Şimdi Ara

Nissan Juke 1.6 teknaya lpg uyumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar nissan juke 1.6 tekna otomatik vites e sıralı sistem brc yada prins marka lpg takmayı düşünüyoruz araca herhangi bir zararı olurmu servisi aradığımda ve bunu sorduğumda 2010 sonrası tüm nissanlar lpg uyumsuz dediler arıza ışığı devamlı yanar ve bi arıza olduğunda ışık devamlı yandığından bunu önemsemeyip devam edersiniz ve ciddi problemler yaşarsınız vesaire dendi ama ben bizzat kullanıcı yorumları aradığımdan bu konuyu açmaya karar verdim internette tek bi kaynak buldum adam çok hor kullanmış 109 bin km de motor indirmiş bana biraz erken geldi açıkçası 109 bin km de lpg dende ötürü olabilirmi diye düşündüm ister istemez bide lpg nekadar farkettiriyor bi bilen varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Juke 1.6 Tekna LPG Uyumlu mu?

Nissan Juke 1.6 Tekna modelinin LPG uyumlu olup olmadığı merak edilen bir konudur. LPG uyumu, aracın yakıt tüketimini azaltmak ve yakıt maliyetlerini düşürmek isteyen sürücüler için önemlidir.

Nissan, Juke 1.6 Tekna modelinin LPG uyumlu olmadığını resmi olarak açıklamıştır. Ancak, bazı kullanıcılar aracın LPG dönüşümü yaptırdıklarını ve sorunsuz bir şekilde kullandıklarını belirtmektedir.

Nissan Juke LPG Kullanıcı Yorumları

LPG dönüşümü yaptıran Nissan Juke kullanıcılarının yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, dönüşümün ardından yakıt tüketimlerinde önemli bir azalma yaşadıklarını ve aracın performansında herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını ifade etmektedirler.

Ancak, LPG dönüşümünün yetkili bir serviste ve kaliteli bir sistem kullanılarak yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Uygun olmayan dönüşümler, araç performansında sorunlara ve hatta güvenlik risklerine neden olabilir.

Nissan Juke LPG Dönüşümü

Nissan Juke 1.6 Tekna modelini LPG'ye dönüştürmek isteyen kullanıcıların, aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri önerilir:

• Yetkili bir LPG dönüşüm servisine başvurulması.
    • Kaliteli ve güvenilir bir LPG dönüşüm sistemi seçilmesi.
    • Dönüşüm sonrası aracın düzenli olarak bakıma götürülmesi.

Nissan Juke 1.6 Tekna modelinin LPG uyumlu olup olmadığı konusundaki karar, sürücülerin bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. LPG dönüşümünün potansiyel faydalarını ve risklerini dikkatlice değerlendirerek bilinçli bir karar verilmesi önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lpgden olscagi ihtimalini hic vermiyorum ve 109bin kmler hic bdeydir ozellikle benzinli araclar icin.Brnce o arac hararet yapmistir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kesinlikle uyumsuzdur, uyumlu nissan motoru duymadım , lpg cilere sorarsan ooooo tabi uyumlu derler.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    ya lpg ci oo abi tabi uyumlu der tabi kazanıcak adam sonuçta senin ne yaptığın umurunda değilki yani ama kullanan birilerinden yorum alsam daha faydalı olur tabi ve nissan servisinin uyumsuz demesinede güvenemiyorum mercedes i arasam sorsam oda uyumsuz der hangi marka bizim aracımıza uyuyo derki yani öylde düşünmek lazım sonuçta ..
  • Subap durumuna bakmak lazım.
    Isıya dayanıklı değil ise bir süre sonra subaplar yüksek ısı sebebi ile deforme olur ve değişim gerekir. Herhalde! motor indirmeden kasıt odur.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    hiçbir fikrim yok ve hiç juke kullanıcısı gelmedi bi kullanıcı yorumu alsak çok iyi olucak ona göre hareket edicez çünkü beklemede kaldık burda ..
  • Adam gibi düzgün bir lpgciye gidin sonucu söyler 3 kuruş para kazanıcam diye başına dert almaz
    Ben toyota nataşa sordum satış yetkilisi kazma bizim tüm araçlarımız lpgye uyumsuzdur dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 3 lpg uyumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır LPG'li araca biniyorum. Şimdiye kadar önemli bir sıkıntı yaşamadım. Eski araçların LPG'ye daha uyumlu olduğu, yeni araçlardaki teknolojik motorların LPG hassasiyeti olduğunu okuyoruz.

Lakin, bir sene öncesine kadar araçlarına motorlarımız uygun değil diyen Opel, şu anda fabrika çıkış LPG'li (Opel Insignia, Almanyada Opel Astra) araçlar satıyor. LPG olmayan modellere buradaki bayi LPG takıp veriyor. Ayrıca benim gördüğüm orijinal LPG'liler hariç firmalar araçlarını müşteri isteği doğrultusunda LPG montajlı veriyorlar. Sorumluluğu da LPG firmasına atıyorlar. Onlarda artı parayla kasko yapıp 3 yıl garantili LPG uyguluyor.

Avrupada orijinal LPG'li, doğalgazlı araçlar varken bizde bu çok kısıtlı sayıda. Bence otomobil distribütörleri sorumluluğu üzerine almak istemiyorlar. Bu da sonuçta biz kullanıcılara sıkıntı yaratıyor.

Onun için bayi LPG takmıyorsa, LPG firmasının her dediğine inanıp LPG taktırmamakta fayda var.

• ilan sitesine girip bu aracın lpgli olarak satılanlarına bakın, satıcıları arayın mutlaka bir fikir sahibi olursunuz

• Piston durumuna göre değişir.Alüminyum ise kullanıma bağlı olarak değişmekle birlikte düşük km'lerde yenilenme isteyebilir.Çelik ise uzun km'ler götürür montaj düzgün ise.Alüminyum ısıya daha dayanıksız olduğundan erken deforme oluyor ve pistonlar yatakara oturup vuruntu yapıyor dikkate alınmazsa kitlenebilirde, ayrıca araç üreticileri daha hafif olduğundan artık alüminyum tercih ediyor.Servisin size verdiği bilgi doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefrozenhell

hiçbir fikrim yok ve hiç juke kullanıcısı gelmedi bi kullanıcı yorumu alsak çok iyi olucak ona göre hareket edicez çünkü beklemede kaldık burda ..

Siz gidip sorun...
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_579/tt.htm
  • Soru güncel, nissan'ın servisine soracağım, ama sizin bilginiz var mı, 2012 model nissan juke arabamız var, lpg taktırabilir miyiz?
  • Dizel olanlarında Renault 'un kendi motoru var ama benzinli modellerde nissan kendi motorunu kullanıyor.

Renault 'un 1,6 atmosferik motoru katalog verisinde bile lpg uyumu gösterilen bir motor ama sizdeki makine nissan'ın kendi geliştirdiği motor ve CVT kombinasyonlu araçlarda lpg uyumu reno motoruna göre daha az diye biliyorum.

Hatta aynı motor, cvt şanzımanlı getirilen megane 3 'lerde de var..

Malum ilan sitesinden lpg 'li araç var mı diye bakılabilir.

Motor tipi hatırladığım kadarıyla direkt enjeksiyonlu falan değildi. Uyumsuz değildir ama uzun ömürde bir renault motoru gibi olmayabilir diye tahmin ediyorum.

Ha sonuçta görece yüksek tüketimi olan bir araç için (ki yerden yüksek, cvt ve atmosferik bir araç olduğunu düşürsek normal) ömür sorunu olsa bile edilecek kar ile olası masrafları da göz önüne alıp taktırmak bence karlı bir iş gibi duruyor..

Ayrıca, motor kodunu biliyorsanız teknik sitelerden bir inceleme şansımız olabilir.

Hangi lpg'ciye sorarsanız sorun, " getir abi hallederiz " diyeceklerine eminim. Kullanıcı yorumu için sitede kullanıcı ana sayfasına bir yorum bırakabilirsiniz kullanıcı olan mutlaka vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 16 Ekim 2016; 21:54:04 >

• Merhaba. LPG yi çok severim. En yakın arkadaşımdır. OBD li kitler LPG ile arkadaşlığımızı bozsa da ben sonsuza dek onu seveceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Dizel olanlarında Renault 'un kendi motoru var ama benzinli modellerde nissan kendi motorunu kullanıyor.

Renault 'un 1,6 atmosferik motoru katalog verisinde bile lpg uyumu gösterilen bir motor ama sizdeki makine nissan'ın kendi geliştirdiği motor ve CVT kombinasyonlu araçlarda lpg uyumu reno motoruna göre daha az diye biliyorum.

Hatta aynı motor, cvt şanzımanlı getirilen megane 3 'lerde de var..

Malum ilan sitesinden lpg 'li araç var mı diye bakılabilir.

Motor tipi hatırladığım kadarıyla direkt enjeksiyonlu falan değildi. Uyumsuz değildir ama uzun ömürde bir renault motoru gibi olmayabilir diye tahmin ediyorum.

Ha sonuçta görece yüksek tüketimi olan bir araç için (ki yerden yüksek, cvt ve atmosferik bir araç olduğunu düşürsek normal) ömür sorunu olsa bile edilecek kar ile olası masrafları da göz önüne alıp taktırmak bence karlı bir iş gibi duruyor..

Ayrıca, motor kodunu biliyorsanız teknik sitelerden bir inceleme şansımız olabilir.

Hangi lpg'ciye sorarsanız sorun, " getir abi hallederiz " diyeceklerine eminim. Kullanıcı yorumu için sitede kullanıcı ana sayfasına bir yorum bırakabilirsiniz kullanıcı olan mutlaka vardır..

Taktıran bir arkadaşın yorumunu okudum, usta, 140 ile 150 de yüksek devirlerde devamlı kullanma, subap olayı hassas demiş, ama sahibinden.com da bu model araçların lpg li olanlarının da olduğunu gördüm, herhalde taktıracam, yardımların için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 17 Ekim 2016; 11:28:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.