Forumda daha öncede sormuştum ama sanırım önemsiz bir konu olduğunu düşünenler olduğu için kimse herhangibir bilgi cevap yazmadı. Kia ceed ya da pro ceed araçları olan arkadaşlar, araçların kumandalarında açma yada kapatma tuşuna basılı tuttuklarında aracın camları ya da farları açılıp kapanıyor mu acaba ya da bunun aracın beyninden ayarlanma şansı varmı bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?
Ben de bu aracı almak üzereyim dolayısıyla bildim sadece test aracındaki gözlemlerimle sınırlı. Test aracı anahtarlıgında basılı tutma işlemlerini uyguladım ancak herhangi bir sonuç vermedi. Ancak, Cee'd sahibi arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.
Aracın beyninden ayarlanıp ayarlanamayacağı konusunda hiçbir bilgim yok. Yine Cee'd kullanıcıları veya Kia Servis'lerinden bilgi almanız daha doğru olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Benim araçta da herhangibir işlevsel işlem yapmıyor. Kumanda dan servise ne sorsam her işlev için bişey takıcaklar neredeyse. Eğer anlamadıkları birşeyse zaten direk olmaz,yapmıyor,olmuyor diyorlar.