Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huskozzzz

Arkadaşlar nerdeyse bütün bayileri aramışız.Bayiler arası kavga çıkmışBen satacam sen satacan diye.

Genel müdürlük devreye girmiş.O fiyattan alamazsanız diye.Durumlar böyle şimdilik.

Peki en düşük teklifi veren bayi ne diyor son olarak?
    Yani sizler bayiden haber mi bekliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    79.600 çektiler fiyatı 75.450 e veremeyiz dediler
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Hocam 75.450 fiyat almıştık
  • Demek ki fazla dallandırmadan 5-10 kişi ve 1 bayi ile neticeye gitmek gerekiyormuş. Böyle anlıyorum ben.

Halbuki çelik motor filo satışı yapıyordur bu fiyatlara. Biniciye niye vermiyırmuş ki. Ayıp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 75.450 fiyat almıştık

Halbuki boyle toplu arac satisinda filo satisindaki gibi gorup indirim yapsalar bise kaybetmezler degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 18 Kasım 2016; 23:01:05 >
  • ahadayıyasor42 kullanıcısına yanıt
    Çok karıştırmışız olayı ondan kaynaklanıyor bayi filo değil bireysel herkese ayrı fatura kesecekti diğerleri olmaz diye itiraz etmiş herhalde ama kia kendisi yapabilirdi o kadar adam toplandık.

İyi iş başardık ama elimizden geleni yaptık fazlasıyla.75.450 olsaydı klasik otomobille gezer gibi turlardık

Kaç kişi alırdı bir düşünün
  • Ya böyle şey olur mu allah aşkına sizin adınıza üzüldüm gerçekten, böyle araba sata sata gelişecek markanız. Görecek duyacak soracak ben de alayım diyecek gerçekten bunu düşünemediler mi?

• huskozzzz H kullanıcısına yanıt
    Kesin mi acaba bu durum? Öyleyse benim arabayı ilandan indireyim 75 bine çok umutlanmıştım
  • altahirr A kullanıcısına yanıt
    Yeni bir teklif gelmezse-ki gelmez büyük ihtimal-kesin hocam
  • quote:

Yeni bir teklif gelmezse-ki gelmez büyük ihtimal-kesin hocam

İyi de 77800e bireysel fiyat veren bayiler var.
    79400 de neymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 18 Kasım 2016; 23:29:13 >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    77800 kim veriyor hocam bize 73 vermeleri lazımmış bir otobüs adam topladık
  • Arkadaşlar konuyu çok uzattınız. 75.450 iyi fiyattı biz 81 e aldık diye yazmıştım. Daha da aşağısı daha da aşağısı olsun diye çok zorladınız. Hatta birileri aracı bilmeden 70 e varım 73 e varım gibi yazılar yazdı. Burada bu fiyatı görüp dengi olmayan araçlarla kıyaslayanlar oldu. Kimse kusura bakmasın çelik motor kia yı ayağa düşürmez. Aracı bilen bilmeyen markayı bilen bilmeyen burada birşeyler yazdı. Bir sürü bayi defalarca arandı. Yazık oldu.

• Haklısın fazla uzattık ama bayi razıydı genel müdürlük müdahale etti büyük ihtimal diğer bayiler şikayet etti.

Bence çelik motor kendisi bu rakamlara bize güzellik yapabilirdi diye düşünüyorum
  • huskozzzz H kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın da gül-al telefonda 78 dedi,belki bayiye gidilip sıcak para gösterilse 500 daha falan inerdi. Arada kalır 2 bin fark. Bu kadar heveslenmişken alınabilir yani arada çok büyük fark yok.
  • aldınız da bize mi söylemiyorsunuz? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok karıştırmışız olayı ondan kaynaklanıyor bayi filo değil bireysel herkese ayrı fatura kesecekti diğerleri olmaz diye itiraz etmiş herhalde ama kia kendisi yapabilirdi o kadar adam toplandık.

İyi iş başardık ama elimizden geleni yaptık fazlasıyla.75.450 olsaydı klasik otomobille gezer gibi turlardık

Kaç kişi alırdı bir düşünün

mission failed valla bir kamyon adam topladiniz helal olsun keske 75450 ye bitirseydiniz emekler çöpe gitti. Ben isi gucu birakip bu konuyu 29 sayfa dir takip ediyorum bu coskuyu daha once hic gormedim bence takimi bozmayin hyundai elantrayi bi sorsaniz diyorum

• ahadayıyasor42 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Elantra için de şansımızı denemeliyiz elimiz boş dönmeyelim :)

• Emeğinize sağlık olmazsada onlar dusunsun bence cok iyi is cikardiniz bu kadar kalabalık ile 75 almayı dusunmeniz mantıklı bu işin en büyük sıkıntısı çok duyulması oda mecburdu. Ben hala bir haber gelebilir dusuncesindeyim
  • Hazır ekip toplanmışken bir diğer F/P aracı olabilecek 308 için deneyelim şansımızı. HB tercih edebilecek olanların çoğu katılacaktır, birkaçı zaten niyet belirtmişti...

Bu işlere yatkın olan bir bayi tespit edilip 10-15 araç için konuşulabilir. Anlaşılıyor ki işi hemen bitirmek, olayı o bayinin dışına sızdırmamak gerekiyor...

Yalnız başından beri kafama takılan şöyle de bir durum var; burada organize olup ciddi bir indirimle filanca model aracı satın aldığımız fiyat, o aracı satın almak isteyen herkes için bir referans olacaktır, sonuçta kamuya açık bir platform burası. Ben distrübütör olsam, böyle bir durumun oluşmasını hoş karşılamaz ve engel olmak isterdim...
  • quote:

Haklısın fazla uzattık ama bayi razıydı genel müdürlük müdahale etti büyük ihtimal diğer bayiler şikayet etti.

Bence çelik motor kendisi bu rakamlara bize güzellik yapabilirdi diye düşünüyorum

Hocam çabanıza saygı duyuyorum. Keşke bu hikayenin sonu mutlu bitseydi. Ailecek 2005 ten beri çeşitli Kia marka araç kullanırız ve çeşitli sebeplerle 4 bayi ile muhatap olmuşuzdur. Kia ve çelik motor Türkiye nin alışık olmadığı pazarlama stratejisine sahip. Kia çelik motora, çelik motor da bayilere karşı katı kurallara sahip. Kia nın Türkiye de çok fazla araç satış hedefleri ve kalitesiz büyüme gibi bir niyeti yok. Satış adedini yüzde 5-10 arası her yıl arttırıyor ve fazlasına Kia izin vermiyor. 2011 de ceed aldığımızda kota var dedi bayi. Türkiye satış hedefine ulaştığı için fazla araç göndermiyorlar dedi. Kia 2012 model optima yı inceleyin o yıl o tasarım ve kalite o aracı sattırırdı ama 1.7 motor üst vergi seviyesinde olduğu için fiyat yükseldi araç çok az sattı. Kia bilmiyormuydu 1.6 motor takıp göndermeyi veya 2011 den beri ısrarla 1.6 benzinli sattığı sportageları 1.6 dizel yapmayı. Açıkçası tok satıcı ve burada sadece varlığını sürdürme peşinde. Çelik motor çok güçlü bir distribütör değil aynı zamanda. Bayilere sorun hormonlu büyüme istemiyor çelik motor derler. Çok araç satıp çok kampanya yapıp çok müşteri memnuniyeti sağlanamaz derler. Her yıl hedeflerini biraz yükseltip onu yakalama peşinde. Ayrıca insanların ısrarla ikinci el piyasası yok dediği bir aracın ikinci el fiyatından daha ucuza orada burada insanlara ilan ederek araç satılmasına müsade edecek yapıda bir firma da değil. Benim umrumda olmaz 3-5 zarar etmek ama bu ülkede çok kişi bunu dikkate alır. Bana göre bu iş keyif işidir ve kendimden sonraki sahibinin keyfine göre araç almam ama bunları düşünen veya düşündürülen insanlar mevcut. Bu şartlarda çelik motorun tavrını doğru buluyorum. Sıcak fırsatlar da sabit olan sıfır araç teklifleri konusunda her cerato sorulduğunda orada birileri 75 e alanlar oldu denilecek ve potansiyel müşteri cayacak. Hatta şimdi bile gidin 79 fiyat aldım yazın 2-3 kişi yazar 75 den alanlar oldu diye. Herşeye rağmen bana göre güzel bir ekip kurdunuz ve bahsettiğiniz whatsup grubu ile burada paylaşmadan başka operasyonlara devam edin. Başka marka model olur iyi fiyat alınır. 70-80 arası değişik araçları zorlayıp gerçekten iyi fiyat alırsanız burada paylaşmadan yapıştırın gitsin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.