Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Whatsapp grubu 15 kişi oldu. Fiyata göre almak isteyen de +5 +10 artabilir

Bende grup ekli gözükmüyor..farklı no mu eklediniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp grubu 18 oldu arkadaşlar
  • Güzel fiyat olabilir takip....
  • 78 de güzel fiyat. Her türlü gideri var fakat toplu olunca 75e de zorlanabilir.

Çelik motor zaten iyi bir filo satıcısı. 10-20 aracı herhangi bir bayi hemen tedarik edebilir. Bayileri kırdırın birbirine
  • Bendr gruba katılmak istiyorum ancak sutkaldo ya pm atamıyorum, nasıl ulaşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut4003

Bendr gruba katılmak istiyorum ancak sutkaldo ya pm atamıyorum, nasıl ulaşabilirim?

hocam ben size pm atıyorum. bakalım cevap atabilecek misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

78 de güzel fiyat. Her türlü gideri var fakat toplu olunca 75e de zorlanabilir.

Çelik motor zaten iyi bir filo satıcısı. 10-20 aracı herhangi bir bayi hemen tedarik edebilir. Bayileri kırdırın birbirine

75bin hayalleri kurulmasın bence.
    Aracın ham fiyatı belli.
    46000 TL bile olsa 5bin TL mi inecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

78 de güzel fiyat. Her türlü gideri var fakat toplu olunca 75e de zorlanabilir.

75bin hayalleri kurulmasın bence.
    Aracın ham fiyatı belli.
    46000 TL bile olsa 5bin TL mi inecekler

Amacımız her iki taraf için de kazançlı bir alışveriş.

• Artık günümüzde sıfır araçlardan kazanılan kar payları eskisi gibi değil. Artık satış sonrası bakım, yedek parça vb. hizmetlerden daha çok kazanılıyor. Ben bu düşüncedeyim.
  • Gül-Al Oto Ümraniye'ye fiyat sormuş olan Eyüp adında birisi var mı bu grubun içinde?
  • quote:

Artık günümüzde sıfır araçlardan kazanılan kar payları eskisi gibi değil. Artık satış sonrası bakım, yedek parça vb. hizmetlerden daha çok kazanılıyor. Ben bu düşüncedeyim.

GÜLAL Otomotivden Sezgin beyin verebileceği son fiyat;
    78000 TL (Cam filmi ya da Boya Koruma Hediye)

• quote:

Orijinalden alıntı: TC34

Önce bayilerin elindeki araç miktarını öğrenip, sonra 1. 2. 3. 4. 5... sırasıyla araç için fiyat almak lazım. Ardından en düşük fiyat veren bayiler arasında kızıştırma yapmak gerekli (kota v.b) Gelecek olan zam varsa etkilenilmez diye düşünüyorum. Malum 10-15 kişi birden vazgeçtiği takdirde eğer gemide olan araba varsa ellerinde patlayacaktır, her türlü kolaylık sağlanır alıcı kişilere. 79.400 denmiş ancak 1 araç için 78.000 teklif aldım, daha da indirim yapabileceğini iletmişti. 10-15 araç için çok daha uygun fiyatlar alınır. 1 bayinin elinde bu kadar araç yoksa dahi, bir kaç bayi ile ortak bir çalışma yürütülebilir

bende bu konuda bilgilerimi paylaşmak istedim. her firma için aynı şekilde uygulanmayabilir. bunu da belirtmemde fayda var.

otomotiv firmalarının bazıları "sabit fiyat sözleşmeli satış" işletirler. pazarlığı yapar fiyatı sabitlersiniz. belirli bir oranda kapora alırlar sizden.
    siz aracı ister şimdi ister 3 ay sonra alın gelecek zamlardan etkilenmezsiniz. indirim olursada o anki fiyattan alırsınız. KIA da da bu tür bir satış olabilir sormak lazım.

Genel olarak bayilerin tutturmak zorunda oldukları kotalar vardır. Tutan kotalara istinaden ana firmadan yıllık prim alırlar. Bu kotaları yakalamak için bazı bayiler, düşük fiyat verebilirler. Hatta bazı bayiler karından vazgeçebilir, maliyetine dahi verebilir. Alacağı prim çünkü karından fazla olabilir.

bayiler arası fiyat kırdırmak önemlidir. genellikle bayiler birbiri ile iletişimdedirler ve araç ararlar diğer bayilerden. yinede fiyat kırarak müşteri kapmak isterler.

bazı markalarda "bölge müdürü" ek indirimi vardır. filo indirimi üzerine % 1-2 gibi bölge müdürü indirimi de alınabilir. tabi firma içinden tanıdık bir bölge müdürü bulmak gerekir. Filo satışında genelde bölge müdürleri üzerinden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Artık günümüzde sıfır araçlardan kazanılan kar payları eskisi gibi değil. Artık satış sonrası bakım, yedek parça vb. hizmetlerden daha çok kazanılıyor. Ben bu düşüncedeyim.

GÜLAL Otomotivden Sezgin beyin verebileceği son fiyat;
    78000 TL (Cam filmi ya da Boya Koruma Hediye)

Bu fiyatı gruptan kimse kabul etmez. Bireysel alımlarda zaten bu fiyata düşüyorlar.
  • Burada alim icin faydali olmayacak arkadaslar yazmasin mumkunse.Şu kadar indirim hayal demenin faydasi yok.Bilinmedik hesaplar oyunlar ticaret savaslari oluyor firmalarda belki gelis fiyatinin altina bile verip satis rakamini buyutmek reklamini yapmak isteyebilirler.Son talep 20 aracin ustunde olursa bence celik grupla direkt baglantiya gecilmeli kia bayileri zaten cok buyuk firmalar olmadigi icin ona gore fiyat verirller.Kiralama sirketlerinin toplu alimlarda liste fiyatini birakin bayi fiyatlarindan da asagi aldigini dusunuyorum.Celik grup markanin ve modelin surekliligini bi araclarin servis ve yedek parca ihtiyaci duyacagini dusunerek cok iyi bir rakam verebilir.sonucta 5 yil garantiden cikmamak icin servise bagli kalacak bu arabalar.Sanayide 3 filtre 4 lt yag 200 liraya degisiyoken niye servise 500 600 veriyor insanlar?
  • Cerato yerine VW Golf, Ford Focus, Porsche Macan, Fiat Egea yada benzeri Volvo V40 için pazarlık yapmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kouyla alakam yok bende merak ettim sonuc ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Cerato yerine VW Golf, Ford Focus, Porsche Macan, Fiat Egea yada benzeri Volvo V40 için pazarlık yapmakta fayda var.

Porsche Macan ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

Burada alim icin faydali olmayacak arkadaslar yazmasin mumkunse.Şu kadar indirim hayal demenin faydasi yok.Bilinmedik hesaplar oyunlar ticaret savaslari oluyor firmalarda belki gelis fiyatinin altina bile verip satis rakamini buyutmek reklamini yapmak isteyebilirler.Son talep 20 aracin ustunde olursa bence celik grupla direkt baglantiya gecilmeli kia bayileri zaten cok buyuk firmalar olmadigi icin ona gore fiyat verirller.Kiralama sirketlerinin toplu alimlarda liste fiyatini birakin bayi fiyatlarindan da asagi aldigini dusunuyorum.Celik grup markanin ve modelin surekliligini bi araclarin servis ve yedek parca ihtiyaci duyacagini dusunerek cok iyi bir rakam verebilir.sonucta 5 yil garantiden cikmamak icin servise bagli kalacak bu arabalar.Sanayide 3 filtre 4 lt yag 200 liraya degisiyoken niye servise 500 600 veriyor insanlar?

Bence de direk çelik motor ile iletişime geçmekte fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

Burada alim icin faydali olmayacak arkadaslar yazmasin mumkunse.Şu kadar indirim hayal demenin faydasi yok.Bilinmedik hesaplar oyunlar ticaret savaslari oluyor firmalarda belki gelis fiyatinin altina bile verip satis rakamini buyutmek reklamini yapmak isteyebilirler.Son talep 20 aracin ustunde olursa bence celik grupla direkt baglantiya gecilmeli kia bayileri zaten cok buyuk firmalar olmadigi icin ona gore fiyat verirller.Kiralama sirketlerinin toplu alimlarda liste fiyatini birakin bayi fiyatlarindan da asagi aldigini dusunuyorum.Celik grup markanin ve modelin surekliligini bi araclarin servis ve yedek parca ihtiyaci duyacagini dusunerek cok iyi bir rakam verebilir.sonucta 5 yil garantiden cikmamak icin servise bagli kalacak bu arabalar.Sanayide 3 filtre 4 lt yag 200 liraya degisiyoken niye servise 500 600 veriyor insanlar?

O zaman bi fiyat alın da yazıverin bi zahmet.
    Ben aldığım fiyatı ve verilecek hediyeyi yazdım.
    Yine söylüyorum ; Ceratonun 75e alınabilmesi için HAM FIYATInin 40binlere düşmesi gerekir.
    Olmayacak duaya amin diyorsunuz.
    Ki şuan gümrükten yeni cekilecek aracları 78e de alamazsınız.
    Aksini iddia eden varsa da buradayım.
    Her zaman cevap yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Kasım 2016; 11:19:56 >

• Arkadaşlar burada yapıcı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Lütfen olumsuz yorum ve tartışma yaratacak şeyler yazmayalım. 10-20 civarı alıcı var sonuçta. Fiyatlar alınır alıcılar tamam der olur biter. He kimse zorla araba satmıyor veya almıyor. Başka marka yokmuş gibi saplantılı hale gelmemek lazım. Herkesin kafasında bir fiyat var iyi kötü. En düşük fiyatı yazacağız sonra duruma göre hareket edeceğiz.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.