Şimdi Ara

Kia Cerato 1.5...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, 1-2 ay kadar önce Kia Cerato hatchback aldık. İlk başta dizel olsun, az yaksın, birazda geniş olsun ama kilmayı açınca pısmasın, yokuşlarda eriyip gitmesin yeter bana diye almıştım. Ama sonradan performansı ile de beğenimi kazandı, tabi benzinlilere göre ii demiyorum ama pego 207-307-astra-corsa-c2 filan daha ii performansı var (hepsini denedim alırken). Fakat tabi konfor bakımındanda çok kötü olmamasına rağmen, kalite bakımından pek hoşuma gitmedi. Ama sorun çıkartmasın yeter, acaba ileriki zamanlarda büyük sorunlar çıkarır mı bana? nedir ne deildir bileniniz varsa, hem dizel araba arayan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz...
    Tabi sonradan C2WTR mi babamdan geri aldım Ceratoyu verdim, orasını karıştırmayın

• http://forum.donanimhaber.com/m_8806800/tm.htm

Arkadaşım burdan devam edersen daha çabuk sonuç alırsın. Kullanan arkadaşlar orda.

selamlar.
  • bu arac daha yeni.ilk izlenimler olumlu.40-50.000 km yapan arkadaslar var.bir sorunla karsilasmadiklarini soyluyorlar.insallah boyle devam eder.ben 32000 kmdeyim.16000 de debraj sorunu yasadim.debraj kutusunu degistirdiler haloldu.baska bir sorun gormedim.aksine aracimdan cok memnunum.araciniz hayirli olsun. motoru stop etmeden once yaptiginiz hiz ve kmye gore 1-3 dakika rolantide calistirmayi unutmayin,israrla uygulayin.turbonuzun arizalanmamasi icin bu gerekli.saygilar.
  • CERATO HB KOMŞUMUZDA VAR TİPİ GÜZEL VE FİYATINA GÖRE DONANIMI OLDUKCA YÜKSEK BENCE KİA BİŞEYLER YAPMAYA BAŞLADI HER KONUDA
  • +111
  • O paraya alınabilecek en iyi araçlardan biri
  • gokberg kardes senin spor ford da guzel duruyor.saygilar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek kelime ile canavar gibi bir araba kis cerato hele birde beyaz iseee cok hizli ve tasarruflu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.