Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kisi adina veya sirket adina alinmadigi sürece filo indirimi yapamazsiniz.

77500/78000 arasına 7.8.9.aylarda TRye giris yapan Ceratoları alabilirsiniz.

10. aydan sonra giren Ceratoları bu fiyata da alamazsınız.
    Ham fiyat 46000 civarında, ona göre hesap edin.

Suan girecek olan Ceratoların ham fiyatları 47500. Asla 80nin altında alınamaz.

• Almayı düşünen arkadaşlar için yazıyorum; tam f/p aracı gerçekten. Motor şanzıman uyumu harika. Motor ve yol sesi yok denecek kadar az. İç mekanda kullanılan malzemeler kesinlikle sınıfına yakışır düzeyde. Donanım olarak tatminkar.
    Ha hiç mi kötü yanı yok var elbette; ön göğüs çok sade, koltukların kalitesini beğenmedim bir de baş mesafesi bana sıkıntılı geldi.
    Yine tekrarlıyorum tam f/p aracı arkadaşlar.
    Saygılarımla...
  • Bende konuya ilgiliyim hatta bir ön yoklama için Ulukar Otomotiv' i aradım. Filo için satışın tek kişi adına veya vergi levhası ile olması gerektiğini söyledi. Ancak 10 kişi için satış müdürü ile görüşüp gün içinde dönebileceğini söyledi. Şu an son fiyat 79.400 TL bence 75 bin çok olmayacak bir şey değil yeter ki vaz geçmeyecek kişilerden kadro kurulsun ve tüm bayiler arasın işin ciddi olduğunu anlarlarsa bu iş olur ve bayiye kota doldurtur.
  • Bendebeyendim
    Elentrayla ayni degilmi?

• Ben de sizin için son fiyat alacağım.
    Bayiye ilettim.
    1 saat sonra dönecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Kasım 2016; 9:27:46 >
  • Takipteyim 👍

• huskozzzz H kullanıcısına yanıt
    Forumda her yeni model piyasaya sürüldüğünde, toplu alım veya grup indirimi gibi başlıklarda konular açılır yıllardır. Sonuca ulaşıldığını pek görmedim ama umarım bu grup muvaffak olur.
  • Merhabalar herkese. Eski üyeliğimi birkaç aydır bulamıyordum, bugüne nasipmiş yeni üyelikle konuya dahil oluyorum. Doğuda görev yapıyorum ama Cerato veya Elantra'yı bu fiyatlara indirebilirsek İstanbul'a değil Kore'ye bile gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altahirr -- 16 Kasım 2016; 9:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Ben de sizin için son fiyat alacağım.
    Bayiye ilettim.
    1 saat sonra dönecekler.

Teşekkürler. Şu an whatsapp grubumuz 13 kişi. Uygun fiyatta bu sayının artabileceğini düşünüyorum. Fiyatı bekliyoruz. Eğer forumda paylaşılması sıkıntılıysa bana özelden paylaşın.
  • quote:

Bayiye ilettim.
    1 saat sonra dönecekler.

Forumdan hakan5408 arkadaşımızdan da fiyat bekliyoruz.
  • Otomobil genel sayfasını 6 aydır takip ediyorum, kia ceratoyu şu aralar gözüme kestirmiştim, hatta 2. Gün önce fiyat, araştırması yaptım en düşük 78 bin tl fiyat söyledirler dizel otomatik concept plus için, eğerki bu fiyat 74-75 bandına cekilirse bende aranızda olmak isterimm. Uşaktan aranıza katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

quote:

Bayiye ilettim.
    1 saat sonra dönecekler.

Teşekkürler. Şu an whatsapp grubumuz 13 kişi. Uygun fiyatta bu sayının artabileceğini düşünüyorum. Fiyatı bekliyoruz. Eğer forumda paylaşılması sıkıntılıysa bana özelden paylaşın.

Keşke grubu 2 hafta önce falan kursaydınız, şansımiz fazla olurdu.
    Şuan hangi bayinin elinde 10 Cerato var ki???

• takipteyim :)
  • hocam beni de ekleyebilirsiniz dediğiniz gibi toplu alım anlamında kayde değer fiyat verirlerse çok alan olur yoksa da kişisel pazarlıkla verdikleri fiyatın 500 1000 altına verirlerse hiç gerek yok
  • Önce bayilerin elindeki araç miktarını öğrenip, sonra 1. 2. 3. 4. 5... sırasıyla araç için fiyat almak lazım. Ardından en düşük fiyat veren bayiler arasında kızıştırma yapmak gerekli (kota v.b) Gelecek olan zam varsa etkilenilmez diye düşünüyorum. Malum 10-15 kişi birden vazgeçtiği takdirde eğer gemide olan araba varsa ellerinde patlayacaktır, her türlü kolaylık sağlanır alıcı kişilere. 79.400 denmiş ancak 1 araç için 78.000 teklif aldım, daha da indirim yapabileceğini iletmişti. 10-15 araç için çok daha uygun fiyatlar alınır. 1 bayinin elinde bu kadar araç yoksa dahi, bir kaç bayi ile ortak bir çalışma yürütülebilir
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım .. Kia da olur hyundai de
  • Whatsapp grubu 15 kişi oldu. Fiyata göre almak isteyen de +5 +10 artabilir
  • Bende dün yaptıgım telefon görüşmesinde tek araç için con.plus için 78bin fiyat teklifi almıştım
  • Gelen fiyata göre bende takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.