Arkadaşlar slm 2010 model ceed sahibiyim 30 bine yaklastı araba ama bu kış araba resmen 2x yakmaya başladı 30 tl mazotla 100 km gittiğimde oldu şehir içi,gerçekten yakıt cimrisi bi araç ama nedense bu kış 9.0 10.0 ları gördü yol bilgisayarı önceden Aynı problemi olan arkadaşlar yada fikir sahibi olan birileri var mı ? TŞKler
bu butun araclar için gecerli çunku bu sene kış aşırı soğuk geçti hava cok soğuk oldugu için cok yakması normal bu aralar yakıt tüketimi ne durumda siz ondan bahsedin bakalım:)
quote:
Orijinalden alıntı: pip00
Arkadaşlar slm 2010 model ceed sahibiyim 30 bine yaklastı araba ama bu kış araba resmen 2x yakmaya başladı 30 tl mazotla 100 km gittiğimde oldu şehir içi,gerçekten yakıt cimrisi bi araç ama nedense bu kış 9.0 10.0 ları gördü yol bilgisayarı önceden Aynı problemi olan arkadaşlar yada fikir sahibi olan birileri var mı ? TŞKler
Bende venga 1.6 crdi vardı, o kış günlerinde 10.2 lt yi gördüm. Çok zoruma gidiyordu. katalog değeri, 5.8 lt iken 10.2 lt kabül edilemez geldi bana.. Sonuçta beni araçtan soğuttu, bir süre sonra da sattım. Aynı araçtan arkadaşa da almıştım. km 12000 ve şu günlerde 6.8 lt..