Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende merakla bekliyorum sonucunu. 2. Arabamı aldım İstanbul kartal tekkar bayiden hb istediğim için ceed aldım. Tekkar büyük bi bayidir hatta tr nin en büyük bayisi diye biliyorum. servisten bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar Mert Bey var satış ta iki aracımda da çok yardımcı oldu sağolsun baya ilgilidir. 4-5 yıldır da ara ara görüşürüz. İsterseniz pm den konuyu açan arkadaşa cep numarasını verebilirim bi fiyat alın böyle toptan alımı kaçıracaklarını sanmıyorum. İsterseniz de sizin adınıza bi sorayım.
  • İzmit Kayalar Otomotiv 78.000 TL fiyat vermekte 15 araç için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

İzmit Kayalar Otomotiv 78.000 TL fiyat vermekte 15 araç için.

Teşekkürler
  • Tek-Kar Otoyu aradım dönüş bekliyorum. Bu işin bir bayi aracılığı ile Çelik Motor' a sirayet etmesi gerekir. 76 bin TL falan çok rahat zorlanır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Arkadaşlar burada yapıcı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Lütfen olumsuz yorum ve tartışma yaratacak şeyler yazmayalım. 10-20 civarı alıcı var sonuçta. Fiyatlar alınır alıcılar tamam der olur biter. He kimse zorla araba satmıyor veya almıyor. Başka marka yokmuş gibi saplantılı hale gelmemek lazım. Herkesin kafasında bir fiyat var iyi kötü. En düşük fiyatı yazacağız sonra duruma göre hareket edeceğiz.
    Teşekkürler.

Ozaman fiyatlar geldikce ilk mesaja;
    Bayi adı/fiyat/ekstralar yazılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İzmit Kayalar Otomotiv 78.000 TL fiyat vermekte 15 araç için.

Bana telefonda 84000 demişti.Hediye vs varmı.
  • quote:

Tek-Kar Otoyu aradım dönüş bekliyorum. Bu işin bir bayi aracılığı ile Çelik Motor' a sirayet etmesi gerekir. 76 bin TL falan çok rahat zorlanır bence.

xeriko01 nickli arkadaşımız aradı yanıt bekliyoruz.
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Biraz pazarlık yaptık :) hediye yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Arkadaşlar burada yapıcı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Lütfen olumsuz yorum ve tartışma yaratacak şeyler yazmayalım. 10-20 civarı alıcı var sonuçta. Fiyatlar alınır alıcılar tamam der olur biter. He kimse zorla araba satmıyor veya almıyor. Başka marka yokmuş gibi saplantılı hale gelmemek lazım. Herkesin kafasında bir fiyat var iyi kötü. En düşük fiyatı yazacağız sonra duruma göre hareket edeceğiz.
    Teşekkürler.

Ozaman fiyatlar geldikce ilk mesaja;
    Bayi adı/fiyat/ekstralar yazılabilir.

Yazıyorum hocam teşekkürler
  • Öğlen arası Kia'ya gidebilecek arkadaşlardan yanıt bekliyoruz
  • 75.000 artik zor gibi oldu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekleyin listeye eğer 74-75 bin aralığına inerse talibim.
    concept plus dizel otomatik

• kredi kampanyaları mevcut değil sanırım.
    ben de almak isterim ama 20 bin tl açığım kalıyor eski aracımı takaslayıp üstüne de bir miktar ekleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhancher

kredi kampanyaları mevcut değil sanırım.
    ben de almak isterim ama 20 bin tl açığım kalıyor eski aracımı takaslayıp üstüne de bir miktar ekleyince

kia da 0 faiz olayı yok
  • Son aşamada Gül-Al 500-1000 tl daha indirim yapar diye düşünüyorum, telefonda edindiğim izlenim böyle
  • Burada zamanını harcayıp emek veren ve böyle bir konu açılmasına vesile olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnş sonuca bağlanır, iyi bir indirim yakalarız.
  • En az 10 araç için 76 bin lira fiyat aldım.Sayı artarsa fiyat düşecek.
  • İzmir Mercanlar heyecanlandı satış müdürü filo indirimi olabilir demiş konuşup dönecekler.
  • arkadaşlar bende alıcıyım ama bir kişinin üstüne olması bana uymaz şirket üstüne almam lazım bende gülaldan 78 + cam filmi teklifi aldım telden daha önce
  • İzmir Mercanlar 8 araç için 75.850 tl 15 araç için yüzyüze görüşme isteniyor. Beni ehatsapp ekleyebilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 16 Kasım 2016; 12:43:42 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.