Şimdi Ara

Kia Cerato Concept Plus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
8.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sorması ayıp neden 308 yerine cerato düşünüyorsunuz? Memnun değil misiniz?

Bu ara araç baktığım için ilgimi çekti. Genelde 308 kullanıcıları memnun araclarindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Su an için insignia ile devam. Henüz borcu bitmedi. Ocak ayında lpg taktırmak yeni kasa insignia-octavia ve concept plus almak seceneklerim olacak. Mevcut arabamı değiştirmeye değecek bir seçenek oldugu aklima yatar ve uygun finansman koşulları oluşursa tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

Ben de bu konu hakkında post açma niyetindeydim. Ben de bir kaç fotoğraf ekleyeyim bari... Kia Cerato Concept PlusKia Cerato Concept Plus

Bu fiyat gayet iyi toplu alimda 85 bine alinir gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Milleti toplayıp tek bir vucut halinde hareket ettirecek iyi bir lider lazım, yoksa toplu alım işi yalan olur. Ayrıca sabır ve zaman gerekiyor. Toplu alımın alt yapısının oluşması en az 1 ay sürmüştü bilginize sunarım.tireliim nickli ömer bey var. Bu işin nasıl yapılmasını gerektiğini o biliyor. Ötv zammı olmasaydı en az 50 kişi araç alacaktı

• Toplu alım olursa ben de varım.
  • 1 nisanda güncellenecek fiyat listesine göre bir organizasyon yapabiliriz bence.

• fezalii kullanıcısına yanıt
    Araç bana biraz dar geliyor 2 çocuk var biri küçük oto koltuğu falan arka kısım ölüyor.Aracın digger özellikleri kullanımı vs sıkıntı değil.Cerato yu daha geniş olduğu için almak istiyorum.
  • Eskişehir'den geçen hafta 89 bine aldım (boya koruma hediyeli). Yenisiyle arasında ekran boyutu farkı ve navigasyon eksiği var sadece. Şimdilik (daha 200 km oldu sadece) çok memnunum araçtan. '017 ile Arada 20bine yakın da fiyat farkı var. Bence hala elde kalmış 2016 bulursanız kaçırmadan alın derim
  • eserdar E kullanıcısına yanıt
    liste fiyatı aynı ama konuşmak lazım bilemiyorum. Malum satın alınca arıza çıkarmadığı müddetçe servise gitmiyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esomer

Eskişehir'den geçen hafta 89 bine aldım (boya koruma hediyeli). Yenisiyle arasında ekran boyutu farkı ve navigasyon eksiği var sadece. Şimdilik (daha 200 km oldu sadece) çok memnunum araçtan. '017 ile Arada 20bine yakın da fiyat farkı var. Bence hala elde kalmış 2016 bulursanız kaçırmadan alın derim

Hayilisi olsun 2017 modelmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu alım olursa ben de varım

Evet bu işi organize edecek bir arkadas var mı forumda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.