< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkaldo -- 10 Aralık 2016; 13:50:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkaldo -- 10 Aralık 2016; 13:50:37 > |
Sene 2006 olması lazım. Üniversitede öğrenciyiz. Beşiktaş'ın Denizli deplasmanına gidecez. Arkadaşla otobüse atlayıp gidelim dedik. Sonradan 2-3 kişi daha geliriz dedi. Ee iyi bari bir arkadaşın Kia Rio'su var 5 kişi arabayla gidelim dediler. Ben de geliyim ben de geliyim. Sayı oldu 13-14. İyi dedik bir minibüs kiralayalım onunla gidelim. 2 gün geçti sayı oldu 25-30 hadi dedik midibüs kiralayalım. Midibüs ayarlandı herşey hazır maça 2 gün var. Bir baktık onun arkadaşı bunun arkadaşı telefon susmuyor. Olduk mu sana 50 kişi (abartmıyorum tam 50) Aradım artık midibüs şoförünü dayı dedim bize otobüs lazım 50 kişi olduk. Bir yandan da İstanbul tayfasıyla bilet işini çözmeye çalışıyoruz. Alo İstanbul biz 50 kişi geliyoruz bize bilet ayarlayın.
Maçtan birgün önce paraları toplama zamanı geldi. Otobüsçü kapora ister vs... Telefon üstüne telefon açıyoruz. Abi arkadaşın sınavı varmış. Arkadaş gelmeyince onun arkadaşları da gelmiyorlarmış 4 kişi sil. Abi hava biraz soğuk gibi biz vazgeçtik 3 kişi sil. Abi hasta olacak gibiyim ben gelemiyorum arkadaş da bensiz gelmiyor 2 kişi sil. Ee abi biz maçı İnönü'de sanıyorduk Denizli'deyse gelmeyiz. Napacaz deplasmanda 7 kişi sil.. Abi memleketten kız arkadaşım geldi sürpriz yapmış ben gelemiyorum. Buradaki kız arkadaşımla gelecektim şimdi birbirlerini bilmiyorlar kafam çok karışık napıyım sence. 2 kişi sil... Maç günü geldi çattı. Uyandık, kanka napıyoz. Haydi gidelim dedik otogara gittik Pamukkale otobüsüne atladık 2 (yazıyla iki) kişi Denizli'ye maça gittik. Konuyu baltaladığım için özür dilerim. Bu arada arkadaşın Kia Rio'su yoktu. Konuyu Kia'ya bağlayım da okuyun diye yalan söyledim. Onun dışında yazdığımın her kelimesi doğrudur. Konuyu açan ve sorumluluk alanlar daha da dikkatli okusun lütfen. |
Dedemin Kore gazisi olduğunu ispatlarsam gazi yakını indirimi yapar mı acaba Kore devleti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriko01 -- 15 Kasım 2016; 22:47:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 15 Kasım 2016; 22:49:37 > |
|
|
|