lpg uyumu olmasin 75 bine nerde sifir c segment var?

• TSI motora lpg takılabiliyorsa her motorun lpg uyumu vardır
  • Ben alternatif olarak 136lık CRDI Comfort öneririm. Hem zevkli bir motor, kasayı çok rahat götürecek, orjinalliği bozma derdi olmayacak. Hem de Ceed Comfort'lar 2017 ortasından sonra iyice kırpıldı. Alaşım jantlar ve dijital klima kaldırıldı. 2. el dizel alırsanız muhtemelen bu 2 donanım da olacaktır. Motor ise apayrı bir tercih sebebi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 3 lpg uyumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizel de mantıklı geliyor ama dizel yakıt fiyatı da arttı ve gelecekte ne olacağı da belli değil.
  • Hocam siz ekonomi istiyorsanız egerki dizeli unutun ,seçimden sonra mazot 6 TL olacak şuanda LPG hala 2.98-3.30 arası bununmakta etrafimdaki arkadaşlarım dizelleri satılığa çıkardı şehir içi 40krusdan aşağı yakan yok.Araca gelirsek LPG (Era daki motor)1.4ile çok güzel uyumlu bir motor Ceed oturaklı agr araç Golf den geri kalır yanı yok 68 bine 1.2 sembolün satıldığını düşünürsek 75 bine çok iyi tercih olduğunu söylemek lazım 2300 TL civarına BRC öneririm ama birazdaha uygun olsun derseniz 1750-1900 Atiker Gold-Grand modelleride işinizi görür!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 28 Mayıs 2018; 9:56:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Ceedi iyi bilen arkadaşımızı konuya dahil edelim.
    Ceedi iyi bildiğim doğrudurda benzinli motoru pek yaygın değil. Benzinlisi piyasada yok denecek kadar az o nedenle net bir bilgi veremeyeceğim maalesef, arkadaşı yanlış yönlendirmek istemem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 28 Mayıs 2018; 10:28:14 >
  • Dizeli hem fazla yakacaktir. 4ceker dci onceden 30kurus yakardi simdi 36-37yakiyor. Crdi 45 civarinda yakacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayii, servis, satış temsilcileri, müdürleri, hiç birisinden net bilgi alamadım. buradaki arkadaşlar sağolsunlar.

• Hyundai i 20 lerde kullanılan motor galiba. Hyundai için lpg uyumu çok iyi diyorlar. Aynı motor mu onu araştırın siz. Bildiğim kadarıyla aynı.

Bayi de nasıl bayiymiş öyle bişey bilmiyor. Ben geçen ay araç alırken Honda bayide abi buna 2500 liraya Brc takıyorlar çok ekonomik oluyor dedi. Şimdilik düşünmüyorum dedim aldım aracı çıktım. Araç Civic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Mayıs 2018; 17:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

Bayii, servis, satış temsilcileri, müdürleri, hiç birisinden net bilgi alamadım. buradaki arkadaşlar sağolsunlar.
    Kardeş yukarda da dediğim gibi ceedin benzinlisi pek yok piyasada. Ceedcluptr adında bir facebook grubumuz var , benzinli kullanıcı bulursun muhakkak. İsterseniz aramıza katılıp bir konu açın, konuda bilgi sahibi üyeler çıkacaktır...

• Ceed de 1.4 motor mu varmış ilk defa duydum. 1.6 benzinlisini biliyorum da
  • internette arayınca satılık da yok, tek ben de olacak, aslında tam aradığım motor, lpg uyumlu 100 beygir bana yeter, c sınıfı fiyatı görece makul. Donanım yeterli sayılır. 10 yıl binerim :)

• lpg uyumu muhteşemdir hyundai lerle aynıdır motor 500 bin km sorunsuz yaparsın iyi bir montaj ve iyibir ayarla.heleki 10 sene bineceksen harika olur .lpg güncel fiyatlarına gelince montaj dolardan dolayı arttı biraz malesef yukarıdaki arkadaşların dediği fiyatlar yok şu anda .tavsiyem atiker gold fiyatı 1900-2000 tl.biraz daha paraya kıyarsan yine tavsiyem lovato obd 2 2650 tl fiyatı her iki kitlede sorunsuz binersin.uzun yıllar.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    i30 da da aynı motor var

• jowood1 J kullanıcısına yanıt
    Araç resmen bu fiyatlara bedava.Ben olsam alırdım.Polo,çalıp,corsa gibi araçlara 100.000 vermektense. Bence tek problem otomatik vites olmaması.Eğer büyükşehir de yaşıyorsanız kesinlikle otomatik vites tercih edin.

• 2 ay once arkadasim sifir Kia ceed 1.4lt 100bg benzinli aldi,bende ilk defa 1.4 benzinli ceed gordum,araci inceledim donanim gayet yeterki,1.4 benzinli atmosferik motor olmasina ragmen 6 vites sanziman var,sehir icinde biraz kullandim cekisi gayet guzel ve yeterli.Fiyat olarak galiba 76000 tl ye aldi.Sehir ici 100 kmde 7.8 lt ortalasi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 29 Mayıs 2018; 0:58:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.