Şimdi Ara

Kia-ceed...Tam bir hayal kırıklığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır bekleyip görmek istediğim arabayı gördüm nihayet...Gördüm ama model bazında getirilen versiyonlar,fiyatlar ve donanım açısından tam bir hayal kırıklığı!!..Diğer markalarla rekabet edebilmek için Kore merkezle yapılan uzun görüşmeler sonunda malesef en düşük ve zayıf versiyonları getirebilmişler!.
    i-30'dan daha uygun bir fiyatı olacağını düşünüyorduk ama kalite ve donanım bazında bu kadar traş!! beklemiyorduk doğrusu...
    1.6 ve 90 beygir en baz model,donanım olarak çok ama çok zayıf,kol dayamayı bile kaldırmışlar...
    3 kapılı versiyon ve son olarak hatcback tutkunlarının tercih edecekleri 5 kapılı otomatik vites 1.6 motor ve 115 beygir..
    ilk versiyonun model bazında fiyatı 31700...fiyat kırpılan ve boş donanıma göre ucuz da değil...
    i-30 select modeli ile karşılaştırırsanız daha iyi anlarsınız...
    asıl olan 1.6 otomatik vites dizel versiyonu!!!
    sıkı durun;..
    vites otomatik ve bir de cruise control var,diğerleri?..

-10 hava yastığı yerine 6 hava yastığı????
    -16 jantlar yerine 15 jantlar!!!
    -far,yağmur ve park sensoru yok!!
    -iç döşemede deri yok(i-30 stil modeline denk geliyor bu modeli)
    -sıkı durun;..
    digital klima yerine manuel klima!!!!!
    ve daha başka bir çok eksik var(iç dikiz aynası kararma özelliği vs...)

fiyat 36450...!!!
    yani bunca donanım eksiğinden sonra buna indirebilmişler...

adamlara diyoruz;..
    -iyide bu donanıma bu fiyat ucuz sayılmaz!!

-ne yapalım ancak bu fiyatlara çekmek için bunları kıstırmak zorunda kaldık...

eeee,o zaman 38700 olan i-30 stil (full oğlu full) duruken 5-7 milyarlık donanımı kırpılmış ceed i almamdaki mantık ne????..

tam bir hayal kırıklığı oldu...

selamlar,

• 10 hava yastığı yada 6 hava yastığı diye birşey yok.kia ceed lerde bu sınıftaki diğer rakipleri gibi 2 tane ön de 2 tane yanda ve perde havayastıkları vardır.kimi 6 diyo buna kimi 8 diyo ama aynı.bazılarıda diz için koyuyor 9 diyor.bu arada 31 milyara düşük sınıf dizel alacağıma ceed alırım bide bu yandan düşünün.
  • i-30 almak da mantıklı değil, üzerine birkaç milyar daha koyunca kampanyalı dizel s40 alınıyor
  • sadece dizel motoru hayal kırıklığına uğrattı beni.Rakipleri aynı gücü 1248 cc'den çıkarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apache the Carisma

i-30 almak da mantıklı değil, üzerine birkaç milyar daha koyunca kampanyalı dizel s40 alınıyor

38 milyara s40 varsa alalım arkadaşım
  • 42
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

sadece dizel motoru hayal kırıklığına uğrattı beni.Rakipleri aynı gücü 1248 cc'den çıkarıyor.

1.6 motorun 115hp versiyonuda mevcut hyundai i30 modelinde kullanılıyor zaten vede 1.3 90hp dizelle 1.6 90hp dizelin çekişi bir değildir..
  • donanım olarak çok düşük zaten bu donanımda bir araba bundan fazla etmezdi bir artısı yok bu arabanın bence
  • Birşey merak ettim sormak istiyorum. Ben şimdi gittim kia bayine cebimde para bol. Bana ceed verin full + full olsun dedim kararan iç dikiz aynasından tut herşeyine kadar .. Vermiyorlarmı ?

Yani öğrenmek istediğim şu yazınızda belirttiğiniz gibi getirmişler yapmışlar vermişler gibi terimlerden anladığım kadarı ile kendileri paket paket getirmiş onları satıyorlar gibi bir sonuç çıkıyor gerçekten öyle mi yoksa isteyen parasını veren aracı istediği donanım ve şekilde alabiliyormu ?
  • Opsiyon alma şansın yok donanım paketlerinde ne varsa onu almak durumundasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Birşey merak ettim sormak istiyorum. Ben şimdi gittim kia bayine cebimde para bol. Bana ceed verin full + full olsun dedim kararan iç dikiz aynasından tut herşeyine kadar .. Vermiyorlarmı ?

Yani öğrenmek istediğim şu yazınızda belirttiğiniz gibi getirmişler yapmışlar vermişler gibi terimlerden anladığım kadarı ile kendileri paket paket getirmiş onları satıyorlar gibi bir sonuç çıkıyor gerçekten öyle mi yoksa isteyen parasını veren aracı istediği donanım ve şekilde alabiliyormu ?
  • teşekkürler cevabın için.
  • Hyundai de alınabilir sınıfına girdiya ona hayret ediyorum. Teneke gibi kaportasıyla.
  • 4 yıldız aldı ncap tan i 30
    pek teneke denemez yapmayın
  • kia ceedin fiyatlarına baktımda,
    piyasa giriş yapabilmek için daha ucuz olması gerekiyor,
    bu vergi sistemimizle oda nereye kadar oda bilinmez
  • Böyle sığ yorum mu olur arkadaşım? Artık 90'lı yıllardaki gibi araçlarının kaportasının kalın olması pek birşey ifade etmiyor, o aracı tercih nedenide yapmıyor. Çünkü artık gelişmiş elektronik güvenlik sitemleri ve darbe emici çelir barlar var
    quote:

Orjinalden alıntı: Gladiotürk

Hyundai de alınabilir sınıfına girdiya ona hayret ediyorum. Teneke gibi kaportasıyla.
  • Fiyatı donanımı geçtikte
    ben geçen sene çıkan kia ceed topiclerinde bu araba tutmaz dediğimde neden inanmadınız
    geçen sene gittim gördüm inceledim vede ozaman tutmayacağı belli idi
    ne avrupada adam gibi satıldı nede türkiyede satılacak
    kia satışlarında patlama olsa olsa sorentoda olur başka araçtada olmaz
  • adamlar 31-35bin YTL arasında bir fiyata makul, mantıklı ve abartıdan uzak bir araba satınca neden hayalleriniz yıkıldı ki?
    yani daha fazla süslü püslü ama fiyatı 40-50bin YTL olunca ve daha fazla borçlanınca daha mı mutlu oluyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

adamlar 31-35bin YTL arasında bir fiyata makul, mantıklı ve abartıdan uzak bir araba satınca neden hayalleriniz yıkıldı ki?
    yani daha fazla süslü püslü ama fiyatı 40-50bin YTL olunca ve daha fazla borçlanınca daha mı mutlu oluyorsunuz

Bizi donanımları yıktı Herkes doğal olarak i30 la karşılaştırıyor ve i30 'un fiyat/donanım oranı çok daha iyi

• Ozman sizde İ30 alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

Ozman sizde İ30 alın

hadi alalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.